Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

já je protáhl dovnitř světel ty drátky a zapojil to uvnitř světel na tu parkovačku, když zapneš parkovačky svítí kroužky, když zapneš potkávací tak svítí kroužky + čočka

[upravil dne 9/4/13 16:18 od wojtěch]

Odesláno

aha takze to protahnu ale ked chcem aby svietili len kruzky + ta ledka co je tam tak nappojim to na parkovacky a zarovku vyberem? myslim ze je to ten modro cerveny kable

Odesláno

jj vyber tu parkovačku a na ty kabely to napoj. vyzkoušíš to tak že ty kabely od kroužku připojíš na 12V zdroj. to poslední nevím co myslíš..

já mam ty světla co ty ale mám je i s motorkama...

Odesláno

Nechapu.. svetla nahot na auto, a sroubem co je uvnitr doprava doleva toc a tim nastavis vysku. A zezadu zvenku by mel byt 1 sroub a tim natacis cocku doprava a doleva

Odesláno

velka vdaka super a ta cocka sa nataca ked mi bude svietit velmi doprava alebo tak hej? ty si mal v poriadku svetla ked ti dosli? mal si ich nastavene?

Odesláno

neeee tu čočku jednou nastavíš a necháš tak.. já s těmi to světly měl velké problémy... svítily strašně nahoru, manuálně se nedají seštelovat, protože tam místo šroubu mám motorek(u mě, ty je zase elektronicky nenastavíš).. musel jsem je komplet předělat.. atd atd. dneska bych už tuto značku nekoupil, jsem udělal tehdy chybu že jsem je nevrátil .... a nejsem jediný kdo s nimi má špatnou zkušenost, pohledej tady na foru, někde je tu vlákno o tom

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...