tomike Odesláno 21. prosinec 2007 Odesláno 21. prosinec 2007 Zdravim. Nema niekto info o moznosti kupi packy svetiel a smeroviek na 406 sedan r.v 03? Vraj su za dobre ceny v polsku, tak ak ma niekto info tak prosim napiste. V peugeote mi zapiskali nehoraznu sumu. Alebo ak sa niekomu vala doma tak ju rad kupim.Dakujem a prajem prijemne prezitie Vianoc Citovat
buml Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 bohužel samotná pačka se neprodává ale celej komplet :-( Citovat
kadaver Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 hladaj cez aukro.cz Původně zaslal: tomike Zdravim. Nema niekto info o moznosti kupi packy svetiel a smeroviek na 406 sedan r.v 03? Vraj su za dobre ceny v polsku, tak ak ma niekto info tak prosim napiste. V peugeote mi zapiskali nehoraznu sumu. Alebo ak sa niekomu vala doma tak ju rad kupim.Dakujem a prajem prijemne prezitie Vianoc [upravil dne 22.12.07 kadaver] Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 packu urcite zozenies v Polsku za par supiek.. a tam to klido zozenies aj jednotlivo... takze nemusis zbytocne vyhadzovat peniaze za obe... za jednu zaplatis cca 1000-1500 SK.inak, nemas tu 406 taku bordovuu??sem tam v sec. stretavam bordovu... poslem ti link na polsku burzu mas u2u spravy:potlesk.. tak kuk [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] Citovat
buml Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum packu urcite zozenies v Polsku za par supiek.. a tam to klido zozenies aj jednotlivo... takze nemusis zbytocne vyhadzovat peniaze za obe... za jednu zaplatis cca 1000-1500 SK.inak, nemas tu 406 taku bordovuu??sem tam v sec. stretavam bordovu... poslem ti link na polsku burzu mas u2u spravy:potlesk.. tak kuk [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] to by me zajimalo, kde beres tu jistotu:o:o:o ukaz mi prosim na obrazku packu jako dil, nepletes si to tak trochu se starym ovladanim:myslim Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 mam r.v. 99, po facelifte.. a tam to dam aj jednotlivo..., myslim tym, ze tie packy sa daju jednotlivo vybrat, aj sm uz nasiel v polsku tu packu za 125 zl, pozeram, ze kolega ma r.v. 03.. tak, ak je tam nieco ine, tak o5 sm sa dozvedel nieco nove a beriem s5 tu svoju predchadzajucu hlasku, ze to zozenie aj jednotlivo, no ak to je rovnake ako v mojom afte, tak si za tym stojim.... Citovat
buml Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum mam r.v. 99, po facelifte.. a tam to dam aj jednotlivo..., myslim tym, ze tie packy sa daju jednotlivo vybrat, aj sm uz nasiel v polsku tu packu za 125 zl, pozeram, ze kolega ma r.v. 03.. tak, ak je tam nieco ine, tak o5 sm sa dozvedel nieco nove a beriem s5 tu svoju predchadzajucu hlasku, ze to zozenie aj jednotlivo, no ak to je rovnake ako v mojom afte, tak si za tym stojim.... jj zmena probehla v roce 2002;) Citovat
fimima Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum mam r.v. 99, po facelifte.. a tam to dam aj jednotlivo..., myslim tym, ze tie packy sa daju jednotlivo vybrat, aj sm uz nasiel v polsku tu packu za 125 zl, pozeram, ze kolega ma r.v. 03.. tak, ak je tam nieco ine, tak o5 sm sa dozvedel nieco nove a beriem s5 tu svoju predchadzajucu hlasku, ze to zozenie aj jednotlivo, no ak to je rovnake ako v mojom afte, tak si za tym stojim.... Mam to same u sveho auta,novy model a pačka jde vybrat jednotlivě Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 oka buml.., si kaaader.. mas v tom prehlad.. , tak ozaj beriem s5 svoje slova .. to tomike: jednotlivo to nesplasis, no urco to splasis..: na to dam krk:P Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 do roku 2002 jednotlivě , do roku 2004 komplet Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 to fimina: tak to mame stastie, asi sme natrafili na afta spod ruk tych sikovnejsich fachmajstrov, co mysleli aj na to, ze sa moze pokazit iba jedna packa a ze nas nebudu az tak zdierat, ked bude nutna vymena.. [upravil dne 22.12.2007 maximum] Citovat
fimima Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum to fimina: tak to mame stastie, asi sme natrafili na afta spod ruk tych sikovnejsich fachmajstrov, co mysleli aj na to, ze sa moze pokazit iba jedna packa a ze nas nebudu az tak zdierat, ked bude nutna vymena.. [upravil dne 22.12.2007 maximum] Maš pravdu.Jak se mi to poprve vysralo tak jsem volal do Peugeotu a tam mi řekli že chtěj 2litry za novou pačku,pak jsem zjistil že jde vyčistit a vydělat jsem je nenechal. Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 no o "origo" servisoch Peugeot by tu vedeli ludia rozpravat.. tiez by sm sa mohol pridat.. ti tam maju akurat tak "origo" ceny a "oridgo" majstrov, co by len vsetko menili.... Citovat
buml Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 panove ono je to o tom ze v roce 02 byla do 406 implementovana multiplexni sit a tim padem se zmenilo spousta veci, mezi nima i cely system pacek pod volantem Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 jj.. uz budem aj ja machrovat s novymi poznatkami... Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum no o "origo" servisoch Peugeot by tu vedeli ludia rozpravat.. tiez by sm sa mohol pridat.. ti tam maju akurat tak "origo" ceny a "oridgo" majstrov, co by len vsetko menili.... jedna pani povidala , to miluju! bud konkretni ,at vime kam nejezdit a proč. [upravil dne 22/12/07 Pe.Tr] Citovat
maximum Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 oka, tak Pe.Tr nech je po tvojom.. aj sm cel o to napisat, fest ma to stvalo po navsteve Peugeot servisu v KE... ale potom ma to preslo a nechal sm to tak, alee uz tam nepojdem..., isiel sm s autom iba tak pre istotu na diag. do spominaneho servisu... prekvapila ma arogancia tych pracovnikov... doslova "majstri sveta" , auto tam mali pol dna, nic mi nepovedali, lebo sa nevedeli pripojit k riadiacej jednotke, nechapem, co tam s tym robili pol dna, ked im to neslo... ( inac pred 2 tyzdnami sm bol na diag. u teepka, ziadny peugeotak a za 20 min. mi vyklopil vsetko, co sm potreboval vediet), ete mi tam povedali, ze mam pokazenu spojku na klimovom kompresore a na vsetky typy vedia objednat samostatnu spojku, ale na moj nie.. celi 29000 za novy kompresor a nakoniec sm zistil, ze sa da objednat aj na moj typ samostatna spojka za 11000, ani tolko im nedam, to je jasne, mam v pazi cely tento servis..., sice mozno tam ete zajdem.. kupit si kombik do kluca, lebo sa mi trha.. juuj musel sm sa uz vyrozpravat.. uz mi je lepsie.... sorko [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] Citovat
Pe.Tr Odesláno 22. prosinec 2007 Odesláno 22. prosinec 2007 Původně zaslal: maximum oka, tak Pe.Tr nech je po tvojom.. aj sm cel o to napisat, fest ma to stvalo po navsteve Peugeot servisu v KE... ale potom ma to preslo a nechal sm to tak, alee uz tam nepojdem..., isiel sm s autom iba tak pre istotu na diag. do spominaneho servisu... prekvapila ma arogancia tych pracovnikov... doslova "majstri sveta" , auto tam mali pol dna, nic mi nepovedali, lebo sa nevedeli pripojit k riadiacej jednotke, nechapem, co tam s tym robili pol dna, ked im to neslo... ( inac pred 2 tyzdnami sm bol na diag. u teepka, ziadny peugeotak a za 20 min. mi vyklopil vsetko, co sm potreboval vediet), ete mi tam povedali, ze mam pokazenu spojku na klimovom kompresore a na vsetky typy vedia objednat samostatnu spojku, ale na moj nie.. celi 29000 za novy kompresor a nakoniec sm zistil, ze sa da objednat aj na moj typ samostatna spojka za 11000, ani tolko im nedam, to je jasne, mam v pazi cely tento servis..., sice mozno tam ete zajdem.. kupit si kombik do kluca, lebo sa mi trha.. juuj musel sm sa uz vyrozpravat.. uz mi je lepsie.... sorko [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] [upravil dne 22.12.2007 maximum] v poho Citovat
tomike Odesláno 24. prosinec 2007 Autor Odesláno 24. prosinec 2007 chlapi dik za info to maximum: prosim Ta posli mi ten link este raz, nejde mi otvorit. V akom je to meste? Inac mam bordovu 406, su u nas dve moja 474 klucky vo farbe. Tak dakujem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.