FesHack_ Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 :papacuzz-te fšici:papa__mám dva origo klíče, z nichž jeden je s Do umístěným na plastovém zapouzdření klíče..sou na něm dvě tlačítka postrádající gumové krytky..baterie je nejspíš také vybytá jelikož i přes obtížné zmáčknutí spínače centrál auto (106 Sport) neodemče..netrouf sem toto zapouzdření otevřít, protože nevím jakým způsobem, abych jej případně nepoškodil, přestože používám klíč 2. bez DO a spouštím tak centrál klíčem po zasunutí do zámku dveří, rád bych využíval klíč s DO..další věc, kterou moc nechápu a nikdy sem to u jiného auta neviděl je, že takto klíčem za pomocí centrálu odemču/zamču všechny troje dveře jen z řidičova dveří.. u spolujezdcova dveří (zámek jako jediný má hodně malý odpor při jeho odemykání/zamykání) nebo víka kufru pouze odemču/zavřu pouze dveře samostatně_prosím poraďte jak opravit DO, jestli jdou např. vyměnit tlačítka, či celé zapouzdření a kde bych díl/y mohl popř. sehnat za lidovou cenu..co se týče centrálu, nevím zda je to nějaká levnější výbava, ale spíše si myslím, že bude problém v el. ..jinak DO je nejspíš radiové a zapalování má imobilizér, k němuž mám i kartu_ Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 normalne to rozloupni a niceho se neboj. Mam pocit ze samostana tlapitka se daji koupit primo v pezotu. Ja jsem ale ovsem kupoval cely ten klic.... Citovat
FesHack_ Odesláno 20. prosinec 2007 Autor Odesláno 20. prosinec 2007 okay_a ohledně cnetrálu mi dokážeš poradit nebo vyslovit aspoň svůj názor?..jináč díky Citovat
kujon106 Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 jak píše Marlin, čudlíky bo celej klíč v Peugeotu. Jinak s těma dveřma mě to dělalo to samý - řidičovy otevřely vše, spolujezdcovy pouze ony samotné... Takže bych to neviděl jako chybu, nýbrž jako vlastnost :-) Citovat
Marlin Odesláno 20. prosinec 2007 Odesláno 20. prosinec 2007 Původně zaslal: FesHack_ okay_a ohledně cnetrálu mi dokážeš poradit nebo vyslovit aspoň svůj názor?..jináč díky no... hele, ja to ma tak ze jsem zapojil dalku a po trech dnech prestala fungovat s centralem... Teda na bawu.Takze tezko rici, na 106ce nam funguje central jen na dvere ridice a spolujezdce. Kufr jde samostane Citovat
lordlacik Odesláno 27. prosinec 2007 Odesláno 27. prosinec 2007 Včera som sa o tom rozprával s kámošom a povedal mi neuveriteľnú vec, nový kľúč aj s imobilizérom urobia v Poľsku za 700Sk a s diaľkovým za 1100Sk. A nepotrebuje od Tebe žiadne certifikáty pravosti atď ako v originál servise. Asi tam pôjdem aj ja. Robí kľúče s imobilizérom od Škody až po ... proste skoro všetko. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.