Guest FIKÍSEK Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Původně zaslal: xavier Páčka na tempomat 700 CZK + 200 CZK dobierka ( do Loun ) - Autovrakoviště Vojkov + povolenie v BSI 550CZK P-servis. Super vec. A vidíš na display nastavení rychlosti? Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Jde mi o to, jak poznám, jakou rychlost nastavuju:myslim Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 24. červen 2009 Odesláno 24. červen 2009 Mám rok výroby 2002 a na něm to prej není vidět Citovat
xavier Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Ja mam monochromatický display typu B, takže na ňom mi nič neukazuje ani že je aktivovaný tempomat. Možno že type displeja CT alebo DT je možné toto zobrazenie aktivovať. Prepínač pre aktiváciu tempomatu mám stále v polohe ON a rýchlosť si nastavím podľa tachometru ( rozbehnem auto na požadovanú rýchlosť ) stlačím ovládací gombík na páčke pre zvyšenie alebo zniženie rýchlosti asi na 2 sekundy, alebo kým nepocítim že tempomat zabral. Všetko je popisané v manuáli od auta alebo na servisboxe. Zvyšovanie rýchlosti už ovládam tempomatom a riadim sa podľa tachometru. Citovat
sekaj Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Podle tachometru?Má to digitálně ukazovat navolenou rychlost na servisním displeyi. Citovat
xavier Odesláno 25. červen 2009 Odesláno 25. červen 2009 Tak to som akosi nezaregistroval, ale preverím. Díky za info. Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 4. červenec 2009 Odesláno 4. červenec 2009 Bylo by prosím možné dát sem nějaké foto aktivovaného tempomatu na displeji Citovat
sekaj Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: FIKÍSEK Bylo by prosím možné dát sem nějaké foto aktivovaného tempomatu na displeji Tady máš vše potřebné..... tempomat.pdf Citovat
mirec307break Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: sekaj Původně zaslal: FIKÍSEK Bylo by prosím možné dát sem nějaké foto aktivovaného tempomatu na displeji Tady máš vše potřebné..... fotené za jazdy s mobilom Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Původně zaslal: xavier Páčka na tempomat 700 CZK + 200 CZK dobierka ( do Loun ) - Autovrakoviště Vojkov + povolenie v BSI 550CZK P-servis. Super vec. Napíš odkiaľ si si to objednal. To je SUPERská cena. Citovat
xavier Odesláno 6. červenec 2009 Odesláno 6. červenec 2009 Kontakt na autovrakovisko: http://autodily.vojkov.cz/peugeot.html Neviem čo bude stáť dobierka na Slovensko, a či to vôbec na Slovensko pošlú. Musíš tam zavolať a dohodnuť sa s nimi. Ja momentálne pracujem v Čechách, tak s dobierkou nebol problém Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Díky za fotečky i za návod:papa Citovat
Guest FIKÍSEK Odesláno 7. červenec 2009 Odesláno 7. červenec 2009 Tak dneska jsem nechal povolit tempomat v bsi. Před tím jsem koupil páčku na vrakáči, vyříznul otvor v krytu,bylo to dokonce označeno a nacvakl páčku. A tempomat fachá. Akorát právě není zobrazení na displeji:myslim. Škoda, ale i tak mám radost. Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: xavier Kontakt na autovrakovisko: http://autodily.vojkov.cz/peugeot.html Neviem čo bude stáť dobierka na Slovensko, a či to vôbec na Slovensko pošlú. Musíš tam zavolať a dohodnuť sa s nimi. Ja momentálne pracujem v Čechách, tak s dobierkou nebol problém Posielajú aj na Slovensko. Takže keď si kúpim páčku, namontujem a nechám si to povoliť v BSI pofachá to? Netreba už žiadny snímač a ani nič podobného??? Citovat
PEUGEOTIK307 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Takže suma sumárum: Páčka - 700CZK Poštovné - 200CZK Povolenie v BSI - 30Euro ALE!!! Nie je isté či mi to pôjde. V Peugeote mi povedali, že ročník 2002 nemusí fungovať!? Vie mi to niekto zistiť??? :myslim:myslim:myslim:myslim [upravil dne 9.7.2009 PEUGEOTIK307] [upravil dne 9.7.2009 PEUGEOTIK307] Citovat
Dutch Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ja mam 2003 1.4 benzin a v servise povedali ze maju tri druhy tempomatov a ani ten najjednoduchsi mi vraj nesiel,vraj ho nezobral system. A to este som za to ze mi nic neurobili zaplatil 500 sk.svine. Ale ako tu citam tak pojdem este skusit ine servisy. [upravil dne 9/7/09 Ferry] Citovat
xavier Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Ja som išiel stým istým rizikom do servisu a mne to našťastie vyšlo, tiež ma na to upozornili. Ja mám auto vyrobené koncom roku 2002. Spínače si pozri na pedáloch, mal by byť jeden na spojke a dva na brzde. Niekde sa o tom tu píše. Ja som si to prekontroloval pred kúpou páčky a mal som ich tam, takže som predpokladal, že keď je urobená príprava na pedáloch, tak by mi tempomat mal fungovať Citovat
MMILANKO Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 zdravím všetkých! xavier na koľko ťa to vyšlo v KE ? a kde si to dal dorobiť? Citovat
shark734 Odesláno 9. červenec 2009 Odesláno 9. červenec 2009 Původně zaslal: xavier Ja som išiel stým istým rizikom do servisu a mne to našťastie vyšlo, tiež ma na to upozornili. Ja mám auto vyrobené koncom roku 2002. Spínače si pozri na pedáloch, mal by byť jeden na spojke a dva na brzde. Niekde sa o tom tu píše. Ja som si to prekontroloval pred kúpou páčky a mal som ich tam, takže som predpokladal, že keď je urobená príprava na pedáloch, tak by mi tempomat mal fungovať prosim ta nemohol by si sem hodit fotku tych snimacou na pedaloch...uz dlhsie uvazujem o tempomate koli udrzaniu rychlosti v meste...vopred vdaka na brzde mam nejaky spinac a je tam aj miesto pre druhy, takze zohnat snimac...len ci sa mi to bude dat aktivovat v BSI(BOSH)..rv08/2001...keby niekto vedel zistit ci sa to da bol by som rad [upravil dne 9/7/09 shark734] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.