Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Airbrush

Recommended Posts

Odesláno

Ja to asi dam streknut.Nenormalne sa mi to páči.:myslim:myslim:myslim:super:super:super:super:super

post-0-14109597309921_thumb.jpg

Odesláno

Jo, autíčko pěkný (sice ne můj vkus - na mě je to dost přeplácnutý - pouťová atrakce) - ale to na fotce má zasebou úprav poněkud více, žeano. Pokud takhle "vohákneš" "sériovku", tak to bude nejspíš akorát trapas.

A navíc, pokud to auto používáš denně pro běžný účely, tak bych to nedoporučoval už tuplem.

Tyhle auta "viz fotka výše" sou dělaný na výstavy, ne na běžnej provoz. Navíc, až vyrosteš z puberty, tak se toho budeš těžko zbavovat, bo to bude téměř neprodejný, nebo těžce pod cenou. Tuning je sakradrahá věc a ocení ho jen tuneři.

Ale jinak snění a fantazii se meze nekladou :super

Odesláno

Je fakt že celkovej dojem dotváří mnoho detailů, ten lak je jen třešnička na dortu. Já bych to viděl že začnu kolesama, křídlem a duplexem, no a pak popřemejšlím nad zbytkem. Počítám že tak do pěti, šesti let bych moh před barákem parkovat podobnou káru jako na obrázku výše :D

Hodně se mi líbí výdech v blatníku, kupodivu ani ten bodykit nevypadá vůbec zle. Je to pěkně dotažený do detailu, parádička. Zadní světla nemusím a křídlo mi připadá moc velký. CC má zadek řešenej poměrně specificky, když křídlo, tak jen nějakou decentku.

No zkrátka, až budeš mít auto nově láknutý, nezapomeň hodit fotky :super

Odesláno

jéééééééjo dalšie foto do zbierky .Vdaka:mrk:mrk:mrk:mrk:mrk

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Měním názor na bodykit - Přední nárazník je naprosto hnusnej, přídavný světla v něm moc velký a ta hrůza na kapotě - škoda mluvit :D

No asi maš pravdu mne sa asi pači len to striekanie A povytiahnute blatníky:super:super:super:super
Odesláno
Původně zaslal: feldo

No asi maš pravdu mne sa asi pači len to striekanie A povytiahnute blatníky:super:super:super:super

Jj, vytažení blatníků je super. I ty prahy a zadní nárazník se mi líbí.

Odesláno

Ja to asi dam streknut.Nenormalne sa mi to páči.:myslim:myslim:myslim:super:super:super:super:super

Tak ta kopota je hrozná,,,A řekla bych, že ze všech barev ve kterých jsem 206cc viděla, tak v modré je nejhezčí:mrk Ale ta kombinace modrá+oranžová je hustá:potlesk

Odesláno

Tak ta kopota je hrozná,,,A řekla bych, že ze všech barev ve kterých jsem 206cc viděla, tak v modré je nejhezčí:mrk Ale ta kombinace modrá+oranžová je hustá:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: sapikuv

:D:DPohoda ved ani mne sa vsetko nepači ale orange moooooožem:D
Odesláno

Tak mě napadlo, že oranžové cc by mohlo vypadat dost hustě. V nějakém hrubém odstínu oražové :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...