lastivkaa Odesláno 29. listopad 2007 Odesláno 29. listopad 2007 Dakujem tomuto foru aj jej clenom za vsetku pomoc a nebola mala ale prisiel cas na predaj mojho milacika inac sa neda. Nuz nove auto nebude Peugeot rozhodol som sa pre AUDI A6 stvorkolku r.94 este raz dakujem tomuto foru:potlesk Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. listopad 2007 Odesláno 29. listopad 2007 Původně zaslal: lastivkaa Dakujem tomuto foru aj jej clenom za vsetku pomoc a nebola mala ale prisiel cas na predaj mojho milacika inac sa neda. Nuz nove auto nebude Peugeot rozhodol som sa pre AUDI A6 stvorkolku r.94 este raz dakujem tomuto foru:potlesk mám chuť ti něco nejen povědět ,ale sprostý být nechci . už čtyři měsíce čekám na díl za který jsem ti poslal peníze , no vlastně už nečekám , jen mě překvapuje že se sem vracíš, neodpovidaš na mejly apod. Jsem rád že takový člověk opouští Peugeot club!!! Sbohem! :papa:papa:papa:papa:papa:papa Citovat
lastivkaa Odesláno 29. listopad 2007 Autor Odesláno 29. listopad 2007 Nuz mas pravo sa ale ja som ziadne peniaze neprebral a ze som tu nebol styri mesiace asi som na to mal dovod ZIADNE PENIAZE SOM NEPREBRAL A KLUDNE TU NAPISEM AJ SVOJE RODNE CISLO Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.