Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem si to z uvedeného linku objednal tu máte detaily, jak to vypadá :

To uprostřed na 1 obrázku je to co lepí, na 2 obrázku v nerozevřeném stavu :mrk

paska2ic4.jpg

paska1ll5.jpg

[upravil dne 29/1/09 Jamesz]

Odesláno

j@mes diky moc ZA POMOC s hledanim te pasky :D , jinak ten spojler se da sehnat nekde v nemecku uz nevim kde uz je to dlouho co jsem to hledal :D

Odesláno

to makkii : myslím, že by neměl být problém...(já to objednal ve čtvrtek a v pondělí jsem to měl).

to nanux : jak to tam budu mít čas nandat, tak dám vědět (případně vlepím foto)...ale jinak do myčky nejezdím..jen wapka...(jak někteří psaly, že jim to odpadává, ale neměly U profil).

Odesláno
Původně zaslal: J@mezs

to nanux : jak to tam budu mít čas nandat, tak dám vědět (případně vlepím foto)...ale jinak do myčky nejezdím..jen wapka...(jak někteří psaly, že jim to odpadává, ale neměly U profil).

OK, popřípadě přilož tipy a triky jak to nezpackat :D vypadá to vážně hezky, ikdyž osobně se přikláním k variantě \"jen horizontálně\"...

Odesláno

Taky půjdu do horizontálu :)

no ja by som tiež išiel do horizontalu ... inak poslal som ti sukronmu spravu kde mam na teba neaku požiadavku ak si to čihneš daj vediet dik :papa

Odesláno

Horizontální chromovaná mžížka je dodávaná přímo z výroby- koupil jsem 407 rovnou s ní.

Odesláno

tak v utery jsem si to obednal a jeste to tu neni , do patku mi to neprislo :D , tak nic no , snad v utery

Odesláno
Původně zaslal: jyrka_v

Horizontální chromovaná mžížka je dodávaná přímo z výroby- koupil jsem 407 rovnou s ní.

Není podmínkou u všech...

Odesláno

jyrka_v : Horizontální chromovaná mžížka je dodávaná přímo z výroby- koupil jsem 407 rovnou s ní.

No je zajímé, že jak u jakého auta. Co u nás jezdí ještě 2.0 HDI Tak to má taky(mřížku), ale výbavu má \"horší\" než já?! Fakt nevím podle čeho to tam dávají...

Odesláno

jyrka_v : Horizontální chromovaná mžížka je dodávaná přímo z výroby- koupil jsem 407 rovnou s ní.

No je zajímé, že jak u jakého auta. Co u nás jezdí ještě 2.0 HDI Tak to má taky(mřížku), ale výbavu má \"horší\" než já?! Fakt nevím podle čeho to tam dávají...

Člověče, já měl nějakou akční variantu - Performance se to jemnovalo. A tam to bylo ve standardu.

Výsledek je jeden- kdybych měl černou mřížku, tak by tak nebylo vidět, jak je tlama rozšklebená poté, co se pokusila sežrat zajíce ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...