arafiel Odesláno 23. listopad 2007 Odesláno 23. listopad 2007 zdravim, mam peugeot 405, r.v.89, takze dost stary voz (no doteraz poslucha), dnes ked som siel z prace zacala mi svietit kontrolka palivoveho filtra, a tak som ho rozobral , vymenil a zlozil nazad.......avsak po nastartovani mi auto par sekund ide a potom zhasne, myslel som ze je tam vzduch a preto som startoval viac krat, auto vzdy na chvylku nastartovalo no hned zhaslo.skusal som to viac krat a stale nic....preto potrebujem radu..dik Citovat
Hafity Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 Benzín, nebo diesel? Předpokládám, že diesel. Buď jsi něco pokonil při výměně, nebo je v háji membrána u té ruční pumpičky. Kup si někde takový ten malý průhledný filtřík a dej ho místo originálu na zkoušku. Uvidíš tam i případné bublinky vzduchu. Citovat
kolucij Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 Myslim že to je diesel,a po rozebrani asi zapomnel ručne načepovat nafty a pak zašrubovat viko filtru. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.