jakub106GTI Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Původně zaslal: franus Neuvazovali jste nekdo z vas spis o tom, to auto dotahnout napr. z Italie, kde jsou auta v tom stavu? No muj má historii ve švícarsku Citovat
franus Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Myslel jsem koupit v cizine a dovezt sem. Otazka je taky, jak dlouho tu jezdi a navic neni jistota, ze se nedelali nejake cachry machry se stavem tachometru, s papirama a celkove se stavem auta, klidne to muze byt poskladane z nejakeho vraku. V italii je treba zakonem zakazane menit stav km a cachrovat s papirama, navic pokud je auto bouchle, tak tam se to vetsinou neopravuje zatim ucelem, aby se to prodalo dal. Dal se tam treba nesoli tak agresivni soli jako u nas, stav silnic je mohem lepsi, pravidely servis je tam zazity a nesetri se na nem a hlavne cena je uplne nekde jinde. To me sem jen tak napadlo hodit v souvislosti s tim, jak jsem cetl, ze se tu shani nejaka S16ka. Vetsinou si prave majitele takovat auta, urcena k honeni a vytaceni dovazeji ze zahranici kvuli vyse popsanym duvodum. Citovat
kujon106 Odesláno 8. leden 2008 Odesláno 8. leden 2008 Tak třeba ta moje s16 se teďka už prakticky hledá po celý evropě Citovat
mino Odesláno 8. leden 2008 Autor Odesláno 8. leden 2008 Jak to mas zarizeny ze se ti hleda co cely evrope?????? Citovat
kujon106 Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 No zaúkoloval sem tim Béďovi mechaniky, který dělají i dovoz, taky je to dohodnutý přes jednoho týpka co prý dováží z francie, tady u nás jsem rozhodil pár inzerátů a eště sem se domlouval s jednim dovozcem. No ale ten poslední mi nasliboval fotky mailem a i po opakovaném dotazu poslal prd. Citovat
jakub106GTI Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Původně zaslal: kujon106 No zaúkoloval sem tim Béďovi mechaniky, který dělají i dovoz, taky je to dohodnutý přes jednoho týpka co prý dováží z francie, tady u nás jsem rozhodil pár inzerátů a eště sem se domlouval s jednim dovozcem. No ale ten poslední mi nasliboval fotky mailem a i po opakovaném dotazu poslal prd. Určitě něco seženeš.chce to čas a ldyž už se něco zjeví tak jednat rychle.já jsem odpovědel na inzerát hned ten den co se objevil na netu a druhej den v 11 hodin už bylo GTI moje:myslimtakovej závod o čas.I ted mu volají lidi jestli to ještě prodává a to už je doba snad 7 měsíců Citovat
kujon106 Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Snaha je, ale auto zatim ne :-D Ale není vceku kam spěchat, stejně to v zimě nemam kam dát. Jinak teda v merku sem měl toto: http://peugeot-106.autobazar.eu/card.php?id=394310 Jenže - majitel píše že to je rok 2002 , což dle fotek evidentně není. Tak sem mu psal o VIN, abych si to mohl ověřit, ten mi přišel a světe div se, je to 1997 :-) tak sem mu tu neradostnou zprávu sdělil s tim že o auto by zájem byl, ale cena je vysoko... Na to už nereagoval. Takže hledám dál :-) [upravil dne 9.1.08 kujon106] Citovat
padaj Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Hale a jak sis ověřil ten VIN a jak si zjistil že je to tenhle ročník to se da ju?? [upravil dne 9.1.2008 padaj] Citovat
kujon106 Odesláno 9. leden 2008 Odesláno 9. leden 2008 Jasně že dá http://public.servicebox.peugeot.com/ Citovat
padaj Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 Hale kujone a kde to tam přesně najdu to ověřovaní už jsem se tam lognul a nevim kde to tam hledat chtěl bych si taky svoje ověřit:D:D:D Citovat
kujon106 Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 logni se, najede aplikace -> vlevo "náhradní díly" -> zadej VIN a jedeš. Citovat
Crack Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Původně zaslal: franus Myslel jsem koupit v cizine a dovezt sem. Otazka je taky, jak dlouho tu jezdi a navic neni jistota, ze se nedelali nejake cachry machry se stavem tachometru, s papirama a celkove se stavem auta, klidne to muze byt poskladane z nejakeho vraku. V italii je treba zakonem zakazane menit stav km a cachrovat s papirama, navic pokud je auto bouchle, tak tam se to vetsinou neopravuje zatim ucelem, aby se to prodalo dal. Dal se tam treba nesoli tak agresivni soli jako u nas, stav silnic je mohem lepsi, pravidely servis je tam zazity a nesetri se na nem a hlavne cena je uplne nekde jinde. To me sem jen tak napadlo hodit v souvislosti s tim, jak jsem cetl, ze se tu shani nejaka S16ka. Vetsinou si prave majitele takovat auta, urcena k honeni a vytaceni dovazeji ze zahranici kvuli vyse popsanym duvodum. Oni zrovna auta z Itálie jsou takový dost zaneřáděný,páč italové jsou hovada:bojim o když je to auto ještě od moře tak je to pak ještě horší než ta sůl u nás;) jinák máš pravdu,ale nej je asi švícarsko,belgie... Citovat
kujon106 Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 Švýcarsko moc nej není, jelikož se z něj při dovozu musí platit clo Citovat
padaj Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 kujone nejde mi to nejak vyjede mi tam tohle i kdyz jsem loglej Jste na stránkáchService Box pro nezávislé operátory.Tato aplikace umožňuje přístup k dokumentaci výrobce. Jakmile se zaregistrujete, budete moci konzultovat všechny služby v nabídce vlevo 'Bezplatné služby'. Pro konzultování technické dokumentace ('Předplacené služby') je však třeba zakoupit předplatné, klikněte laskavě na záložku 'Předplatit si' nevim no Citovat
kujon106 Odesláno 11. leden 2008 Odesláno 11. leden 2008 tak mě pošli VIN, já ti to pak pošlu komplet po ICQ :-) Citovat
padaj Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 zdarec kujone maš soukromou zpravu a dikec snad nezjistim neco špatnyho:) Citovat
kujon106 Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Já ti to hodim semka, jo, nemáš nic proti? Citovat
kujon106 Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 Modelová řada 106 restyl Č. APV/PR 07764 88 2 0121 Sériové výrobní číslo motoru 10 FS7Q 2364583 Sériové výrobní číslo převodovky 20 CE02 0010118 Všeobecné informace Druh výrobku OSOBNÍ VOZIDLO Obchodní značka / typ orgánu PEUGEOT Modelová řada 106 MODERNIZOVANÝ Typ karoserie SEDAN 3-DVEŘOVÁ Úroveň výbavy CLASSIC Motor VSTŘIKOVÁNÍ TU3JP Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Modelový rok MR 98 Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ČERVENÝ LUCIFER Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR QUARTET + ŽEBROVANÝ "F4" Barva čalounění "FJ" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA STANDARD Motor (typ) MOTOR TYP TU/TUD Přídavný emblém, různé COLOR LINE Emblém COLOR LINE Charakteristiky vozidla Úroveň výbavy CLASSIC Typ laku LAK METALICKÝ LESKLÝ Barva karoserie LAK ČERVENÝ LUCIFER Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR QUARTET + ŽEBROVANÝ "F4" Barva čalounění "FJ" Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA STANDARD Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 19 X 17 Přívod paliva do motoru Motor VSTŘIKOVÁNÍ TU3JP Zapalování TRANSISTOROVÉ ZAPALOVÁNÍ Blok válců (materiál) HLINÍKOVÁ SKŘÍŇ VÁLCŮ Palivové čerpadlo ELEKTRICKÉ BENZÍNOVÉ ČERPADLO Palivo BEZOLOVNATÝ BENZÍN Emisní předpis (motor) ODST EMISÍ EU 95 (MOTOR) Hrubý filtr MONTÁŽ BEZ PREFILTRACE Upevnění palivového potrubí UPEVNĚNÍ VEDENÍ KARBURÁTORU Záznam rychlosti (signál snímače) SNÍMAČ HALLOVA EFEKTU Motor (typ) MOTOR TYP TU/TUD Katalyzátor KATALYZÁTOR 3 DÍLNÝ Chlazení oleje BEZ VÝMĚNÍK CHLAD KAPALINY/OLEJE Zastavení přívodu paliva S ODPOJENÍM PŘÍVODU PALIVA Změna výkonu (motor) STANDARDNÍ VÝKON Reostat BEZ REOSTATU Ventilátor 1 VENTILÁTOR 1 RYCHLOST SPODNÍ 120W Zachycování benzinových par ODS BENZ PAR+TANK Přidružená varianta vstřikování MOUNTING MAGNETI MARELLI Převodovka - Převodné ústrojí Převodové ústrojí MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA 5 Převodovka (technické údaje) MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA STANDARD Převodový poměr CP 17 X 64 Soukolí pohonu rychloměru PŘEVODOVÝ POMĚR 19 X 17 Styl kola OPTIMALIZOVANÝ RÁFEK 4 UPEV OTVORY Diferenciál (převodovka) DIFFERENTIEL STANDARD Pneumatika (rozměry, typ) PNEUMATIKA 165X70X13 T Kola s pneumatikami RÁFEK 5 PALCŮ Kolo (typ) MONTÁŽ PLECH RÁFKU Typ převodovky MANUÁLNÍ PŘEVODOVKA MA Pérování - Řízení - Brzdy Protiblokovací systém ABS BEZ ABS Zadní zkrutný stabilizátor ZKRUT TYČ ZAD PRŮM 18 Řízení POSILOVAČ ŘÍZENÍ Přední zkrutný stabilizátor ZKRUT TYČ PŘED PRŮM 19 Brzda (okruh) BRZDY STANDARDNÍ OCHRAN Hlavní brzda S PEVNÝMREGULÁTOREM Brzda typ KOTOUČE PŘED BEZ CHL DRÁŽEK/ZAD BUBNY Odpružení / zavěšení NORMÁLNÍ PÉROVÁNÍ Karoserie - Vybavení Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Anténa MANUÁLNÍ ANTÉNA Rameno stěrače skla STÍRÁTKO S INTEGROVANÝM DEFLEKTOREM Ozdobné prvky (samolepicí) OBLOŽ SLOUPKU DVEŘÍ (ADHEZ FÓLIE) Zadní aerodynamický spoiler MONTÁŽ BEZ ZAD DEFLEKTORU Boční ozdobné lišty (vzhled) OCHR LIŠ BOČ NEUT+RÁM CHROM Boční ozdobné lišty (rozměry) BOČNÍ OCHR LIŠTY ŠIR Ozdobný kryt kola (styl) STYL TENOR 8 AJOURS 13 PALCŮ Boční směrová světla MONTÁŽ BOČNÍ BLIKAČE Přídavná ochrana (pod motorem) BEZ DOPLŇOVÉHO KRYTU POD MOTOREM Těsnění proti stříkající vodě S TĚSNĚNÍM PRO VYSOKOTL ČISTĚNÍ Protihluková izolace motorového prostoru BEZ ODHLUČNĚNÍ Stěrač skla zadního okna ZAD STÍRAČ Stěrač světlometu BEZ STÍRAČE SVĚTLOMETU Stěrač skla zadního okna (funkce) ZAD STÍRAČ BEZ CYKLOVAČE Nárazník NÁR NÁTĚRU OCHR ODST KOS DO MR2000 Lapač nečistot (zástěrka) BEZ PODBĚHU Světlomet do mlhy BEZ SVĚTLOMETŮ DO MLHY Přídavný dálkový světlomet BEZ DÁLK SVĚTLOMETU Vnější zpětné zrcátko (na straně řidiče) VNĚJ ZRC ŘIDIČE NEVYHŘÍVANÉ MANUÁLNÍ OVL Vnější zpětné zrcátko (na straně spolujezdce) VNĚJ ZRC SPOLUJEZDCE MANUÁLNÍ OVL Náhradní kolo PLECHOVÝ RÁFEK+STAND PNEU Vnější doplňky VNĚ KLIKY+ZRC VNĚ NEUT Držák náhradního kola STAND DRŽÁK NÁHRADNÍHO KOLA Otvírací střecha PEVNÁ STŘECHA Zadní okno (typ) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO Okno (vzhled) ODSTÍN Okno u zadního sloupku (druh) SKLOP SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY Vybavení interiéru Typ vnitřního vybavení/obložení VELUR QUARTET + ŽEBROVANÝ "F4" Boční loketní opěrka (typ) BOČ DLOUHÁ LOKETNÍ OPĚRKA PŘED Alarm BEZ ALARMU Zadní opěrka hlavy BEZ ZAD OPĚRKY HLAVY Přední opěrka hlavy OPĚRKA HLAVY PŘED SEŘÍDITELNÁ Zadní sedadlo ZADNÍ ODDĚLENNÁ SEDADLA Upevnění nákladu uvnitř vozidla BEZ VNITŘNÍCH UPEV BODŮ Kryt zavazadel S KRYTEM ZAVAZADEL Zadní bezpečnostní pás PÁSU ZAD NAVÍJEČ+VENT STAT Přední bezpečnostní pás PÁS S PŘEDPÍNAČEM BEZ SIGNALIZACE Popelník PŘED+ZAD POPELNÍK Podnebí (vnější teplota) ZEMĚ NORMÁLNÍM PODNEBÍM Rychlostní stupnice STUPNICE V KM/H Vnitřní vybavení (kličky) PŘED KLIKY+ZAD S TÁHLY Otáčkoměr RUČIČKOVÝ OTÁČKOMĚR Příprava pro rádio NAPÁJ ANTÉNY PŘIJÍMAČE REPRO PŘEDNÍ Konzola DLOUHÁ KONZOLE Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Dálkové ovládání MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL Ventilační jednotka VENTILAČNÍ JEDNOTKA ZDOK 180W Osvětlení úložného prostoru BEZ OSVĚTLENÍ PŘIHRÁDKY Osvětlení zavazadlového a ložného prostoru OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Vybavení přístrojové desky PŘED OK PÁSKA S MONOGRAMEM Odrušení ODRUŠENÍ Různá vnitřní světla ČTEČKA KARTY Vodicí lišta předního sedadla SEŘÍZENÍ PAMĚTI JEDN ZÁMKU Sdružený přístroj (charakteristiky) ČERNÝ CIFERNÍK Obložení dveří KOMPLETNĚ POTAŽ PANEL Otáčkoměr (záznam signálu) OTÁČKOMĚR INF ŘÍDICÍ JEDNOTKY Vodítko popruhu bezpečnostního pásu S VODÍTKEM BEZP PÁSU Reproduktor MONTÁŽ 2 PŘED REPRODUKTORŮ 2MEMBRÁNOVÝCH Seřízení předlohy bezpečnostního pásu BEZ SEŘ NAVÍJEČE BEZP PÁSŮ Nastavení předního sedadla řidiče BEZ BOČNÍHO DRŽADLA ŘIDIČE Nastavení předního sedadla spolujezdce BEZ BOČNÍHO DRŽADLA SPOLUJEZDCE Sklápění předního sedadla řidiče SE SKLOPENÍM PŘED SEDÁKU ŘIDIČE Sklápění předního sedadla spolujezdce SE SKLOPENÍM PŘED SEDÁKU SPOLUJEZDCE Stropní konzola DLOUHÁ STROPNÍ KONZOLE Ovládání startovací klapky BEZ OVLÁDÁNÍ SYTIČE Spouštěč zadního okna BEZ OTEVÍRÁNÍ ZAD OKEN Spouštěč předního okna u řidiče ELEK OVL OTEVÍRÁNÍ PŘED OKNA ŘIDIČE Spouštěč předního okna u spolujezdce OTEV PŘED OKEN SPOLUJ ELEKTRICKÉ OVL Hodiny DIGITÁLNÍ HODINY Kosmetické zrcátko ŘIDIČ+SPOLUJEZDEC BEZ OSVĚTLENÍ Ukazatel hladiny oleje BEZ SNÍMAČE HLADINY OLEJE Vyhřívací vložka NEVYHŘÍVANÉ SED Airbag spolujezdce BEZ NAFUKOVACÍHO VAKU SPOLUJEZDCE Paket Výbava BEZ PAKETU VÝBAVY AUTOŠKOLA Stropní svítilna OVL PŘED DVEŘÍ -PŘED STROPNÍHO SVÍTIDLA Zadní podlaha ložného prostoru BEZ ZADNÍ NÁKL PODLAHY Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Ochrana předního místa BEZ OCHRANY PŘED MÍST Úložný prostor (místo řidiče) V/P SPOLUJ S PŘEP+ODK PŘIH Rozhlasový přijímač AUTORÁDIO STUPEŇ 1 Chlazení klimatizace BEZ KLIMATIZACE Reostat BEZ REOSTATU Úložné prostory (další) BEZ DALŠÍCH PŘIHRÁDEK Vrchní koberec (vzhled) BEZ PODKL KOBERCE Airbag řidiče BEZ NAFUKOVACÍHO VAKU ŘIDIČE Koberec KOBEREC DILOURS F330 Kontakt / spínací skřínka TRANSPONDÉR Ukazatel teploty chladicí kapaliny INDIK TEPL CHL KAP+ČERVENÁ KONTROLKA Kontrolka hladiny chladicí kapaliny BEZ KONTROLKY MNOŽSTVÍ CHLAD KAPALINY Palivoměr INDIKÁTOR PALIVA S RUČIČKOU Kontrolka porušení emisních parametrů VÝSTRAHA ŠP FUNK SYS ODSTRAŇOVÁNÍ EMISÍ Přizpůsobení obložení POTAH PRYŽ+STANDARDNÍ RUKOJEŤ Ovládání zamykání UZAMČENÍ JEDN UZAMYKÁNÍ Zadní okno (typ) VYHŘÍVANÉ ZAD OKNO Okno u zadního sloupku (druh) SKLOP SKLO ZAD ČÁSTI STŘECHY Volant PĚN VOLANT 3 RAM Ventilátor 1 VENTILÁTOR 1 RYCHLOST SPODNÍ 120W Elektrická část Zapalování TRANSISTOROVÉ ZAPALOVÁNÍ Alternátor ALTERNÁTOR TŘÍDY 8 Akustické houkačky STANDARDNÍ HOUKAČKA Akumulátor (druh) BEZÚDRŽBOVÝ AKUMULÁTOR Akumulátor AKUMULÁTOR L1 200 Dálkové ovládání MONTÁŽ DÁLKOVÉHO OVL Startér SPOUŠTĚČ TŘÍDY 1 Osvětlení úložného prostoru BEZ OSVĚTLENÍ PŘIHRÁDKY Osvětlení zavazadlového a ložného prostoru OSVĚTLENÍ ZAVAZADLOVÉHO PROSTORU Zvláštní osvětlení BEZ ZVLÁŠTNÍHO OSVĚTLENÍ Odrušení ODRUŠENÍ Různá vnitřní světla ČTEČKA KARTY Boční směrová světla MONTÁŽ BOČNÍ BLIKAČE Nabíjení elektrického vozidla BEZ ZATÍŽENÍ VOZIDLA Stropní svítilna OVL PŘED DVEŘÍ -PŘED STROPNÍHO SVÍTIDLA Světlomet do mlhy BEZ SVĚTLOMETŮ DO MLHY Světlomet s korektorem výšky MANUÁLNÍ DÁLKOVÉ SEŘÍZENÍ SVĚTLOMETŮ Přídavný dálkový světlomet BEZ DÁLK SVĚTLOMETU Značky výbavy Přidružená varianta vstřikování MOUNTING MAGNETI MARELLI Různé Základní koncepce (F) FRANCIE Kritéria variací, cílová klientela STANDARD Atmosféra NORMÁLNÍ OVZDUŠÍ Úprava výstroje BEZ UPR PRO ARM Strana řidiče (místo řidiče) ŘÍZENÍ VLEVO Strana do vozovky JÍZDA VPRAVO Sada klíčů 1 KLÍČ PLIP IR+1 HL IDENT KLÍČ Chladivo BEZ CHLADICÍHO MÉDIA Bezpečnostní vybavení BEZ BEZPEČNOSTNÍ VÝBAVY Nabíjení elektrického vozidla BEZ ZATÍŽENÍ VOZIDLA Jízda ŠŤASTNOU CESTU Vnější doplňky VNĚ KLIKY+ZRC VNĚ NEUT Výstražný trojúhelník BEZ VÝSTR TROJÚHELNÍKU Citovat
padaj Odesláno 13. leden 2008 Odesláno 13. leden 2008 http://auto.bazos.cz/inzerat/1504633/Citroen-saxo-14-VTS.php slušný!neni to 1,6ka ale nadhera!!! http://auto.bazos.cz/inzerat/1496670/Citroen-Saxo-VTS16i-NOVE-ROZVODY-atd.php taky pekny a 1,6 [upravil dne 13.1.2008 padaj] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.