Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kloudiss

Nebal byl bych S16,naopak se poradne svezes,taky jsem byl unesenej ze sve 1.6XS ale ne na dlouho,zvyknes si a naopak mas chut jeste na silnejsi.S16 vrele doporucuji.

no problem je v tom ze si za chvili zvyknes na vsechno a pak rikas ze bys snesl neco silnejsiho.. tak je to vzdycky, s kujonem sem parkrat jel a jede to celkem slusne..;)

Odesláno

Peugeot 106 1.6 Xs r.v 98.Jsem spokojenej,je fakt ze ta naprava je uz druha ale jinak skoro nic nedelam,cas odcasu nejakej ten cep,brzdy a olej,jinak drzak,ten motor zatim vydrzel brutalni zachazeni a vsechna cest.

Odesláno

Jasně no ja jen jsem se tak mrknul na net takhle na pohled vypada pekně ale jde o to v jakym je to stavu ale za tuhle cenu tenhle rok nikde nesezeneš ty se pohybujou tak okolo 100 takže v tom asi neco bude :myslim

Hale kujone koukal jsem na to ze ty neco o peugeotech vis hale mohl bys mi odpovedet na tu otazku nad tim odkaze...o ty naprave dikec chlape:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...