atila Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Vodič vošiel pod vlak 21.11.2007 14:39 SKALICA - Muža zakliesneného v automobile vyslobodzovali dnes skalickí záchranári po nehode na železničnom priecestí. Vodič Pegueota 406 s českou ŠPZ vošiel po 11. hodine v Skalici do dráhy tadiaľ prechádzajúceho osobného vlaku a už sa nedokázal zrážke vyhnúť. Hasiči zo Skalice miesto nehody zabezpečili, zaistili vozidlo proti požiaru a úniku prevádzkových kvapalín. Zraneného muža odviezla zdravotná záchranná služba do skalickej nemocnice. TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Ivan Peťko. Citovat
Holly Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Strč si to víš kam:( (je to marný, je to marný, je to marný.....) Citovat
berger Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: Holly Strč si to víš kam:( (je to marný, je to marný, je to marný.....) No kam si to ma strcit? Citovat
Dundee Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: berger Původně zaslal: Holly Strč si to víš kam:( (je to marný, je to marný, je to marný.....) No kam si to ma strcit? Třeba do sekce Nehody, která je tady kvůli tomu extra zřízená... Citovat
Dundee Odesláno 21. listopad 2007 Odesláno 21. listopad 2007 Původně zaslal: berger Asponze ty si diplomat Ono je občas těžký udržet nervy na uzdě, když se skoro v každym vlákně musí upozorňovat na dodržování Pravidel nebo používání Hledání Chápu, že nováček, který nutně potřebuje pomoct má málokdy čas třeba dvě hodiny sedět u PC a prohledávat stránky, ale zase na druhou stranu- dát jedno heslo do Hledání a projet alesoň pár příspěvků není nikdy na škodu. Ke špatně založeným příspěvkům (některé zcela nechtěně, nekteré naopak) se radši vyjadřovat nebudu, nerad bych se rozvášnil a psal sprostě Citovat
roxbury7 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 mám fotky tejto nehody. nafotené priamo pri nehode. šofér mal štastie že išiel v peugeote!! Citovat
roxbury7 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: roxbury7 mám fotky tejto nehody. nafotené priamo pri nehode. šofér mal štastie že išiel v peugeote!! Citovat
roxbury7 Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 Původně zaslal: roxbury7 mám fotky tejto nehody. nafotené priamo pri nehode. šofér mal štastie že išiel v peugeote!! Citovat
PaloLM Odesláno 26. listopad 2007 Odesláno 26. listopad 2007 či je to Peugeot alebo iná značka, auto v takomto prípade vždy ťahá za kratší koniec, smutné ale poučné Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.