Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám prosbičku - rosí mi jeden vstřik na P106 1,5d - je možné ho nějak přetěsnit, nebo je potřeba nový, popřípadě jestli nevíte kde ho sehnat a cca za kolik.

Předem děkuji za všechny odpovědi.

Odesláno

Aha tak to jo - já jsem se bohužel ale právě odstěhoval - už mě nebavilo mít každodenní strach co mi kdo zase provede s autíkem. Teď mám zahradu a garáž a jsem happy

Odesláno
Původně zaslal: Mikagen

Tak bohužel vstřiky v http://peugeot.autovrakoviste.cz/ jsou vyprodané - nějaké další nápady???:(

Tak to fakt nevím...v těch Roztoklatech jsem ted byla dvakrát, proto o nich vím, našla sem je díky googlu...zkus si vyhledat jiná vrakoviště, toto jsem doporučila, protože dávají záruku a navíc jsou ochotni vzít zpět za plnou cenu.

Odesláno

Ještě se zeptám, je možné, když rosí jeden vstřik, že by se 3x zvýšila spotřeba??? Nebo mi jen blbne ukazatel paliva???

Je možné ten vstřik nějak přetěsnit?

Odesláno

Ztaím ne bohužel - předpokládám, že tam jsou možné 2 místa kolem trubičky s přívodem nafty a kolem závitu do motoru - nebo je ješt jiná možnost???

Odesláno
Původně zaslal: Mikagen

Aha tak to jo - já jsem se bohužel ale právě odstěhoval - už mě nebavilo mít každodenní strach co mi kdo zase provede s autíkem. Teď mám zahradu a garáž a jsem happy

Jéééé ty se máš...tak gratuluji k přemístění

Musím zaťukat, ale zatím se mi u nás nikdo do auta nejukal ani do jednoho. Ale podívali se mi po radiu na jiné Praze pacholci.

Odesláno

Oj - ty jsi stále on-line to je paráda.

Co jiného by tam moihlo být šajze - ty střeva vevnitř???

Když to bude ale utěsněné, tak se to nemůže dostat ven ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...