janča205 Odesláno 16. listopad 2007 Odesláno 16. listopad 2007 Tak mě toho bolí trošku víc,ale jinak sraz super a snad to i někdy zopakujem! Citovat
boltn 406 Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 heč heč mě nic nebolí :D:D srázek byl tentokrát OOOOPPPRRRÁÁÁVVVDDDU super moc se nám s Lenčou líbil. Kouďák: ještě jednou pronim:D to sou blbí nápady když jsu rozjetej na plnej knedl a ty si tam dávaš v tunýlku kafíčko s Wolfem :D:D tak se nediv že to do tebe nakulmuju (na ten tvůj výraz dlouho nezapomenu:D) [upravil dne 17/11/07 boltn 406] Citovat
.mycTD Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 jj, kumulace byla dobra ale ja bych se vubec nebal pouzit vyraz sraz Citovat
KoudaK Odesláno 17. listopad 2007 Odesláno 17. listopad 2007 Původně zaslal: boltn 406 heč heč mě nic nebolí :D:D srázek byl tentokrát OOOOPPPRRRÁÁÁVVVDDDU super moc se nám s Lenčou líbil. Kouďák: ještě jednou pronim:D to sou blbí nápady když jsu rozjetej na plnej knedl a ty si tam dávaš v tunýlku kafíčko s Wolfem :D:D tak se nediv že to do tebe nakulmuju (na ten tvůj výraz dlouho nezapomenu:D) [upravil dne 17/11/07 boltn 406] Týý jo Boltne to byla PECKA na jakou taky nikdy nezapomenu a málem mě to vyhodilo ze sedačky... A nejhorší bylo,že s tím nešlo nic dělat a jen čekat.. No tvůj výraz byl taky zajímavéj jak jsi mě tam uviděl stát za zatáčkou pod kopcem... A modráka tam nemám.. Tak zas příště bando...:papa:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.