Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

heč heč mě nic nebolí :D:D:D srázek byl tentokrát OOOOPPPRRRÁÁÁVVVDDDU super moc se nám s Lenčou líbil.

Kouďák: ještě jednou pronim:D to sou blbí nápady když jsu rozjetej na plnej knedl a ty si tam dávaš v tunýlku kafíčko s Wolfem :D:D:D tak se nediv že to do tebe nakulmuju (na ten tvůj výraz dlouho nezapomenu:D)

[upravil dne 17/11/07 boltn 406]

Odesláno
Původně zaslal: boltn 406

heč heč mě nic nebolí :D:D:D srázek byl tentokrát OOOOPPPRRRÁÁÁVVVDDDU super moc se nám s Lenčou líbil.

Kouďák: ještě jednou pronim:D to sou blbí nápady když jsu rozjetej na plnej knedl a ty si tam dávaš v tunýlku kafíčko s Wolfem :D:D:D tak se nediv že to do tebe nakulmuju (na ten tvůj výraz dlouho nezapomenu:D)

[upravil dne 17/11/07 boltn 406]

Týý jo Boltne to byla PECKA na jakou taky nikdy nezapomenu a málem mě to vyhodilo ze sedačky... A nejhorší bylo,že s tím nešlo nic dělat a jen čekat.. No tvůj výraz byl taky zajímavéj jak jsi mě tam uviděl stát za zatáčkou pod kopcem... A modráka tam nemám.. Tak zas příště bando...:papa:papa:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...