Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice se říká že starý auta se nekradou, ale tady na Liberecku čorujou Poláci. Připadá mi že ukradnou všechno co ma kola a drží aspoň trochu pohromadě. Nebo cikáni. Ty se chtěj dost často jen povozit. Jsou už tady tak \"voražený\" že mě vlezli na zahradu, kde přes den lítá přerostlej a uřvanej ovčák, a za barákem mi vykradli auto a zdemolovali interier.

Odesláno

Taky jsem se tu pokoušel zámek koupit, leč bezvýsledně. No vlastně kecám ... někdo by ho i měl, ale novej, za plnou ( cirka 850,-). Takže, zlodějíčci pozor, auto mám neustále otevřené

:o:o

Btw. U svýho lvíčka mám TŘI různé zámky, už se moc těším co budu říkat novému majiteli při případném prodeji :D

Odesláno

3 různý?

tak to bude spínací skříňka, dveře, víčko nádrže???

Mě jako kupujícímu by to nevadilo-aspoň se snižuje možnost krádeže...

Taky záleží jak to kupujícímu podáš...

Já budu tvrdit, že jsem to tak udělal naschvál, aby mi to neukradli....:cool:

Odesláno

Asi mu ukážu ten starej zaseklej zámek a vyměněný zadní vrata se zavařeným zámkem, který bych mimochodem na autě už nikdy nechtěl..

Mám tri různý zámky na dveřích ale jenom dva klíče, tak vždycky když zavírám kufr a odcházím od auta, strčím do zadního zámku klíč od dveří, zavrtím s ním a je zamčeno,.. fiktivně.. ;)

Odesláno

Předchozí majitel (šmudla) špatně zakytoval zámek i díru po stěrači a odstřiku... jednu zimu a začl se z toho drolit tmel a loupat barva. No a hlavně, nechtělo se mi pokaždý lízt do auta a tahat vzadu za drát jako pako, sprominutím. Jsem zastánce praktičnosti a pouze velmi \"lekýho\" tuningu :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...