Cacorka.S Odesláno 24. listopad 2007 Autor Odesláno 24. listopad 2007 Původně zaslal: Pata Cacorka.S: Zdravim, krasne kupatko koukam, ze se to tu pekne rozjelo Také zdravím mno , jsem ráda,že se občas někdo staví na slůvko Citovat
Guest servisman Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 takový čas a ty eště nespíš?? Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. listopad 2007 Autor Odesláno 24. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi takový čas a ty eště nespíš?? asi jako ty...také nechrníš...ale překvapilo mi to že tu někdo přebývá Citovat
Guest servisman Odesláno 24. listopad 2007 Odesláno 24. listopad 2007 jo jo já makám v robotě tak to pak utíká pokud je klid tak to jde Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. listopad 2007 Autor Odesláno 24. listopad 2007 Původně zaslal: sarkomi jo jo já makám v robotě tak to pak utíká pokud je klid tak to jde jééé tak to já sem doma v klídku a cítím s tebou....ale když si v robotě a můžeš na chat či na fórum,určitě ten čas ubíhá rychleji....jenže zde málokdy je někdo po půlnoci, díky mailu sem si všimla že tu někdo píše Citovat
Y2K Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 No konecne som nasiel dakoho aj s 407 coupe....nie ze by som ho chcel a pravdupovediac sa mi ani tak nepaci ako moja 406 coupe ale bol by som zvedavy v com su odlisne. Teda okrem tvarov samozrejme.... Citovat
Cacorka.S Odesláno 2. duben 2008 Autor Odesláno 2. duben 2008 Y2K ...teď ti nerozumím, ve tvarech je velký rozdíl..tvé je 4615x1780x1360 a moje 4815x1868x1399 A mimo to je rozdíl i v roce výroby Navíc, to tvé je vyloženě sportovní vůz, toto nové je spojené s limuzinou, kvůli konfortu, takže je sportovní napůl....nebo já nevím jak jinak myslíš odlišnost ) Citovat
Y2K Odesláno 2. duben 2008 Odesláno 2. duben 2008 Původně zaslal: Cacorka.S Y2K ...teď ti nerozumím, ve tvarech je velký rozdíl..tvé je 4615x1780x1360 a moje 4815x1868x1399 A mimo to je rozdíl i v roce výroby Navíc, to tvé je vyloženě sportovní vůz, toto nové je spojené s limuzinou, kvůli konfortu, takže je sportovní napůl....nebo já nevím jak jinak myslíš odlišnost ) Hej...ako som povedal tvary a technicke parametre su mi zname. Skor som myslel spolahlivost, nestastna elektronika, jazdne vlastnosti (ako si spomenula), interier a podobne. Jasne ze rok vyroby, o tom sa snad ani bavit nemusime. Skor ma mrzi ze Peugeot pri tomto modeli nespolupracoval uz s Pininfarinom, co sa mi zda ako krok vzad...ale asi vec nazoru. No kazdopadne by bolo asi zaujimave ich zaparkovat vedla seba a porovnat z roznych pohladov a kriterii...no nie? Citovat
Cacorka.S Odesláno 3. duben 2008 Autor Odesláno 3. duben 2008 no spolehlivost zatím stoprocentní a elektronika bez chyb...pouze jedinkrát se mi sekla navigace a tím přestalo hrát nejen radio, ale i veškeré reakce na příkazy...ale stačilo vytáhnout pojistku a zase jí tam zasunout a už se to zatím nikdy neopakovalo. Pininfarin je skvělý to je pravda, ale musím uznat, že i bez něj Peugeot ukázal, že umí, když chce ))) Jen 107čka, to mi stávají hrůzou vlasy na hlavě, když jí vidím a pak u 308čky boční zrcátka jsou jak oslí uši, které si vypůjčila A každopádně zaparkovat je vedle sebe, by jistě bylo zajímavé...ale to bys nesměl být tak daleko )))) Citovat
Y2K Odesláno 3. duben 2008 Odesláno 3. duben 2008 No hej...daleko sme to je pravda.... Co uz, mozno sa raz podari. A ja si budem moct pozriet 407 coupe zblizka Dovtedy prajem vela stastnych km bez nehod a najma neohladuplnych vodicov Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ahoj, předem gratuluji k 407C...A musím říct a obdivalat, že ač \"ženská\", že musíš mít pořádný \"koule\" ), když jezdíš s takovým \"heblem\" a ještě po Praze ) Protože co tak znám...když ženská vůbec autem jezdí, tak chce malou \"žabku\" aby zaparkovala...Ale vše je o trénigu... Autem jezdím již pár let a tak se m někdy podaří někdy nezaparkovat hned na poprvé Nebo máš asistenta?! Když jsem byl u nás u koncesionáře tak jsem tam okukoval černou 407C, tuším, že 2,7 a nechci kecat, ale mám ten dojem, že tam Pininfarina logo bylo Jinak 407C je 407 na druhou...jen ty dveře o proti \"klasické\" 407dmě musí být asi ještě větší že? (větší než obvykle...co mi to připomíná...) No jinak by si sem mohla nahodit, co máš za motor výbavu a tak...no chtělo by to taky nějaký fotečky...(pokud nevíš jak je přidat, tak mi je hoď na mail a já je sem prsknu). Jo jen tak mimochodem, nemáš ji náhodou od Doška z Mělníka? Že jsem tak zvědavý.... Klidně bych se nechal na nějakém srazu povozit, jestli se vůbec potkáme, když jsem z druhé strany republiky Jinak 308ma, má ty \"oslí lopuchy\" díky své citroení sestře C4...jsou úplně stené... 107-C1-I Go (nebo jak se ta toyota jmenuje) - stejné auto (možná jiné motory) a přední maska...tak asi proto... Mrkni sem : co na to říkáš? Jinak hoďně bezproblémových a beznehodových kilometrů... [upravil dne 13/4/08 Jamesz] Citovat
Cacorka.S Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Jamesz ahojky, děkuji za ty koule ))))))))))))))))) Nevím, proč by žena nemohla řídit větší auto, byla jsem vychována jezdit jak malým, tak přesedat i do limuzin ))) Nad tímto coupátkem jsem vzdychala, když vyjelo z linky hned a povedlo se mi sen splnit a jsem s ním opravdu mocinky spokojená. A parkování...to mi problém nedělá...je fakt, že vzadu asistenta mám, protože není příliš velký výhled vzad na detail, ale i bez něj bych si poradila...asistent je spíš lenivost )))) Doška z Mělníka mám okouknutého a považuji jej za jednoho z nej na výběr a ceny....ale autí od něj nemám nakonec. No vidíš to jsem si nevšimla u C4, že má též ty oslí uši)))) Jinak popravdě jsem jukla na ten odkaz a u mě by vyhrála 908...pár jejích foteček jsem již zhlédla dříve a je to opravdu velmi povedená limuzka S těma fotečkama ti moc děkuji za nabídku, dokázala bych je sem prsknout...malinko si s PC rozumím, tak by toto problém ani nebyl, ten je jinde, takže sem již moc nechodím...jen reaguji, když mi někdo napíše. Také ti přeji mnoho beznehodových a bezporuchových kilometrů a krásné dny, měj se krásně Citovat
Cacorka.S Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Jamesz...jooo a Pininfarin na něm opravdu nedělal a dveře...ty sou fakt dlouhé...zase se pohodlně nasedá i dozadu ))) Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Ty koule byly samozřejmě myšleny obrazně (bez urážky) Ne že by žena nemohla řídit \"velké\" auto, i s kamioném jezdí...jen že jich moc není...ne že bych neviděl ženy jezdit s velkým autem, jen že já osobně jich moc neznám...tak jsem to myslel... To víš PSA = Peugeot a.s. = Peugeot Citroen (si sdílí díly když je to jeden koncern)...ve staré C 5 stejné páčky, tlačítka...atd jak ve 407 a nová c5 je dle mě převlečená 407 [upravil dne 13/4/08 Jamesz] Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Předpokládám, že jsou ještě větší něž u 407 ?! co...? Citovat
Jamesz Odesláno 13. duben 2008 Odesláno 13. duben 2008 Když jsme u toho parkování sklápí se ti zrcátko při zařazené zpátečce, když dáš výběr zrcátka? Citovat
Cacorka.S Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Jamesz Když jsme u toho parkování sklápí se ti zrcátko při zařazené zpátečce, když dáš výběr zrcátka? Jo prej to dělá, jenže stále posouvám sedačku a nikdy se netrefím asi do polohy,ve které jsem to nastavovala.....nebo zda sem to nenastavila špatně...zkusila sem to , když sem na někoho čekala a pak sem musela rychle vyjet a od té doby sem na to jaksi zapomněla )))) se polepším a nastavím si to ))) a pokud sem to pochopila správně...výběr zrcátek by se neměl dávat, mělo by se to sklápět automaticky při zpátečce A k těm citroenům...vím, že jsou stejnej koncern....je to vidět též na 4007--to je micu, citron a peugeot v jednom...taková pouliční směs )))) citronky se hodně poslední dobou daly do kupy...ale pro mě je peugeot nostalgie a srdeční záležitost Citovat
Cacorka.S Odesláno 13. duben 2008 Autor Odesláno 13. duben 2008 Původně zaslal: Jamesz Ty koule byly samozřejmě myšleny obrazně (bez urážky) Jasnačka...však jsem pochopila, jak to myslíš ))) Citovat
Jamesz Odesláno 14. duben 2008 Odesláno 14. duben 2008 4007 je spíš micka s maskou a volantem od peugotu Ne právě, že když dáš zpátečku a pak pohneš ovladačem pro výběř zrcetka (doleva nebo doprava), tak to příslušné zrcátko by se ti mělo naklopit směrem dolů, aby jsi viděla na zadni kolo. Po zarazeni 1 by se pak to zrcátko měla samo naklopit do \"normální\" polohy. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.