Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest servisman
Odesláno

jo jo já makám v robotě:D tak to pak utíká pokud je klid tak to jde

Odesláno
Původně zaslal: sarkomi

jo jo já makám v robotě:D tak to pak utíká pokud je klid tak to jde

jééé tak to já sem doma v klídku a cítím s tebou....ale když si v robotě a můžeš na chat či na fórum,určitě ten čas ubíhá rychleji....jenže zde málokdy je někdo po půlnoci, díky mailu sem si všimla že tu někdo píše

• O 4 měsíce později...
Odesláno

No konecne som nasiel dakoho aj s 407 coupe....nie ze by som ho chcel a pravdupovediac sa mi ani tak nepaci ako moja 406 coupe ale bol by som zvedavy v com su odlisne. Teda okrem tvarov samozrejme....

Odesláno

Y2K ...teď ti nerozumím, ve tvarech je velký rozdíl..tvé je 4615x1780x1360 a moje 4815x1868x1399

A mimo to je rozdíl i v roce výroby :aut

Navíc, to tvé je vyloženě sportovní vůz, toto nové je spojené s limuzinou, kvůli konfortu, takže je sportovní napůl....nebo já nevím jak jinak myslíš odlišnost )

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

Y2K ...teď ti nerozumím, ve tvarech je velký rozdíl..tvé je 4615x1780x1360 a moje 4815x1868x1399

A mimo to je rozdíl i v roce výroby :aut

Navíc, to tvé je vyloženě sportovní vůz, toto nové je spojené s limuzinou, kvůli konfortu, takže je sportovní napůl....nebo já nevím jak jinak myslíš odlišnost )

Hej...ako som povedal tvary a technicke parametre su mi zname.

Skor som myslel spolahlivost, nestastna elektronika, jazdne vlastnosti (ako si spomenula), interier a podobne.

Jasne ze rok vyroby, o tom sa snad ani bavit nemusime.

Skor ma mrzi ze Peugeot pri tomto modeli nespolupracoval uz s Pininfarinom, co sa mi zda ako krok vzad...ale asi vec nazoru.

No kazdopadne by bolo asi zaujimave ich zaparkovat vedla seba a porovnat z roznych pohladov a kriterii...no nie?

Odesláno

no spolehlivost zatím stoprocentní a elektronika bez chyb...pouze jedinkrát se mi sekla navigace a tím přestalo hrát nejen radio, ale i veškeré reakce na příkazy...ale stačilo vytáhnout pojistku a zase jí tam zasunout a už se to zatím nikdy neopakovalo.

Pininfarin je skvělý to je pravda, ale musím uznat, že i bez něj Peugeot ukázal, že umí, když chce )))

Jen 107čka, to mi stávají hrůzou vlasy na hlavě, když jí vidím a pak u 308čky boční zrcátka jsou jak oslí uši, které si vypůjčila :D

A každopádně zaparkovat je vedle sebe, by jistě bylo zajímavé...ale to bys nesměl být tak daleko ))))

Odesláno

No hej...daleko sme to je pravda....

Co uz, mozno sa raz podari. A ja si budem moct pozriet 407 coupe zblizka :super

Dovtedy prajem vela stastnych km bez nehod a najma neohladuplnych vodicov

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahoj, předem gratuluji k 407C...A musím říct a obdivalat, že ač \"ženská\", že musíš mít pořádný \"koule\" :o), když jezdíš s takovým \"heblem\" a ještě po Praze :o) :mrk

Protože co tak znám...když ženská vůbec autem jezdí, tak chce malou \"žabku\" aby zaparkovala...Ale vše je o trénigu...;)

Autem jezdím již pár let a tak se m někdy podaří někdy nezaparkovat hned na poprvé :)

Nebo máš asistenta?! :)

Když jsem byl u nás u koncesionáře tak jsem tam okukoval černou 407C, tuším, že 2,7 a nechci kecat, ale mám ten dojem, že tam Pininfarina logo bylo :myslim

Jinak 407C je 407 na druhou...jen ty dveře o proti \"klasické\" 407dmě musí být asi ještě větší že? (větší než obvykle...co mi to připomíná...:D)

No jinak by si sem mohla nahodit, co máš za motor výbavu a tak...no chtělo by to taky nějaký fotečky...(pokud nevíš jak je přidat, tak mi je hoď na mail a já je sem prsknu).

Jo jen tak mimochodem, nemáš ji náhodou od Doška z Mělníka? Že jsem tak zvědavý.... :);)

Klidně bych se nechal na nějakém srazu povozit, jestli se vůbec potkáme, když jsem z druhé strany republiky :(

Jinak 308ma, má ty \"oslí lopuchy\" díky své citroení sestře C4...jsou úplně stené...

107-C1-I Go (nebo jak se ta toyota jmenuje) - stejné auto (možná jiné motory) a přední maska...tak asi proto...

Mrkni sem : co na to říkáš?

Jinak hoďně bezproblémových a beznehodových kilometrů...:roker

[upravil dne 13/4/08 Jamesz]

Odesláno

Jamesz ahojky, děkuji za ty koule )))))))))))))))))

Nevím, proč by žena nemohla řídit větší auto, byla jsem vychována jezdit jak malým, tak přesedat i do limuzin )))

Nad tímto coupátkem jsem vzdychala, když vyjelo z linky hned a povedlo se mi sen splnit a jsem s ním opravdu mocinky spokojená. A parkování...to mi problém nedělá...je fakt, že vzadu asistenta mám, protože není příliš velký výhled vzad na detail, ale i bez něj bych si poradila...asistent je spíš lenivost ))))

Doška z Mělníka mám okouknutého a považuji jej za jednoho z nej na výběr a ceny....ale autí od něj nemám nakonec.

No vidíš to jsem si nevšimla u C4, že má též ty oslí uši))))

Jinak popravdě jsem jukla na ten odkaz a u mě by vyhrála 908...pár jejích foteček jsem již zhlédla dříve a je to opravdu velmi povedená limuzka

S těma fotečkama ti moc děkuji za nabídku, dokázala bych je sem prsknout...malinko si s PC rozumím, tak by toto problém ani nebyl, ten je jinde, takže sem již moc nechodím...jen reaguji, když mi někdo napíše.

Také ti přeji mnoho beznehodových a bezporuchových kilometrů a krásné dny, měj se krásně

Odesláno

Ty koule byly samozřejmě myšleny obrazně (bez urážky) :);)

Ne že by žena nemohla řídit \"velké\" auto, i s kamioném jezdí...jen že jich moc není...ne že bych neviděl ženy jezdit s velkým autem, jen že já osobně jich moc neznám...tak jsem to myslel...:);)

To víš PSA = Peugeot a.s. = Peugeot Citroen (si sdílí díly když je to jeden koncern)...ve staré C 5 stejné páčky, tlačítka...atd jak ve 407 a nová c5 je dle mě převlečená 407 :);)

:roker

[upravil dne 13/4/08 Jamesz]

Odesláno
Původně zaslal: Jamesz

Když jsme u toho parkování sklápí se ti zrcátko při zařazené zpátečce, když dáš výběr zrcátka?

Jo prej to dělá, jenže stále posouvám sedačku a nikdy se netrefím asi do polohy,ve které jsem to nastavovala.....nebo zda sem to nenastavila špatně...zkusila sem to , když sem na někoho čekala a pak sem musela rychle vyjet a od té doby sem na to jaksi zapomněla ))))

se polepším a nastavím si to ))) a pokud sem to pochopila správně...výběr zrcátek by se neměl dávat, mělo by se to sklápět automaticky při zpátečce

A k těm citroenům...vím, že jsou stejnej koncern....je to vidět též na 4007--to je micu, citron a peugeot v jednom...taková pouliční směs ))))

citronky se hodně poslední dobou daly do kupy...ale pro mě je peugeot nostalgie a srdeční záležitost

Odesláno

4007 je spíš micka s maskou a volantem od peugotu :)

Ne právě, že když dáš zpátečku a pak pohneš ovladačem pro výběř zrcetka (doleva nebo doprava), tak to příslušné zrcátko by se ti mělo naklopit směrem dolů, aby jsi viděla na zadni kolo. Po zarazeni 1 by se pak to zrcátko měla samo naklopit do \"normální\" polohy.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...