Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak vylezu ze sprchy a že se jen tak mrknu na forum a oni ted jedou do Pe.Tříka , no to je hnus velebnosti.

Jinak ad parkováni , ja dnes taky kroužil dokola než jsem se nas... stojim pod rampu u Penny:D tady ti kofolaci maji kua dvě auta na osobu tak to tak vypada , před barakem vrakoviště a auta na travě u Penny:D:D:D

Odesláno

tak v praze sem bydlel 30 let takze parkovani tam znam velmi dobre ja sem nakonec zablokoval kolegovo manzelku:) teda s jeho svolenim, ale rano me musi polovicka vzbudit abych preparkoval:(

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

čoveče na nováčka dobrý

Netopka s Akou tady maji nového rovnocenneho soupeře:D

[upravil dne 25/10/07 Pe.Tr]

no nazdar...tady je to ale ostře sledované hihihi

Snad mi děvčata prominou a nebudou se zlobit ;)

Odesláno

ja teda v Praze jen dva roky na Stirce v Kobylisych ale tam to bylo v pohodě pač tam směli jen dop. obsluhy a ja:D

ale (rodná) Ostrava si v tomhle je s Prahou rovna:(

takže to znam taky.

Odesláno

ja teda v Praze jen dva roky na Stirce v Kobylisych ale tam to bylo v pohodě pač tam směli jen dop. obsluhy a ja:D

ale (rodná) Ostrava si v tomhle je s Prahou rovna:(

takže to znam taky.[/quote

jojo určo to není jenom tady...ale Žižkov fakt stojí za to...

Odesláno
Původně zaslal: Cacorka.S

čoveče na nováčka dobrý

Netopka s Akou tady maji nového rovnocenneho soupeře:D

no nazdar...tady je to ale ostře sledované hihihi

Snad mi děvčata prominou a nebudou se zlobit ;)

děvčata budou jen rada , vitaji každe takove nove tvaře na klubu:D

Odesláno

Pe.Tre, mozna sis nevsim, ale ja nemam 70 prispevku denne, ja mam prumer ani ne 2,5 ;) sem ticha osoba :)

mozna by pro priste bylo lepsi zalozit si nejake tlachave vlakno, jinak se na vas trosku sesypou, protoze najit neco tady zacina byt ponekud narocne :)(znam to :D )

Odesláno
Původně zaslal: aka

Pe.Tre, mozna sis nevsim, ale ja nemam 70 prispevku denne, ja mam prumer ani ne 2,5 ;) sem ticha osoba :)

mozna by pro priste bylo lepsi zalozit si nejake tlachave vlakno, jinak se na vas trosku sesypou, protoze najit neco tady zacina byt ponekud narocne :)(znam to :D )

jj to tlachave vlakno mě taky napadlo ale s každym přispěvkem jsem si řikal že je poslední :D

prej 2,5 na den:D:D:D:D

Netopko: i hvězdy někdy pohasínají:D

Trundíku, nepovidej , z Brna to máš po D1 cca 2hodiny, ja vyjedu z Neratek a než se proderu Prahou tak to mam taky cca 2hodiny a se spotřebou se stebou nehomu srovnat když budu furt stat a sem tam popojiždět ,tak nepovidej že je to daleko a přijeď :D:D:D

Odesláno

Hele, neprovokuj, už tak mě to mrzí, že je to tak daleko. No a ty dvě hodiny - to jen v případě, že není žádný problém na "hopsaštráse", což není asi nikdy.

Odesláno
Původně zaslal: Trundik

Hele, neprovokuj, už tak mě to mrzí, že je to tak daleko. No a ty dvě hodiny - to jen v případě, že není žádný problém na "hopsaštráse", což není asi nikdy.

- to máš pravdu

-už mlčím:D:D:D

Odesláno

Tak jsme to s Vendulkou sepsaly:

AKA

Netopýrka

Cacorka.S +1

Buml

Dundee

Schreek

Medvěd

Rebik

Bohouš

Mila_s

PetaV ale nevim jestli i Lukáš

Driver

Mefisto86

Ferry

Oddie

Voštík

JirkaP

MirasCC

Scooter

John

Vvitty

Pe.Tr

KDO ?

Jessie?

Scratch?

Neon?

Adelka?

Dariska?

xxxjesterka?

Marcel505?

ještě někdo ?

Odesláno

scratch scratch scratch :papa, tentokrat i s farem, snad stihnu udelat to modry svetlo pod palubku :-D, jejda me ceka prace a uklizeni auta, kdyby se na nej chtel nekdo divat z blizka :-D, preci jen, jak tam furt neco morim, tak mam uz misto volantu vrtacku a misto saltpaky akusroubovak. Jeste michacku a muzu zacit stavet :-D

Odesláno

Netopko: i hvězdy někdy pohasínají:D

Ano ano, pravdu máš.... já totiž procházím stále vývojem a dřív jsem měla čas, chuť a asi i potřebu komentovat skoro všechno, co se v pokecu zjevilo ...

Dneska už nemám ani tolik času, ani mnoho chutí a skoro žádnou potřebu .... dalo by se říct, že razím heslo "Mlčeti zlato" :)

Třeba se Ti také někdy poštěstí...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...