Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 no právě, nejbližší hangár to jistí)) jen si vědět rady Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 :Dno ještě že to nečte ale zase by byl karavan )))))) [upravil dne 24/10/07 Cacorka.S] Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 tak vylezu ze sprchy a že se jen tak mrknu na forum a oni ted jedou do Pe.Tříka , no to je hnus velebnosti. Jinak ad parkováni , ja dnes taky kroužil dokola než jsem se nas... stojim pod rampu u Penny:D tady ti kofolaci maji kua dvě auta na osobu tak to tak vypada , před barakem vrakoviště a auta na travě u Penny:D:D:D Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 přála bych vám parkování v Praze s tím mým )))) mockrát sedím v autě a čekám Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 čoveče na nováčka dobrý Netopka s Akou tady maji nového rovnocenneho soupeře:D [upravil dne 25/10/07 Pe.Tr] cacorka.S.doc Citovat
buml Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 tak v praze sem bydlel 30 let takze parkovani tam znam velmi dobre ja sem nakonec zablokoval kolegovo manzelku:) teda s jeho svolenim, ale rano me musi polovicka vzbudit abych preparkoval:( Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr čoveče na nováčka dobrý Netopka s Akou tady maji nového rovnocenneho soupeře:D [upravil dne 25/10/07 Pe.Tr] no nazdar...tady je to ale ostře sledované hihihi Snad mi děvčata prominou a nebudou se zlobit Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 ja teda v Praze jen dva roky na Stirce v Kobylisych ale tam to bylo v pohodě pač tam směli jen dop. obsluhy a ja:D ale (rodná) Ostrava si v tomhle je s Prahou rovna:( takže to znam taky. Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ja teda v Praze jen dva roky na Stirce v Kobylisych ale tam to bylo v pohodě pač tam směli jen dop. obsluhy a ja:D ale (rodná) Ostrava si v tomhle je s Prahou rovna:( takže to znam taky.[/quote jojo určo to není jenom tady...ale Žižkov fakt stojí za to... Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 Původně zaslal: Cacorka.S Původně zaslal: Pe.Tr čoveče na nováčka dobrý Netopka s Akou tady maji nového rovnocenneho soupeře:D [upravil dne 25/10/07 Pe.Tr] no nazdar...tady je to ale ostře sledované hihihi Snad mi děvčata prominou a nebudou se zlobit děvčata budou jen rada , vitaji každe takove nove tvaře na klubu:D [upravil dne 25/10/07 Pe.Tr] Citovat
Cacorka.S Odesláno 24. říjen 2007 Odesláno 24. říjen 2007 děvčata budou jen rada , vitaji každe takove nove tvaře na klubu:D [upravil dne 25/10/07 Pe.Tr] tak to se mi ulevilo....fakt )))) nabourávat simbiozu, to se mi příčí Citovat
aka Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Pe.Tre, mozna sis nevsim, ale ja nemam 70 prispevku denne, ja mam prumer ani ne 2,5 sem ticha osoba mozna by pro priste bylo lepsi zalozit si nejake tlachave vlakno, jinak se na vas trosku sesypou, protoze najit neco tady zacina byt ponekud narocne (znam to ) Citovat
Trundik Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 To to teda čučím, jak se to zde rozběhlo. Budete si mít ještě na srazu o čem povídat? Škoda, že je Praha tak daleko :papa:D Citovat
Netopýrka Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 no já už jsem taky tichá osoba :-D 70 příspěvků jsem snad neměla ani ve dench "největší slávy" Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: aka Pe.Tre, mozna sis nevsim, ale ja nemam 70 prispevku denne, ja mam prumer ani ne 2,5 sem ticha osoba mozna by pro priste bylo lepsi zalozit si nejake tlachave vlakno, jinak se na vas trosku sesypou, protoze najit neco tady zacina byt ponekud narocne (znam to ) jj to tlachave vlakno mě taky napadlo ale s každym přispěvkem jsem si řikal že je poslední prej 2,5 na den:D:D:D:D Netopko: i hvězdy někdy pohasínají Trundíku, nepovidej , z Brna to máš po D1 cca 2hodiny, ja vyjedu z Neratek a než se proderu Prahou tak to mam taky cca 2hodiny a se spotřebou se stebou nehomu srovnat když budu furt stat a sem tam popojiždět ,tak nepovidej že je to daleko a přijeď :D:D Citovat
Trundik Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Hele, neprovokuj, už tak mě to mrzí, že je to tak daleko. No a ty dvě hodiny - to jen v případě, že není žádný problém na "hopsaštráse", což není asi nikdy. Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Trundik Hele, neprovokuj, už tak mě to mrzí, že je to tak daleko. No a ty dvě hodiny - to jen v případě, že není žádný problém na "hopsaštráse", což není asi nikdy. - to máš pravdu -už mlčím:D:D:D Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Tak jsme to s Vendulkou sepsaly: AKA Netopýrka Cacorka.S +1 Buml Dundee Schreek Medvěd Rebik Bohouš Mila_s PetaV ale nevim jestli i Lukáš Driver Mefisto86 Ferry Oddie Voštík JirkaP MirasCC Scooter John Vvitty Pe.Tr KDO ? Jessie? Scratch? Neon? Adelka? Dariska? xxxjesterka? Marcel505? ještě někdo ? Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 scratch scratch scratch , tentokrat i s farem, snad stihnu udelat to modry svetlo pod palubku :-D, jejda me ceka prace a uklizeni auta, kdyby se na nej chtel nekdo divat z blizka :-D, preci jen, jak tam furt neco morim, tak mam uz misto volantu vrtacku a misto saltpaky akusroubovak. Jeste michacku a muzu zacit stavet :-D Citovat
Netopýrka Odesláno 25. říjen 2007 Odesláno 25. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Netopko: i hvězdy někdy pohasínají Ano ano, pravdu máš.... já totiž procházím stále vývojem a dřív jsem měla čas, chuť a asi i potřebu komentovat skoro všechno, co se v pokecu zjevilo ... Dneska už nemám ani tolik času, ani mnoho chutí a skoro žádnou potřebu .... dalo by se říct, že razím heslo "Mlčeti zlato" Třeba se Ti také někdy poštěstí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.