Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím všechny a chci se zeptat, zda-li má být v nádrži u 106/1,1i podtlak, nebo má víčko propouštět vzduch. Motor si totiž na volnoběh libovolně mění otáčky a zjistil jsem, že příruba víčka na nádrži netěsní (tuning předchozího majitele - umělce). Domnívám se tedy, že tato netěsnost může mít souvislost s kolísáním otáček a potažmo s podtlakem v nádrži. Budu rád za každý Váš názor. Díky předem mca :super!

Odesláno

Já sem podtlak u 106 nikdy nezaregistroval, nikdy mi u benzínky "nesyčela" ;) Takže si myslim že problém bude v něčem jiném. BtW: taky mi kolísaly otáčky a byla špatná váha vzduchu.

Odesláno

Dík za odezvu. Zjistil jsem to totiž tak, že když jsem tam lil velfobin, tak mi to chcalo částečně ven po blatníku ven. Tak koukám a teklo to pod tou kovovou přírubou za kterou se zahákne víčko. A ta příruba je přišroubovaná k blatníku, ale pod ní zůstal jeden šroub čímž vznikla mezera a to si myslím že asi nemá být, ne???

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...