Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Ahoj,je možné přemístnit ovladání palubního počítače z páčky na ovládání stěraču například na přístrojovou desku.Pokud už tento dotaz někdo zadal tak se omlouvám,přehlédl jsem ho diky

[upravil dne 15/11/10 15:50 dedas]

Toto by mě velmi zajímalo.....;)

Odesláno

A to jako že ten 4pin bych od šedého konektoru odpojil a spojoval s kostrou???? Nejde tato informace do BSI po CANu ????? Jestli se třeba v páčkách přes kostru spíná ale do BSI už jde jen CANová informace do BSI o změně údaje

Odesláno

Nie ten kontakt sa pripaja na ten 4pin a ten sa mi javy ze je kostra, a samozrejme ostatna komunikacia ide datovo to by si musel zvnutra paciek natihnut jeden vodic aby si to mohol spinat mimo paciek.

Odesláno

To vím na který kontakt v páčce připojit kabel pro přepínání....ale jak jednou rozeberu páčky tak je s nimi AMEN......nějak s tím vyjebat nejde bez rozebrání????? Ten pin 4 si myslel že po něm jde datová komunikace do BSI ???

Odesláno

Nie to by mala byt kostra len nemam moznost teraz overit v scheme to je vlastne ten kontakt o ktory sa to spina.A rozobratie paciek ziadny problem teraz som ich koli tebe rozobral aby som to premeral a uz su aj zlozene a odlozene ;)

Odesláno

Já se docela v elektrice vyznám ale toto nějak pořád nechápu....nechci odpálit CAN...... vím že je to ten uplně vpravo, prostě potřebuji mimo páčku přepínat funkce.......co s tím....dík moc za snahu....:super

post-10760-14109621227292_thumb.jpg

Odesláno

Ano ,skoda ze som to necvakol.Na nej to ide flexibilnym pasikom (4vodice) na plosny spoj .Z toho jeden bude asi ta kostra ten 4pin na sedom konektore ,dalsi na stierac, dalsi na ostrekovac a dalsi na palubny pocitac. Cize vsetky sa spinju o ten co je vyvedeny na ten stvrty pin na sedom konektore.

Odesláno

Dík ....Ještě mě napadlo rozebrat COM a stěračovou páčku vyměnit za tu která má ovládání na PC , ta v naší 206 to nemá....co ty na to...to by mohlo fungovat ne?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...