Honza_jT Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Zdravím všechny, mám možná naivní dotaz, ale měly 405 různá schémata řazení? Doteď jsem si myslel, že zpátečka se u všech 405 řadí jako jednička se zvednutým kroužkem, ale dnes jsem viděl 405 SRI Break r. '91, kde se zpátečka řadila jako u Favorita (doprava a dozadu). Je to normální nebo to byl nějaký bastl? Citovat
Dundee Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Je to zcela normální U starého modelu se během výroby přešlo na klasický "dvojháčko" (tedy R proti 5), namísto R nad 1. EDIT: Samozřejmě nový modely mají taky zpátečku proti pětce... [upravil dne 1/10/2007 Dundee] Citovat
Pegoo Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: Honza_jT Zdravím všechny, mám možná naivní dotaz, ale měly 405 různá schémata řazení? Doteď jsem si myslel, že zpátečka se u všech 405 řadí jako jednička se zvednutým kroužkem, ale dnes jsem viděl 405 SRI Break r. '91, kde se zpátečka řadila jako u Favorita (doprava a dozadu). Je to normální nebo to byl nějaký bastl? jj Citovat
Pegoo Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Honza_jT Zdravím všechny, mám možná naivní dotaz, ale měly 405 různá schémata řazení? Doteď jsem si myslel, že zpátečka se u všech 405 řadí jako jednička se zvednutým kroužkem, ale dnes jsem viděl 405 SRI Break r. '91, kde se zpátečka řadila jako u Favorita (doprava a dozadu). Je to normální nebo to byl nějaký bastl? jj Citovat
Pegoo Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Pegoo Původně zaslal: Honza_jT Zdravím všechny, mám možná naivní dotaz, ale měly 405 různá schémata řazení? Doteď jsem si myslel, že zpátečka se u všech 405 řadí jako jednička se zvednutým kroužkem, ale dnes jsem viděl 405 SRI Break r. '91, kde se zpátečka řadila jako u Favorita (doprava a dozadu). Je to normální nebo to byl nějaký bastl? jj Citovat
Dundee Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: kobra A co Vám komu víc vyhovuje ? Jsem absolutně přizpůsobivej, ale teď asi to "dvojháčko". Jezdil jsem s kdečím, takže R nad 1 nebo R pod 1 či R proti 5 (nebo tak proti 1) neni absolutně žádnej problém:D Citovat
kobra Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Já měl v práci VW, taky jsem to střídal a dobrý ... Citovat
Dundee Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: kobra Já měl v práci VW, taky jsem to střídal a dobrý ... Já ho měl i doma :grr v životě už nechci němce do baráku (to se týká i škodovek od feldy vejš):bojim:bojim Citovat
Honza_jT Odesláno 1. říjen 2007 Autor Odesláno 1. říjen 2007 Tak díky, zas jsem o něco chytřejší ;-) Citovat
kobra Odesláno 1. říjen 2007 Odesláno 1. říjen 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: kobra Já měl v práci VW, taky jsem to střídal a dobrý ... Já ho měl i doma :grr v životě už nechci němce do baráku (to se týká i škodovek od feldy vejš):bojim:bojim No dom bych si to vzít nemohl. 1) by to někdo šlohl, 2) bych si za to koupil 4 205-tky a 3) by to nevydrželo , co PEUGEOT. V práci se v tom prostě očividně utápěly peníze. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.