Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hele, uz je p-c.com jako registrovanej klub?? V tom pripade by si ty firmy mohly hodit nejaky sponzorsky dary do nakladu.

Odesláno

To mi povidej. Schaneli jsme veci na sraz v Cesklejch Budejovicich a tuningovy firmy byly fakt ochotny dat hromadu veci (radicky, volanty ......), ale musel by to bejt registrovanej klub. Takhle jsme meli akorat nejakou kosmetiku, jedny pedaly a jeden volant :)

Odesláno

Rekne mi tady nekdo kde je ten Fulnek a jak se tam jede z Budejc????

A jak se to dela s tema sponzorama? To tam jako pridu a reknu dejte mi naky veci na spaz peugeot clubu my vam tam vyvesime ceduli??? Nebo jajk jako.....

Odesláno

Jo tak nejak. Proste se s nima zkusis dohodnout, ze daji nejake veci a ty na srazu vystavis jejich transparent (kterej si dodaj) a budes rozdavat jejich vizitky. :)

Odesláno

To P205XR; já pojedu z Příbrami tak vyber nějaké město po trase kde se sejdem a potáhnem to spolu.Chtěl bych vyjet v pátek dopoledne a jet přes Jihlavu a nabrat Mašinku. :P

Odesláno

P205XR: doporucoval bych ti jet pres Olomouc - vede tudy dalnice a nemusis jet pres kotehulky jako jsou Troubky atd.....

BTW: i kdyz jsi z j. cech, tak to budes mit skoro nejkratsi a hlabvne nejrychlejsi cestu s nejnizsi spotrebou :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...