Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

NO jestli všechno klapne tak by mohl být 2. sraz na konci září nebo hned první týden v říjnu, ale to je ještě hodně domlouvání a zjiš?ování, takže nechci teď předbíhat. Jak bude něco domluveného s předstihem se o tom všichni dovíte ;)

Odesláno

Tome pokud bude ten sraz někde tady na severu tak dej vedet mohu pomoci. NJ je od Opavy kousek. Možná bych mohl zajistit nějakou plochu na vyřádění (letiště v Zábřehu u Hlučína) a snad i hotel za pár korun (Hotel Albertovec). Tak se ozvi múžem se někde sejít. :cool:

Odesláno

Ten hotel a to letiště jsou dva bezvadný nápady ale musí vyjít počasí.To víte mi s cabrio jsme na tom oněco huř v zimě.Napadlo co se sejít v Brně na okruhu v řijnu tu bývá tuning sraz tak abychom dali těm skopčákům o sobě taky vědět a? nejsou zas tak namyšlený. ;)

Odesláno

Ja vim, ze zase jenom Pazouty, ale to snad ne na okruhu. nebo jo???? A co se tyka XTC, tak to nemam ani v motoru, ani v kufru ;)

Odesláno

JR:Tím okruhem jsem nemyslel sraz pežoutů ale tuning sraz který tu bývá na jaře a na podzim a že bych byl rád kdyby se nas tam pár sešlo s pežoutama vedle sebe.Když mužou VW proč ne pežouti.A? dame o sobě vědět.A na sraz našich miláčků z Francie se už moc těším tak a? je co nejdřív taková suprová parta lidí co byla tam se všude nesejde.

Odesláno

Tak pánové...... máme pro vás novinku o srazu, který bude následovat po tom 1. :)

Už si šetřete penízky na benál (naftu), protože pojedete do Fulneku......... Už je to rozhodnuto :D

PA®OUTŮM ZDAR!

Guest Urbanek Tomas
Odesláno

To Cabrio: o to , ze se nesejde takova super parta lidi jako na srazu, tak to se vubec nebojim, protoze my uz se prece zname a myslim, ze Peugeotky nemaji zadni spatni lidi (teda az na cestny vyjimky potvrzujici pravidlo, viz. dedek na namesti s 309) :D

Odesláno

Na novej (alespoň pro mě) sraz se moc těším.A? je kde je,když budete potřebovat s něčím píchnout,dejte vědět. Rád pomůžu jak to jen půjde.

405 Mi 16 Příbram

Odesláno
Na novej (alespoň pro mě) sraz se moc těším.A? je kde je,když budete potřebovat s něčím píchnout,dejte vědět. Rád pomůžu jak to jen půjde.
Odesláno

Voštík: Chceš to kešem nebo šekem. ;)Teď vážně trochu popřemejšlím( to bude náročný) a snad na něco se ženou přijdeme.Rád bych přispěl s trochou do mlejnice. :cool:

Odesláno

mašinka:s tím dědou na náměstí máš recht ten ani nevěděl co má za značku auta.S tou pomocí se taky přidávam a zkusím tady u nás objet zastuopení Peugeot ale asi budou chtít něco aby věřili nenapadá tě nic.Na sraz se ja i Sylva těšíme tak zdar pežotům a cabrium zvláš? :D

Odesláno

Pokud výjde počasí a to letiště mám kámoše který jezdí streetfighter a je v tom fakt hodně dobrej tak pokud chcete mohl bych dohodnout exibiční vystopupení.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...