Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: oddie No ono když dorazí Medvěd a PeTr, tak žádnej zbytek nebude Pe.Tr přece drží tu dyjetu! Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: oddie No ono když dorazí Medvěd a PeTr, tak žádnej zbytek nebude Pe.Tr přece drží tu dyjetu! tudle nudle , sežeru všechno , kdo přijde pozdě má smůlu!!! Citovat
aka Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 mi ted teda neni jasny, proc nam rikas, ze drzis bodovku, to bychom poznali i bez toho ne? :D:D:D Citovat
Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Mila_S Původně zaslal: oddie No ono když dorazí Medvěd a PeTr, tak žádnej zbytek nebude Pe.Tr přece drží tu dyjetu! tudle nudle , sežeru všechno , kdo přijde pozdě má smůlu!!! Já to říkal, já to říkal, radši přijedu už na pátou (sichr je sichr):mrk:mrk Citovat
Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: aka mi ted teda neni jasny, proc nam rikas, ze drzis bodovku, to bychom poznali i bez toho ne? :D:D:D Jako že zbodne na co přijde? Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: aka mi ted teda neni jasny, proc nam rikas, ze drzis bodovku, to bychom poznali i bez toho ne? :D:D:D myslím, že si taky plácnu :D:D Citovat
Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: aka mi ted teda neni jasny, proc nam rikas, ze drzis bodovku, to bychom poznali i bez toho ne? :D:D:D myslím, že si taky plácnu :D:D Že by na holou?:D:D Citovat
aka Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Mila_S: jj, presne to je bodova dieta Pe.Tr: jaky zase placani? to je hruza tady!!! Citovat
John Odesláno 2. říjen 2007 Autor Odesláno 2. říjen 2007 Tak co koukám,tak se to tu jako vždy opět zvrtlo v debatu o ..... Co koukám tak podle reakcí bude asi i víc zájemnců o papů.... Zitra si to musim projit kdo se nahlásil a kdo ne.. a tím pádem kdo má nárok na jídlo..... :aut Jinak už se těším na to VELKÝ ESO...... :potlesk Citovat
Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: John Tak co koukám,tak se to tu jako vždy opět zvrtlo v debatu o ..... Co koukám tak podle reakcí bude asi i víc zájemnců o papů.... Zitra si to musim projit kdo se nahlásil a kdo ne.. a tím pádem kdo má nárok na jídlo..... :aut Jinak už se těším na to VELKÝ ESO...... :potlesk No a to je právě tím, tím ESEM! Teďka se všichni přihrnou , Pe.Tr kvůli tomu přestal držet dietu :D:D, a sežerou nám tu malou kýtku. Jestli by se to nemělo přeobjednat. Zatím to vypadá (já udělám za tebe Johne takovej malej součet) na: John - jo Míla - jo MirasCC - jo Medvěd - jo, jo Pe.Tr - jo (ale bacha na dietku) JirkaP - jo buml ne - dorazí s rodinou a budou hladem Bohouš - ?(taky snad naznačoval, že by se doma zbytečně nepřežíral) Vertex (původně chtěl testovat kuchyni, ale přepokládám, že hlady nezůstane) Rebik - jo MJSytic - jo oddie - jo mifa - ? Scratch - jo Driver - asi taky jo Dundee - ? agresssor - ? neon + 1 = ? (že by byli o hladu?) Kdo - ? Mefisto86 - ? Martys07 - ? Ferry - ? Vvitty - jo, + aka - nepochopil jsem, jestli dorazí, ale má od Pe.Tra slíbeno na holou:D:D:D Garfield - ? (tady doufám, že dorazí, abych se konečně zbavil toho plasťáku) Tak jsem to vycucal z obou vláken, doufám, že jsem na nikoho nezapomněl, kdyžtak si to doplňte. Btw - vypadá to na docela velkou kýtku! :super:super Citovat
buml Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 kdybych vedel jak dlouho zustane prcek nazivu a bez vzteku tak jidlo dame, ale nas prcek to rozhodne za nas az na miste:D Citovat
xxxjesterka Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Dorazím ..počítam ale tak okolo 19,00 driv jak v 6 se z prace nehnu jidlo nestiham... i kdyz by to byl jediny svetlky bod tohoto tydne) uz se mi nestalo dlooouho aby mi nekdo strcil kytu az pod nos:D:D:D (mam tim na mysli tu veprovou ) Citovat
Mila_S Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Jé, neměl jsem ten svůj příspěvek radši strčit ke kýtě, než sem? Ale už je asi pozdě. Citovat
buml Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 uz je to tak promichany, ze jedno bez druheho nedava smysl:D:D:D Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 U nás opravdu není jistota, že dorazíme ... je to všechno nějaký moc ropzlítaný ... Takže pro nás s kýtou nepočítejte a v nouzi to někomu odtrhnu vod huby ... :D:D Citovat
Neon Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Jo a ještě technická: když dorazím, tak ne PEUGEOTEM, ale HáTéPéčkem, takže prosím o případné zdržení nelibých komentářů ... děkuji ;) Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: Neon Jo a ještě technická: když dorazím, tak ne PEUGEOTEM, ale HáTéPéčkem, takže prosím o případné zdržení nelibých komentářů ... děkuji ;) No nevím jestli se udržím:D:D:D Citovat
buml Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 no Pe.Tr bude rejpat vzdy, vsude a za vsech okolnosti, takze z nej bych si starosti nedelal:D ale treba bude zaokusnutej do ty kejty a ani si ty kary nevsimne:aut Citovat
Pe.Tr Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: buml no Pe.Tr bude rejpat vzdy, vsude a za vsech okolnosti, takze z nej bych si starosti nedelal:D ale treba bude zaokusnutej do ty kejty a ani si ty kary nevsimne:aut zvuk HTP (Hromada Technických Problémů-nebo-Hovno To Pojede:D) poznam už z dálky takže určitě kýta v tépuse v té době jistě nebude:D:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.