Ticcino Odesláno 1. září 2007 Autor Odesláno 1. září 2007 Původně zaslal: hudy ja to vcera pozoroval z Tajchu kde jsem byl na soudku.bylo to celkem slusny svetlo takhle na dalku! 2 Ticcino:bydlis v Halasovce??to ja taky-)) [upravil dne 1/9/07 hudy] Že svět je malej, to jsem věděl. Ale že až takhle... Někdy zajdem na pivko... Citovat
hudy Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 to nebude problem!tz mas garaz hned po barakem,ze!mam dojem,ze jsem te v patek tam videl zajizdet. Citovat
Ticcino Odesláno 2. září 2007 Autor Odesláno 2. září 2007 Jo mám jí pod barákem (a ty mi teď stojíš skoro před okny-jasně jsem identifikoval tvá nová světla :-). Garáž byla nezbytnost. Předtím jsem měl starýho Fiata a třetí noc co jsme se nastěhovali mi někdo ukradl nápis Tempra. Citovat
hudy Odesláno 2. září 2007 Odesláno 2. září 2007 jj ted tam stojim!mam garaz na Haskovy a jeste jedu pryc,tak at to mam bliz-)) Citovat
Ticcino Odesláno 2. září 2007 Autor Odesláno 2. září 2007 Aha, tak proto jsem Tě tu moc neviděl. Ale manželka říkala, že tu jezdí nějaká pěkná 307. Teď je to jasné. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.