čakom Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Lukas24 spodek zadního a předního nárazníku u kola ... ale ty čísla jsou plus mínus cm , protože jsem neměřil na nejrovnějším terénu(ještě poměřim líp) ....každopádně poměr délek předku a zadku by to mělo vystihovat ... jinak pružiny mám vyhlídnutý přímo na tenhle typ auta(což je asi normální) změř to na začátku a na koncu prahu. Ono zas když snížíš jen zadek aby si neměl ve předu mezi kolem a blatníkem velkou díru a vzadu malou to by vypadalo blbě. Citovat
Lukas24 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 spodek zadního a předního nárazníku u kola ... ale ty čísla jsou plus mínus cm , protože jsem neměřil na nejrovnějším terénu(ještě poměřim líp) ....každopádně poměr délek předku a zadku by to mělo vystihovat ... jinak pružiny mám vyhlídnutý přímo na tenhle typ auta(což je asi normální) změř to na začátku a na koncu prahu. Ono zas když snížíš jen zadek aby si neměl ve předu mezi kolem a blatníkem velkou díru a vzadu malou to by vypadalo blbě. Já se právě rozmejšlim jestli jen vzadu nebo obojí , je fakt ,že sem si říkal ,aby to vypadalo symetricky tak by člověk měl snižovat i předek ... já o tom zatím jen přemýšlim a kupovat budu až začas , jen mě to zajímalo! poměřim a uvidim Dík;) Citovat
čakom Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 spodek zadního a předního nárazníku u kola ... ale ty čísla jsou plus mínus cm , protože jsem neměřil na nejrovnějším terénu(ještě poměřim líp) ....každopádně poměr délek předku a zadku by to mělo vystihovat ... jinak pružiny mám vyhlídnutý přímo na tenhle typ auta(což je asi normální) změř to na začátku a na koncu prahu. Ono zas když snížíš jen zadek aby si neměl ve předu mezi kolem a blatníkem velkou díru a vzadu malou to by vypadalo blbě. Já se právě rozmejšlim jestli jen vzadu nebo obojí , je fakt ,že sem si říkal ,aby to vypadalo symetricky tak by člověk měl snižovat i předek ... já o tom zatím jen přemýšlim a kupovat budu až začas , jen mě to zajímalo! poměřim a uvidim Dík;) Já jsem snížil napřed jen předek ale ted kdybych snižoval auto tak jedině cely a i se sport. tlumiči. Citovat
Lukas24 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 spodek zadního a předního nárazníku u kola ... ale ty čísla jsou plus mínus cm , protože jsem neměřil na nejrovnějším terénu(ještě poměřim líp) ....každopádně poměr délek předku a zadku by to mělo vystihovat ... jinak pružiny mám vyhlídnutý přímo na tenhle typ auta(což je asi normální) změř to na začátku a na koncu prahu. Ono zas když snížíš jen zadek aby si neměl ve předu mezi kolem a blatníkem velkou díru a vzadu malou to by vypadalo blbě. Já se právě rozmejšlim jestli jen vzadu nebo obojí , je fakt ,že sem si říkal ,aby to vypadalo symetricky tak by člověk měl snižovat i předek ... já o tom zatím jen přemýšlim a kupovat budu až začas , jen mě to zajímalo! poměřim a uvidim Dík;) Já jsem snížil napřed jen předek ale ted kdybych snižoval auto tak jedině cely a i se sport. tlumiči. ještě otázečku ... když říkáš ,že i se sportovními tlumiči , jak se tedy auto chová s těmi normálními? Citovat
čakom Odesláno 8. září 2008 Autor Odesláno 8. září 2008 Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Lukas24 spodek zadního a předního nárazníku u kola ... ale ty čísla jsou plus mínus cm , protože jsem neměřil na nejrovnějším terénu(ještě poměřim líp) ....každopádně poměr délek předku a zadku by to mělo vystihovat ... jinak pružiny mám vyhlídnutý přímo na tenhle typ auta(což je asi normální) změř to na začátku a na koncu prahu. Ono zas když snížíš jen zadek aby si neměl ve předu mezi kolem a blatníkem velkou díru a vzadu malou to by vypadalo blbě. Já se právě rozmejšlim jestli jen vzadu nebo obojí , je fakt ,že sem si říkal ,aby to vypadalo symetricky tak by člověk měl snižovat i předek ... já o tom zatím jen přemýšlim a kupovat budu až začas , jen mě to zajímalo! poměřim a uvidim Dík;) Já jsem snížil napřed jen předek ale ted kdybych snižoval auto tak jedině cely a i se sport. tlumiči. ještě otázečku ... když říkáš ,že i se sportovními tlumiči , jak se tedy auto chová s těmi normálními? s normálními je to měký. Citovat
Lukas24 Odesláno 8. září 2008 Odesláno 8. září 2008 Tak to já zas na našich silních ocením ,když to nebudete moc tvrdý , takže mi to vyhovuje;) Citovat
Yves Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 bud nesnizovat, a nebo i s tlumicema.... Origo tlumice a tvrdsi pruziny je kombinace ktera nejde moc k sobe. Pruzina je moc tvrda a mekky tlumic neumi zastavit jeji rozkmit. Nejen ze driv odejdou tlumice pac se unavej, ale auto bude houpavejsi a bude obcas jakoby skakat... Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 ja muzu doporucit taky rovnou vymenu pruzin i tlumicu, ale nejlepe dat pneumaticky podvozek, bo az to snizis a budes chtit vjet na nejakou rozkopanou cestu nebo polnacku, tak si to akorat podres... Citovat
čakom Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Scratch muj sen, stavitelny podvozek :-) taky už mám vyhlídlej od KW:D Ale to nastavýš jednou a je to (pokud nemyslíš vzducháč) Citovat
Creams Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 JJ taky planuju stavák, ale přci jen vzduch by byl lepší :-D ... Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tak jsem nasel tady http://x-306.webgarden.cz/cenik za asi 25 000,- coz neni tak hrozny. jeste to chce omrknout ebay :-) Citovat
Y2K Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Yves bud nesnizovat, a nebo i s tlumicema.... Origo tlumice a tvrdsi pruziny je kombinace ktera nejde moc k sobe. Pruzina je moc tvrda a mekky tlumic neumi zastavit jeji rozkmit. Nejen ze driv odejdou tlumice pac se unavej, ale auto bude houpavejsi a bude obcas jakoby skakat... Hmmm...zaujimavy nazor. Este som pruziny nevymenil, myslite ze ani nemam ked nemenim aj tie tlmice??? Citovat
BoneDaddy Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Mě by momentálně stačily pouze sportovní pružiny. Snad časem. Citovat
čakom Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 By mě zajimalo jestli u toho vzducháče si mužeš navolit jak to chceš mít vysoko při jízdě? Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 tak na ebay jsem nasel sadu za cca 15 tis. + doprava ale pak si to musi clovek dopatlat na auto sam... Citovat
Guest Scratch Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 to neni tak strasny ?:-) 15 tacu, no a zbytek udela mechanik, nebo to je uni podvozek? Citovat
čakom Odesláno 9. září 2008 Autor Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: Scratch to neni tak strasny ?:-) 15 tacu, no a zbytek udela mechanik, nebo to je uni podvozek? Za tech 15 000 je to dobrá cena když stavitelný KW stojí 35 000. Ale co to umí? Muže se při jízdě nastavit jakákoli výška nebo jen se to zvedne a jedeš? Citovat
f3Rd@ Odesláno 9. září 2008 Odesláno 9. září 2008 Původně zaslal: čakom Původně zaslal: Scratch to neni tak strasny ?:-) 15 tacu, no a zbytek udela mechanik, nebo to je uni podvozek? Za tech 15 000 je to dobrá cena když stavitelný KW stojí 35 000. Ale co to umí? Muže se při jízdě nastavit jakákoli výška nebo jen se to zvedne a jedeš? mas tam myslim 3 polohy, normal, \"aznazem\" a zvednuto. Menit to muzes libovolne nezavisle na vsech kolech Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.