Guest dixi Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 jo chápu ale žárovky by to měli osvítit je tam nějaký rozdíl pokud zapneš a vypneš světla??nezkoušel jsi tam dáti jiné žárovky třeba tam někdo dal 24V:myslim pokud není žádné reakce tak je to ztlumený rozebrat a mrknout na to jak to vypadá [upravil dne 24/8/07 dixi] Citovat
Mija Odesláno 23. srpen 2007 Autor Odesláno 23. srpen 2007 Ne ne ,ono to fungovalo,ale prostě na druhý den ráno jsem nechápal.Neviděl jsem nic jenom osvícený display.Z blízka,nebo úhlu je vidět (slabě)všechny ukazatele.Rozebrané jsem to měl , žádný očividný problém tam neni.Skoušel jsem pájkou přepájet kontakty na zásuvce,nepomohlo to. Tak nevim Citovat
Guest dixi Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 vem že máš nový model a v tom se nerad hrabu není taková zkušenost.Chtělo by se mrknout na přívodní kablíky zda-li není něco tam ale nejsem si jist Citovat
Guest dixi Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 zkusit jest-li na ty žárovky jde 12V či jen něco Citovat
mitch.mb Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 No kdyz jsem to auto koupil nechaval jsem si prekodovat klice pro jistotu a ptal jsem se ho na to jestli by tam slo aktivovat automaticky rozsveceni svetel a rekl mi ze ne, ale potom to este delalo ze se menila ta intenzita a pak to najednou prestalo tak nevim :c( Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: mitch.mb A to se aktivuje jak? nic sem s tim nedelal. Nemam automaticky rozsveceni Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: mitch.mb Mel bych taky dotaz. Ze zacatku se mi jak se tady zminuje menila intenzita podsvetleni jak u displeje s PP tak u displeje s KM kdyz jsem rozsvitil svetla, ale ted uz je to furt stejny i kdyz svitim nebo ne. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo je to normalni a nemam se znepokojovat? nemas aktivovane denni sviceni? u rv 2000 netušim zdali to jde ale u 2002 stačilo napichnout Diagnostiku a povolit to v BSI , v autodea benešov za 300 ,- otazka 15 minut. a sviti vše ,budiky panl tlačitka a komplet světla ale to stim PP nesouvisi , myslel jsem pokud se rozsviti svetla ze ti pohasina display ale to už tu psali kluci přede mnou Citovat
Mija Odesláno 24. srpen 2007 Autor Odesláno 24. srpen 2007 No a už to nejde vidět vůbec (zblízka,ani z úhlu).jenom je to oranžově podsvícené.Za jízdy se to na vteřinku rozsvítilo a konec.Skoušel jsem i odpojit baterku - resetovat ,ale je to stejné.Nenapadá vás něco?M Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Původně zaslal: mitch.mb No kdyz jsem to auto koupil nechaval jsem si prekodovat klice pro jistotu a ptal jsem se ho na to jestli by tam slo aktivovat automaticky rozsveceni svetel a rekl mi ze ne, ale potom to este delalo ze se menila ta intenzita a pak to najednou prestalo tak nevim :c( Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: mitch.mb A to se aktivuje jak? nic sem s tim nedelal. Nemam automaticky rozsveceni Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: mitch.mb Mel bych taky dotaz. Ze zacatku se mi jak se tady zminuje menila intenzita podsvetleni jak u displeje s PP tak u displeje s KM kdyz jsem rozsvitil svetla, ale ted uz je to furt stejny i kdyz svitim nebo ne. Nevite cim by to mohlo byt? Nebo je to normalni a nemam se znepokojovat? nemas aktivovane denni sviceni? u rv 2000 netušim zdali to jde ale u 2002 stačilo napichnout Diagnostiku a povolit to v BSI , v autodea benešov za 300 ,- otazka 15 minut. a sviti vše ,budiky panl tlačitka a komplet světla ale to stim PP nesouvisi , myslel jsem pokud se rozsviti svetla ze ti pohasina display ale to už tu psali kluci přede mnou hm to zalezi na BSI , a ta intenzita palubky se měnila a ted už se neměni? nebo jen nekdy? Citovat
Mija Odesláno 24. srpen 2007 Autor Odesláno 24. srpen 2007 Všechno ostatní je o.k. a nemění se nic .Jenom ten multifunkční display zmizel. Citovat
mitch.mb Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Pro Pe.Tr ne ted uz se to nemeni vubec proste to sviti porad stejne, ale asi to neni nic zavaznyho auto jezdi chyby to nehlasi tak cert to vem ale jen sem se zkusil zeptat ve spojeni s timto tematem Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Původně zaslal: mitch.mb Pro Pe.Tr ne ted uz se to nemeni vubec proste to sviti porad stejne, ale asi to neni nic zavaznyho auto jezdi chyby to nehlasi tak cert to vem ale jen sem se zkusil zeptat ve spojeni s timto tematem mě to dělalo taky na new modelu a stačilo jen vyčistit ten radoby mikro spinač co je na palubce to je to +/- tlačitko ale to asi viš , jinak ptal jsem se i proto že lze nastavit aby palubovka a i ostatni podsvětleni v autě,klima PP aj , měnily intenzitu osvětleni podle toho jak je venku světlo , propojuje se to s senzorem světel . Citovat
mitch.mb Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 No abych se priznal tak ze tam to tlacitko je vim ale nevim k cemu slouzi je mozny ze sem ho mackal... co se s nim nastavuje? Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Původně zaslal: mitch.mb No abych se priznal tak ze tam to tlacitko je vim ale nevim k cemu slouzi je mozny ze sem ho mackal... co se s nim nastavuje? intenzita osvětleni přistrojovky , myslim že ma 4 stupne a ty se toči furt dokola , zmačkneš zesili ,zmačkneš zesili vic , zmačkneš zesili na max ,zmačkneš a ted nevim jestli zhasne uplne nebo jen se stlumi na minimum. Citovat
mitch.mb Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Aha tak to hned zitra vyzkousim... Pritelkyne ted rika ze to taky asi mackala tak je mozny ze sme to daly tak ze to sviti furt... du se podivat do manualu pokud to PDF najdu na novej model Citovat
Pe.Tr Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 Původně zaslal: mitch.mb Aha tak to hned zitra vyzkousim... Pritelkyne ted rika ze to taky asi mackala tak je mozny ze sme to daly tak ze to sviti furt... du se podivat do manualu pokud to PDF najdu na novej model jednou jsem to zamackl tak ze při kazdem otresu se to zmenilo samo:D Citovat
mitch.mb Odesláno 24. srpen 2007 Odesláno 24. srpen 2007 tak jsem to nasel ale moc to tam popsany nemaj ale zitra to zkusim Citovat
Mija Odesláno 24. srpen 2007 Autor Odesláno 24. srpen 2007 Je pravda,že auto jezdí,(a asi nehlásí chybu)ale na tom display jsou i další info:rádio, venk.teplota,čas,spotřeba ,upozornění z pc a docela mě to chybí.tím +/- tlačítkem to neni.Neví někdo jak je to propojené? a odkud jdou informace o spotřebě?M Citovat
Pe.Tr Odesláno 25. srpen 2007 Odesláno 25. srpen 2007 Původně zaslal: Mija Je pravda,že auto jezdí,(a asi nehlásí chybu)ale na tom display jsou i další info:rádio, venk.teplota,čas,spotřeba ,upozornění z pc a docela mě to chybí.tím +/- tlačítkem to neni.Neví někdo jak je to propojené? a odkud jdou informace o spotřebě?M pro Mija : vim že je to tve vlakno a tve téma , ale všechny mé odpovědi jsou určené pro mitch.mb , stači jen pozorně čist .:D:D:papa:papa:papa [upravil dne 25/8/07 Pe.Tr] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.