Pata Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 V sobotu odpoledne jsem v Dolanech videl, jak nekdo tahne na lane tmavou 405tku, tusim, ze novy model. Zarazila me klubova nalepka napravo na kufru. Priznejte se - kdo to byl? Edit: Dolany u Sternberku, okres Olomouc... [upravil dne 19/8/2007 Pata] Citovat
Supersonic Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Já ne, já mám šedou metalízu:P:papa:P:papa Citovat
Supersonic Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Pata V sobotu odpoledne jsem v Dolanech videl, jak nekdo tahne na lane tmavou 405tku, tusim, ze novy model. Zarazila me klubova nalepka napravo na kufru. Priznejte se - kdo to byl? Ještě se zeptám, myslíš Dolany před Kralupama nad Vltavou??? Pohyboval jsem se tam kolem, ale na in-linech:aut Citovat
Pata Odesláno 19. srpen 2007 Autor Odesláno 19. srpen 2007 Původně zaslal: Supersonic Původně zaslal: Pata V sobotu odpoledne jsem v Dolanech videl, jak nekdo tahne na lane tmavou 405tku, tusim, ze novy model. Zarazila me klubova nalepka napravo na kufru. Priznejte se - kdo to byl? Ještě se zeptám, myslíš Dolany před Kralupama nad Vltavou??? Pohyboval jsem se tam kolem, ale na in-linech:aut Uz jsem to upravil, my se tam taky pohybovali ... :D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.