Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Nezaložíme diskuzi, abychom si mohli v klidu poplakat!!!

Taky se mi pořád něco se.e...

Minulý týden:

rozvody + přední díl výfuku

Před tím: spojka, čerpadlo, ventilátor atd...

Koneckonců se můžete podívat zde...jak investuju, a to tam nemám zahrnuto všechno!!!

Vždy jdu s výplatou do nuly...a to žiju sám, nájem neplatím a mzdu nad průměrem!

Inu 406 je pro bohaté:D

[upravil dne 2.10.2007 Georginho_cz406]

• O 8 měsíců později...
Odesláno

Tak a je to tu zas !

Dnes mi zasa prestala fukat klima. Asi ma uz vykoti.

Nefuka studeny vzduch, ale zapne. A ked zapne pocut sycanie. Taaakze malo chladiva, to mi je jasne. Len by ma zaujimalo kde sa zasa stratilo. Minule to unikalo okolo utesnenia hadice, som zvedavy co to bude tentokrat.

Tam moje uspory sakra.:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Sýčí ti ve výměníku? To je totiž hlavní projev toho, že tam je málo kapaliny. A pokud by kapaliny bylo už extrémně málo neměl by kompresor vůbec sepnout tedy nebude foukat studený vzduch. Když to ale cvakne tak asi kompresor sepne....

Zkus si nechat zkontrolovat a případně doplnit chladící médium.

to sycanie je kde pocut? ked otvorim kapotu a za motorom, kde je ten vymennik? ci sycanie je to ked zapnem klimu a vnutri raz zapocujem jemny ssss :) ako keby natiahol nieco :myslim

• O 4 roky později...
Odesláno

zdarec chlapaci nevite jake hodnoty by mela mit klimatizace myslim tim kolik se muze dat naplne aby to byla v dobrem stavu?? Je to na peugeot 607 2.2 hdi 98Kw

Diky moc za odpovedi shanim to protoze kamos mi bude plnit klimu ale nevim kolik se tam toho ma dat aby to nebylo mala a zase naopak;) diky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...