Georginho_cz406 Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Nezaložíme diskuzi, abychom si mohli v klidu poplakat!!! Taky se mi pořád něco se.e... Minulý týden: rozvody + přední díl výfuku Před tím: spojka, čerpadlo, ventilátor atd... Koneckonců se můžete podívat zde...jak investuju, a to tam nemám zahrnuto všechno!!! Vždy jdu s výplatou do nuly...a to žiju sám, nájem neplatím a mzdu nad průměrem! Inu 406 je pro bohaté [upravil dne 2.10.2007 Georginho_cz406] Citovat
Y2K Odesláno 6. červen 2008 Autor Odesláno 6. červen 2008 Tak a je to tu zas ! Dnes mi zasa prestala fukat klima. Asi ma uz vykoti. Nefuka studeny vzduch, ale zapne. A ked zapne pocut sycanie. Taaakze malo chladiva, to mi je jasne. Len by ma zaujimalo kde sa zasa stratilo. Minule to unikalo okolo utesnenia hadice, som zvedavy co to bude tentokrat. Tam moje uspory sakra. Citovat
buga Odesláno 23. červen 2008 Odesláno 23. červen 2008 Původně zaslal: MPavel Sýčí ti ve výměníku? To je totiž hlavní projev toho, že tam je málo kapaliny. A pokud by kapaliny bylo už extrémně málo neměl by kompresor vůbec sepnout tedy nebude foukat studený vzduch. Když to ale cvakne tak asi kompresor sepne.... Zkus si nechat zkontrolovat a případně doplnit chladící médium. to sycanie je kde pocut? ked otvorim kapotu a za motorom, kde je ten vymennik? ci sycanie je to ked zapnem klimu a vnutri raz zapocujem jemny ssss ako keby natiahol nieco Citovat
Arj Odesláno 19. červen 2013 Odesláno 19. červen 2013 zdarec chlapaci nevite jake hodnoty by mela mit klimatizace myslim tim kolik se muze dat naplne aby to byla v dobrem stavu?? Je to na peugeot 607 2.2 hdi 98Kw Diky moc za odpovedi shanim to protoze kamos mi bude plnit klimu ale nevim kolik se tam toho ma dat aby to nebylo mala a zase naopak;) diky Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.