honza.praha Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 to překopání nebude problém, je to bývalý závodník a sqělý motorář. Na rozdíl od těch současných "měničů" v servisech umí stále ještě opravovat a navíc i přemýšet. Klidně mi ten setrvák vyrobí, když to bude potřeba a bude nejrozumnější řešení... Citovat
XDanielS Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Uff, tak to je sen a ne servisák :-D Pošleme k němu chlapce z Peugeotu na školení. Citovat
domav Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 Původně zaslal: honza.praha to překopání nebude problém, je to bývalý závodník a sqělý motorář. Na rozdíl od těch současných "měničů" v servisech umí stále ještě opravovat a navíc i přemýšet. Klidně mi ten setrvák vyrobí, když to bude potřeba a bude nejrozumnější řešení... Taky bych se přihlásil na výměnu setrváku u tvého mechanika..... Citovat
honza.praha Odesláno 2. říjen 2007 Odesláno 2. říjen 2007 chlapce z Pažouta bych tam raději neposílal... mohli by tam zanést něco špatného:bojim to: domav... udělám něco jako předskokana a pak dám vědět. Mám pocit, že to sem k nám máš trochu z ruky... Citovat
domav Odesláno 3. říjen 2007 Odesláno 3. říjen 2007 Původně zaslal: honza.praha chlapce z Pažouta bych tam raději neposílal... mohli by tam zanést něco špatného:bojim to: domav... udělám něco jako předskokana a pak dám vědět. Mám pocit, že to sem k nám máš trochu z ruky... Jo máš pravdu do Phy to není zrovna za rohem, ale určitě dej vědět, jak Ti to mechanik se zlatýma rukama dal dohromady, a pokud budou i fotky, tak to nebude mít chybu. Citovat
bigicek Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 Ten prokletej setrvák...mě to taky pískalo a jelikož jsem byl světa znalej, tak jsem jel do "autorizovaného servisu" do Olomouce (to je teprve banda kok*tu) a říkal jim, že mi to píská a že bude asi setrvák v hajzlu, oni že nic, že to je "normální" a dál se se mnou nechtěli bavit. Nevzdal jsem to, a zajel do Fryštáku u Zlína. Tam jsem nastartoval auto, přišel starší pán a po 5 vteřinách řekl ( i když jsem ho na to neupozorňoval), že je setrvák v čudu. Pěkně vyměnili, dostal jsem náhradní auto :-) a byl jsem spokojenej, že ho nemusím platit. A to všechno 3 dny před koncem záruky! Pak jsem zavolal do Olomouce a pěkně jim vynadal, co to jako má znamenat, že když člověk koupí auto za třičtvrtě milionu, tak zaprvé se nemá pokazit, a za druhé, i když už se pokazí, tak bez reptání opravit. On člověk v tomto servise nemůže divit už ničemu. když mi rozebrali motor a pak ho nemohli dát dohromady, až musel přijet jinej servisák z jinýho autorizovanýho servisu. Jo a nevím co je na tom pravdy, ale bývalý mechanik (nemohl se dívat na ten bordel co tam byl) autorizovaného servisu mi řekl, že měli přímo nařízení měnit setrváky jen u těch nejneodbytnějších zákazníků, jinak sdělovat že je to "normální". To mě teda úplně dorazilo. Citovat
honza.praha Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 Tak už jsem setrvám vyměnil. na 1,6ku bohužel pevný nepasuje kvůli šroubům. zatím jsem tam dal jiný, malinko jetý a je to výrazně lepší, ale stjně si to občas pískne. Zkusíme ten starej trochu opracovat jestli by se nedal použt jako pevný. Jinak bych ještě rád upozornil, že klucí z peugeotu ČR tady slíděj a vše co se tady napíše při reklamacích s láskou použijí proti nám!! Takže bacha. [upravil dne 5.1.2008 honza.praha] Citovat
Martinsk Odesláno 5. leden 2008 Odesláno 5. leden 2008 Nazdar Hoši, Ja mám 1,6HDi 80 kW a začala mi šmýkať spojka. Auto má len 90 000 km. V servise mi povedali, že je spojka zrelá na výmenu. Výslíte, že je pr.... aj zotrvačník? Citovat
honza.praha Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 v servisu ti to vymění celé. Pokud je načatá spojka, tak s velkou pravděpodobností bude i setrvák. Citovat
bigicek Odesláno 6. leden 2008 Odesláno 6. leden 2008 Jinak bych ještě rád upozornil, že klucí z peugeotu ČR tady slíděj a vše co se tady napíše při reklamacích s láskou použijí proti nám!! Takže bacha. Ať slíděj, to je to jediný, co taky asi umí. Místo toho, aby žabožroutům ve Francii sdělili, že jejich setrváky stojí za ho*** a uznali, že se jim tak trošku něco nepovedlo, tak radši omrdá**jí nás, obyčejný zákazníky...ale to je dneska asi bohužel všude. V tom vidím sílu tohoto fóra, že se tady o spoustě závad mluví, a tím člověk jakš takš zjistí, co je normální a co ne, a nenechá se odrbat, když něco reklamuje. Mě toto fórum ušetřilo již výše zmiňováný setrvák. Díky kucí :-) [upravil dne 6.1.08 BIGI] Citovat
faget1 Odesláno 10. leden 2008 Odesláno 10. leden 2008 lukas už si vyriešil problem so chcipaním?? moja kára to tiež robila ešte v zaruke a teda hlavne za studena a nevedeli sami čo robit a nič nespravili len prepalili softvare prvy krat potom asi rok pokoj zase ten isty problem opet prepalili softvare teda aspom to tvrdili že to urobili a prišlo to ja na fakture a teraz je zas asi neaky trištvrte roka pokoj hm... takneviem Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.