Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Setrvák

Recommended Posts

Odesláno

to překopání nebude problém, je to bývalý závodník a sqělý motorář. Na rozdíl od těch současných "měničů" v servisech umí stále ještě opravovat a navíc i přemýšet. Klidně mi ten setrvák vyrobí, když to bude potřeba a bude nejrozumnější řešení...

Odesláno
Původně zaslal: honza.praha

to překopání nebude problém, je to bývalý závodník a sqělý motorář. Na rozdíl od těch současných "měničů" v servisech umí stále ještě opravovat a navíc i přemýšet. Klidně mi ten setrvák vyrobí, když to bude potřeba a bude nejrozumnější řešení...

Taky bych se přihlásil na výměnu setrváku u tvého mechanika.....;)

Odesláno

chlapce z Pažouta bych tam raději neposílal... mohli by tam zanést něco špatného:bojim

to: domav... udělám něco jako předskokana a pak dám vědět. Mám pocit, že to sem k nám máš trochu z ruky...

Odesláno
Původně zaslal: honza.praha

chlapce z Pažouta bych tam raději neposílal... mohli by tam zanést něco špatného:bojim

to: domav... udělám něco jako předskokana a pak dám vědět. Mám pocit, že to sem k nám máš trochu z ruky...

Jo máš pravdu do Phy to není zrovna za rohem, ale určitě dej vědět, jak Ti to mechanik se zlatýma rukama dal dohromady, a pokud budou i fotky, tak to nebude mít chybu. :super

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ten prokletej setrvák...mě to taky pískalo a jelikož jsem byl světa znalej, tak jsem jel do "autorizovaného servisu" do Olomouce (to je teprve banda kok*tu) a říkal jim, že mi to píská a že bude asi setrvák v hajzlu, oni že nic, že to je "normální" a dál se se mnou nechtěli bavit. Nevzdal jsem to, a zajel do Fryštáku u Zlína. Tam jsem nastartoval auto, přišel starší pán a po 5 vteřinách řekl ( i když jsem ho na to neupozorňoval), že je setrvák v čudu. Pěkně vyměnili, dostal jsem náhradní auto :-) a byl jsem spokojenej, že ho nemusím platit. A to všechno 3 dny před koncem záruky! Pak jsem zavolal do Olomouce a pěkně jim vynadal, co to jako má znamenat, že když člověk koupí auto za třičtvrtě milionu, tak zaprvé se nemá pokazit, a za druhé, i když už se pokazí, tak bez reptání opravit. On člověk v tomto servise nemůže divit už ničemu. když mi rozebrali motor a pak ho nemohli dát dohromady, až musel přijet jinej servisák z jinýho autorizovanýho servisu.

Jo a nevím co je na tom pravdy, ale bývalý mechanik (nemohl se dívat na ten bordel co tam byl) autorizovaného servisu mi řekl, že měli přímo nařízení měnit setrváky jen u těch nejneodbytnějších zákazníků, jinak sdělovat že je to "normální". To mě teda úplně dorazilo. :o

Odesláno

Tak už jsem setrvám vyměnil. na 1,6ku bohužel pevný nepasuje kvůli šroubům. zatím jsem tam dal jiný, malinko jetý a je to výrazně lepší, ale stjně si to občas pískne. Zkusíme ten starej trochu opracovat jestli by se nedal použt jako pevný.

Jinak bych ještě rád upozornil, že klucí z peugeotu ČR tady slíděj a vše co se tady napíše při reklamacích s láskou použijí proti nám!! Takže bacha.

[upravil dne 5.1.2008 honza.praha]

Odesláno

Nazdar Hoši,

Ja mám 1,6HDi 80 kW a začala mi šmýkať spojka. Auto má len 90 000 km. V servise mi povedali, že je spojka zrelá na výmenu. Výslíte, že je pr.... aj zotrvačník?

Odesláno

Jinak bych ještě rád upozornil, že klucí z peugeotu ČR tady slíděj a vše co se tady napíše při reklamacích s láskou použijí proti nám!! Takže bacha.

Ať slíděj, to je to jediný, co taky asi umí. Místo toho, aby žabožroutům ve Francii sdělili, že jejich setrváky stojí za ho*** a uznali, že se jim tak trošku něco nepovedlo, tak radši omrdá**jí nás, obyčejný zákazníky...ale to je dneska asi bohužel všude. :myslim

V tom vidím sílu tohoto fóra, že se tady o spoustě závad mluví, a tím člověk jakš takš zjistí, co je normální a co ne, a nenechá se odrbat, když něco reklamuje. Mě toto fórum ušetřilo již výše zmiňováný setrvák. Díky kucí :-)

[upravil dne 6.1.08 BIGI]

Odesláno

lukas už si vyriešil problem so chcipaním?? moja kára to tiež robila ešte v zaruke a teda hlavne za studena a nevedeli sami čo robit a nič nespravili len prepalili softvare prvy krat potom asi rok pokoj zase ten isty problem opet prepalili softvare teda aspom to tvrdili že to urobili a prišlo to ja na fakture a teraz je zas asi neaky trištvrte roka pokoj hm... takneviem :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...