Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobry den.Koupil jsem si 306 z r.v.96 a chtel bych se vas zeptat jestli v zadnich blatnikach maji byt plastove podbehy na obou stranach?Ja ho mam pouze v pravem blatniku a v levem pouze takove male lizatko na zadni strane tak me zajima jestli to tak ma byt?Pripadne se omlouvam za hloupy dotaz.

Odesláno

to nic.podblatnik je plast ktory je nad kolesom a vznutornej strany lemuje blatnik po celej sirke kola v podstate zabranuje spine kamienkomn aby sa dostali na plech je to ono?

Odesláno

určitě to tam ma byt, je možné pokud to tam nemáš tak že přijde i potopa :)

Já vyměnil nárazník a nedal tym ty plasty a týden an to jak pršelo tak jsem měl mokro v autě, pořád jsem nevěděl proč a pak jsem to zjistill... :)

Odesláno

POZOR! Prave ze u nejakych modelu se daval jen na pravou stranu :D je to docela nepochopitelny , ale znamej ma 306ku z 97 a ma prave podbeh v zadu jen na prave strane, ja teda je mam na obou stranach:D ale nechapu proc nektery auta vysli jen s podbehem na prave strane, zeptej se v servisu , znamej me neco o tom rikal proc to tam neni , ale uz nevim co :D kazdopadne se da dokoupit, v tom pripade radeji bez na vrakac jestli tam nahodou jeden nemaj , protoze novej stoji , nechapu proc, za kus plastu, docela slusnej peniz!

Jinak ja bych to resil hned pac na zimu bez podbehu, nevim nevim no! :super

[upravil dne 30.7.07 Jogin]

Odesláno

Jsem na tom úplně stejně, kryt mám pouze na pravý straně.

Zajímal jsem se o to hned po zakoupení "Pažouta".

Když jsem se (nenápadně) díval na parkovištích jak to maj ostatní - tak 90% jich na levý straně žádné kraty nemělo.:myslim

Odesláno

Ano od vyroby to tak ma byt :D , ale my co mam vyrobeno v e francii , tak zatim ho mame na obou stranach :aut , ale ja bych si ho koupil, prootze sul,voda to je svine ta se dostane vsude! :grr

Odesláno

Tak udajne snad do roku 99 se daval jenom na pravou stranu ale nechapu proc.Otec ma 93 a ma ho na obou stranach.

Mam ho objednanej zitra pro nej jedu.Jinak cena 400Kc.

Odesláno

400Kc:o:D heh to znamej me rikal trochu jinou cenu myslim neco kolem 1000Kc , tak to si pekne poridil, ja si myslim ze to zalezi na zemi , kde se auto vyrabi, ted sem mluvil s kamosem ma taky 306 jako ja rok 99 a ma to vyrobu francie, taky jako ja :D a ma ho na obou stranach ,, taky jako ja :D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...