kuba1412 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Zdravím, tak jsem se také stal šťastným majitelem tohoto krasvce:) Hned bych měl jeden dotaz. Už jste někdo řešil automatický dojezd oken po zamčení auta? Nejsem si totiž jistý jakým způsobem dojezd napojit. Podle návodu se připojuje ke spínači oken, ale jelikož má CC 4 okna ovládaná dvěma ovladači a řídící jednotka dojezdů sleduje zvýšený odběr proudu na základě kterého vypne motor od skel, tak se bojím aby mi nedotáhl pouze okna zadní a přední už ne. Mohl by jste mi někdo prosím poradit? Díky moc! Citovat
kuba1412 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Ještě podotýkám, že mám nemuxovou verzi... Citovat
Dekky Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ked sa mam priznat, tak ma ani nenapadlo, ze by taketo nieco mohlo ist na aute z roku 2001 ked sme ho kupili skor ma zarazilo, ze to trocha nestahuje okna pri otvoreni dveri ako to robi 406 coupe. Citovat
Dekky Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 asi nema, lebo okno nezachadza do gumy ako na 406. a ten dojazd po zamknuti musim teda fakt vyskusat Citovat
tomyk Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 na ten dojezd jsem taky zvedavy. pokud to neumi uz z vyroby, tak ych to asi taky uvital Citovat
kuba1412 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Asi si nerozumíme. Mám na mysli to, že když někam přijedu se staženýma okýnkama, tak abych je nemusel zavírat ovladači, automaticky by se zavřely po zamknutí dálkou. K tomuto se používá například tento modul http://www.ielektromobil.cz/zbozi/3583/Dojezd-oken-PW-460 , potřeboval jsem jen poradit jestli někdo z Vás nemá zkušenost s montáží do CC. Citovat
kuba1412 Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 Například u mého předchozího auta (Opel Vectra B r.v.96) stačilo spojit dva drátky v kabelovém svazku v prahu a šlapalo to jak hodinky:) Citovat
tomyk Odesláno 3. únor 2010 Odesláno 3. únor 2010 ve fabii stacilo vymenit komfortku, zapnout to na VAGu a slapalo to taky Citovat
tomyk Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 tak to dobre neslo. byli jsme se servisakem obhlidnout auto. Je cele prelakovane a nikdo nevi proc. Je to dotazene z I a neni ani na znackach. Serviska je prvni tri roky 50 tis km a za dalsich 6 taky 50..takze to bude este nevic stocka. Citovat
Dekky Odesláno 4. únor 2010 Odesláno 4. únor 2010 taliani su taliani... tak prajem uspesne dalsie hladanie. ja to mam za sebou a nebolo lahke najst aspon taky aky mame. nas ma tiez male kozmeticke vady a skrabance, ale aspon technicky je OK. minule mi to nedalo... tak som mu stupil na krk a na 2 to jede stovkou. v pohode Citovat
tomyk Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Par dotazu, jestli nekdo vite budu rad za zodpovezeni. Muze byt kozeny interier bez vyhrivani sedadel?? Kamaradi se 206 s necim jako tempomat? Samotne ASR bez ESP je mozne? Diky Citovat
kajvet Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Mám cc ve vývabě Platinum, má to kožené sedačky,ale ohřev nemají. Tempomat je problém u 206...nejde ani dodělat...jde to jen u pár \"vybraných\" ale spíše nejde. Citovat
tomyk Odesláno 6. únor 2010 Odesláno 6. únor 2010 Dik. Teda kuze bez vyhrevu me prijde uplne na hlavu. Ale budiz. Pokud neni moznost origo tempomatu, tak to ani nebudu dal resit . Xenony se do 206 asi taky nedavaly, ze? A slysel jsem neco o navigaci. Pokud jsem se nepreslechl - tak jak byla resena? Diky Citovat
Návštěvník Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 Původně zaslal: tomyk Dik. Teda kuze bez vyhrevu me prijde uplne na hlavu. Ale budiz. Pokud neni moznost origo tempomatu, tak to ani nebudu dal resit . Xenony se do 206 asi taky nedavaly, ze? A slysel jsem neco o navigaci. Pokud jsem se nepreslechl - tak jak byla resena? Diky si neaký rozmaznaný :D:D inak ja čakám kedy konečne sa s mojou 206 niečo začne kazit nech to dám preč a kúpim kačke volvo ale zatial to ide ako nezmar a tak ako som to mal rozflaknute no klobuk dolu.a ak ju budem predávat tak maximálne 3333.-€ :super:super Citovat
tomyk Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 ale nejsem . Jen me zajima co CC vlastne vsecko umi (a taky bych nerad nabehnul nekomu, kdo prodava 3 auta v jednom). A navic pokud me bude CC bavit, tak si jej rad upravim k obrazu svemu. Ale jedine upravy ktere uznavam jsou ty priblizit se plne palbe (pripadne nejake limitovane edici). Tudiz vsechno jen a pouze origo Zatim je to bida, co se nabidky tyce [upravil dne 8/2/10 tomyk] Citovat
Dekky Odesláno 8. únor 2010 Odesláno 8. únor 2010 si neaký rozmaznaný :D:D inak ja čakám kedy konečne sa s mojou 206 niečo začne kazit nech to dám preč a kúpim kačke volvo ale zatial to ide ako nezmar a tak ako som to mal rozflaknute no klobuk dolu.a ak ju budem predávat tak maximálne 3333.-€ :super:super dobra volba, tusim mame rovnaku krvnu skupinu. osobne mam volvo, draha chcela kabrio, tak sme rozmyslali C70, alebo 206CC a nakoniec sme skoncili pri peugeote, ze jedno volvo v rodine staci. a volvo by jej bolo velke. Citovat
tomyk Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Ach jo, proc se v cesku neda koupit auto? 100% toho co je v nabidce je stocene a/nebo bourane. Samozrejme vsecko prvni (nebo 0) majitel - v CR. Nastesti jsem domluveny s dealerem Peugeot v reichu, ze jak bude neco mit, tak se ozve. Volal dnes, ze jeden ma ale ma 180 000 a ma poskrabane dvere. Ze si mam redeji pockat, ze do dvou tydnu bude mit dalsi dva kousky. Proc to u nas kua nejde? Citovat
tomyk Odesláno 10. únor 2010 Odesláno 10. únor 2010 Ach jo, proc se v cesku neda koupit auto? 100% toho co je v nabidce je stocene a/nebo bourane. Samozrejme vsecko prvni (nebo 0) majitel - v CR. Nastesti jsem domluveny s dealerem Peugeot v reichu, ze jak bude neco mit, tak se ozve. Volal dnes, ze jeden ma ale ma 180 000 a ma poskrabane dvere. Ze si mam redeji pockat, ze do dvou tydnu bude mit dalsi dva kousky. Proc to u nas kua nejde? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.