Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

tak jsem se také stal šťastným majitelem tohoto krasvce:) Hned bych měl jeden dotaz. Už jste někdo řešil automatický dojezd oken po zamčení auta? Nejsem si totiž jistý jakým způsobem dojezd napojit. Podle návodu se připojuje ke spínači oken, ale jelikož má CC 4 okna ovládaná dvěma ovladači a řídící jednotka dojezdů sleduje zvýšený odběr proudu na základě kterého vypne motor od skel, tak se bojím aby mi nedotáhl pouze okna zadní a přední už ne. Mohl by jste mi někdo prosím poradit? Díky moc!

Odesláno

ked sa mam priznat, tak ma ani nenapadlo, ze by taketo nieco mohlo ist na aute z roku 2001 :o

ked sme ho kupili skor ma zarazilo, ze to trocha nestahuje okna

pri otvoreni dveri ako to robi 406 coupe.

Odesláno
:( tak to dobre neslo. byli jsme se servisakem obhlidnout auto. Je cele prelakovane a nikdo nevi proc. Je to dotazene z I a neni ani na znackach. Serviska je prvni tri roky 50 tis km a za dalsich 6 taky 50..takze to bude este nevic stocka.
Odesláno

taliani su taliani...

tak prajem uspesne dalsie hladanie.

ja to mam za sebou a nebolo lahke najst aspon taky aky mame. nas ma tiez male kozmeticke vady a skrabance, ale aspon

technicky je OK. minule mi to nedalo... tak som mu stupil na krk a na 2 to jede stovkou. v pohode

Odesláno

Par dotazu, jestli nekdo vite budu rad za zodpovezeni.

Muze byt kozeny interier bez vyhrivani sedadel??

Kamaradi se 206 s necim jako tempomat?

Samotne ASR bez ESP je mozne?

Diky

Odesláno

Mám cc ve vývabě Platinum, má to kožené sedačky,ale ohřev nemají.

Tempomat je problém u 206...nejde ani dodělat...jde to jen u pár \"vybraných\" ale spíše nejde.

Odesláno

Dik. Teda kuze bez vyhrevu me prijde uplne na hlavu. Ale budiz. Pokud neni moznost origo tempomatu, tak to ani nebudu dal resit :).

Xenony se do 206 asi taky nedavaly, ze? A slysel jsem neco o navigaci. Pokud jsem se nepreslechl - tak jak byla resena? Diky

Návštěvník
Odesláno
Původně zaslal: tomyk

Dik. Teda kuze bez vyhrevu me prijde uplne na hlavu. Ale budiz. Pokud neni moznost origo tempomatu, tak to ani nebudu dal resit :).

Xenony se do 206 asi taky nedavaly, ze? A slysel jsem neco o navigaci. Pokud jsem se nepreslechl - tak jak byla resena? Diky

si neaký rozmaznaný :D:D:D inak ja čakám kedy konečne sa s mojou 206 niečo začne kazit nech to dám preč a kúpim kačke volvo ale zatial to ide ako nezmar a tak ako som to mal rozflaknute no klobuk dolu.a ak ju budem predávat tak maximálne 3333.-€ :super:super:super
Odesláno

ale nejsem :). Jen me zajima co CC vlastne vsecko umi (a taky bych nerad nabehnul nekomu, kdo prodava 3 auta v jednom). A navic pokud me bude CC bavit, tak si jej rad upravim k obrazu svemu. Ale jedine upravy ktere uznavam jsou ty priblizit se plne palbe (pripadne nejake limitovane edici). Tudiz vsechno jen a pouze origo

Zatim je to bida, co se nabidky tyce :(

[upravil dne 8/2/10 tomyk]

Odesláno

si neaký rozmaznaný :D:D:D inak ja čakám kedy konečne sa s mojou 206 niečo začne kazit nech to dám preč a kúpim kačke volvo ale zatial to ide ako nezmar a tak ako som to mal rozflaknute no klobuk dolu.a ak ju budem predávat tak maximálne 3333.-€ :super:super:super

dobra volba, tusim mame rovnaku krvnu skupinu. osobne mam volvo, draha chcela kabrio, tak sme rozmyslali C70, alebo 206CC

a nakoniec sme skoncili pri peugeote, ze jedno volvo v rodine staci. ;) a volvo by jej bolo velke.

Odesláno

Ach jo, proc se v cesku neda koupit auto? 100% toho co je v nabidce je stocene a/nebo bourane. Samozrejme vsecko prvni (nebo 0) majitel - v CR.

Nastesti jsem domluveny s dealerem Peugeot v reichu, ze jak bude neco mit, tak se ozve. Volal dnes, ze jeden ma ale ma 180 000 a ma poskrabane dvere. Ze si mam redeji pockat, ze do dvou tydnu bude mit dalsi dva kousky. Proc to u nas kua nejde?

Odesláno

Ach jo, proc se v cesku neda koupit auto? 100% toho co je v nabidce je stocene a/nebo bourane. Samozrejme vsecko prvni (nebo 0) majitel - v CR.

Nastesti jsem domluveny s dealerem Peugeot v reichu, ze jak bude neco mit, tak se ozve. Volal dnes, ze jeden ma ale ma 180 000 a ma poskrabane dvere. Ze si mam redeji pockat, ze do dvou tydnu bude mit dalsi dva kousky. Proc to u nas kua nejde?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...