Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Odesláno

chlape popřemýšlej o černé barvě...na CC to vypadá obzvlášt dobře...viz.foto kamarádovi:potlesk

Odesláno

O pátku je v lakovně. A půjde do původní barvy. Nějal se mi nechce ji měnit, vyhovuje mi. Na černé je vidět i sebemenší prach a to bych se \"umyl\". :aut

Takhle odfrčelo:

post-0-14109605082821_thumb.jpg

Odesláno

cerna je lepsi , ja mam cernou , a to auto se ti zaspini po dlouhy dobe a kdyz je cisty je fakt luxusni :) , tahle barva co mas to je takovy divny , neni ani stribrna ani bila , ani modra takovy divny nevidel jsem jeste takovou barvu na cc , radsi si dej tu cernou nebo bilou nebo oranzovou metalizu nebo tak :)

Odesláno

Tahle barva je na 206, včetně cc naprosto standart. Je to taková ta ledově stříbrno-modrá metla. A co to je mít černý auto vím moc dobře, manželka má černý Megane coupe a po týdnu vypadá děsně. Kromě toho je rozdíl mít na starosti jedno auto, nebo 2 auta a 2 motorky. Zvlášť pokud to máš rád čistý a v pořádku. Někdy si připadám jak správce autoparku. ;)

No a stejně přemýšlím, že až bude lak pár měsíců starý, provedu změnu barvy pomocí folie. I kvůli tomu, abych lak ochránil před kamínky, drobnými ťukanci na parkovišti atd. Na přední kapotu imitace karbonu a zbytek se uvidí, možná bílá se lvem na boku. :myslim

[upravil dne 4/3/09 MarcoH6]

Odesláno
Původně zaslal: kerimamals

zdravim vas tady. taky jsem si poridil svého lvícka, ale nejak mu klape strecha nevim cim to muze byt. do servisu se mi nechce:-)

To by asi chtělo trochu blíže popsat. :o

Odesláno

zdravim vas tady. taky jsem si poridil svého lvícka, ale nejak mu klape strecha nevim cim to muze byt. do servisu se mi nechce:-)

Zdravim,a vítám v klubu,hodně km bez nehod,tak ať slouží bez větších investic a taky nějaký fotečky ať vidíme jak vypadá ten tvuj mazel

Odesláno

Začal bych tím, že bych zkontroloval, jestli někde není proražené těsnění na spojích jednotlivých dílů střechy, nebo jestli někde těsnění nechybí. Zkontroluj, jestli háky na přední hraně pořádně dotahují střechu v zavřené poloze. pokud jsem měl možnost vidět svou odstrojenou střechu před odvozem do lakovny, neřekl bych, že je tam někde možnost seřizování. :myslim

Odesláno

No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape, tak nevim jestly to nejde nekde dotahnout nebo nejak seridit:-)

A nemůžou to být ty háky?? Nám na hrbolech mlátí levej hák,a jde zacvaknout lechčeji jak pravej. A mám pocit, že tam jde utáhnout ta pružina:myslim

Odesláno

No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape, tak nevim jestly to nejde nekde dotahnout nebo nejak seridit:-)

Zalep to modelínou a zesil si rádio :D

Klepání střechy je prostě cena za kabrio s pevnou střechou :papa

Odesláno

Já jsem spokojenej moc. Zatím jsem 2x najížděl na plaťák a dolů a asi 3x do dílny, kde jsem ho odstrojoval.:D Zatím jsem najezdil víc na odtahovce, ale teď už mě čeká jen cesta z lakovny a po nastrojení na technickou. Takže pevně věřím, že tuhle sezonu stihnu. :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...