Maki Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 diky , jak je na tom tvoje auto? uz je nastrikany? Citovat
Rejty Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 chlape popřemýšlej o černé barvě...na CC to vypadá obzvlášt dobře...viz.foto kamarádovi:potlesk Citovat
MarcoH6 Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 O pátku je v lakovně. A půjde do původní barvy. Nějal se mi nechce ji měnit, vyhovuje mi. Na černé je vidět i sebemenší prach a to bych se \"umyl\". Takhle odfrčelo: Citovat
Maki Odesláno 3. březen 2009 Odesláno 3. březen 2009 cerna je lepsi , ja mam cernou , a to auto se ti zaspini po dlouhy dobe a kdyz je cisty je fakt luxusni , tahle barva co mas to je takovy divny , neni ani stribrna ani bila , ani modra takovy divny nevidel jsem jeste takovou barvu na cc , radsi si dej tu cernou nebo bilou nebo oranzovou metalizu nebo tak Citovat
MarcoH6 Odesláno 4. březen 2009 Odesláno 4. březen 2009 Tahle barva je na 206, včetně cc naprosto standart. Je to taková ta ledově stříbrno-modrá metla. A co to je mít černý auto vím moc dobře, manželka má černý Megane coupe a po týdnu vypadá děsně. Kromě toho je rozdíl mít na starosti jedno auto, nebo 2 auta a 2 motorky. Zvlášť pokud to máš rád čistý a v pořádku. Někdy si připadám jak správce autoparku. No a stejně přemýšlím, že až bude lak pár měsíců starý, provedu změnu barvy pomocí folie. I kvůli tomu, abych lak ochránil před kamínky, drobnými ťukanci na parkovišti atd. Na přední kapotu imitace karbonu a zbytek se uvidí, možná bílá se lvem na boku. [upravil dne 4/3/09 MarcoH6] Citovat
Maki Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 nevite jestli bych tyhle kola dostal na mini coopera? http://www.pneuok.cz/m6%7Cmt445%7Cmo23938/moda-7j-x-16-4-108-et25-65-1/ mam je na mim 206 cc ale asi ho prodam a beru mini Citovat
mindwipe Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 Původně zaslal: Maki nevite jestli bych tyhle kola dostal na mini coopera? http://www.pneuok.cz/m6%7Cmt445%7Cmo23938/moda-7j-x-16-4-108-et25-65-1/ mam je na mim 206 cc ale asi ho prodam a beru mini no neviem ako s tymi kolesami... ale to mini ti budem strasne zavidiet... :) je to moje vysnene auto (ked som siel v znameho S-kovom som sa asi zalubil... ) inac sry za off topic.. Citovat
Maki Odesláno 6. březen 2009 Odesláno 6. březen 2009 diky , no jest enevim jeslti ho budu mit , ale chtel bych ho , jednou ho mel tata pujceny a libilo se mi Citovat
Keejml Odesláno 7. březen 2009 Odesláno 7. březen 2009 Původně zaslal: Maki nevite jestli bych tyhle kola dostal na mini coopera? http://www.pneuok.cz/m6%7Cmt445%7Cmo23938/moda-7j-x-16-4-108-et25-65-1/ mam je na mim 206 cc ale asi ho prodam a beru mini Mini má rozteč šroubů 4x100, tyhle kola maj 4x108, takže bych tomu moc nevěřil Citovat
kerimamals Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 zdravim vas tady. taky jsem si poridil svého lvícka, ale nejak mu klape strecha nevim cim to muze byt. do servisu se mi nechce:-) Citovat
MarcoH6 Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: kerimamals zdravim vas tady. taky jsem si poridil svého lvícka, ale nejak mu klape strecha nevim cim to muze byt. do servisu se mi nechce:-) To by asi chtělo trochu blíže popsat. Citovat
vendelinek Odesláno 10. březen 2009 Odesláno 10. březen 2009 Původně zaslal: kerimamals zdravim vas tady. taky jsem si poridil svého lvícka, ale nejak mu klape strecha nevim cim to muze byt. do servisu se mi nechce:-) Zdravim,a vítám v klubu,hodně km bez nehod,tak ať slouží bez větších investic a taky nějaký fotečky ať vidíme jak vypadá ten tvuj mazel Citovat
kerimamals Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape, tak nevim jestly to nejde nekde dotahnout nebo nejak seridit:-) Citovat
MarcoH6 Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Začal bych tím, že bych zkontroloval, jestli někde není proražené těsnění na spojích jednotlivých dílů střechy, nebo jestli někde těsnění nechybí. Zkontroluj, jestli háky na přední hraně pořádně dotahují střechu v zavřené poloze. pokud jsem měl možnost vidět svou odstrojenou střechu před odvozem do lakovny, neřekl bych, že je tam někde možnost seřizování. Citovat
MirasCC Odesláno 11. březen 2009 Odesláno 11. březen 2009 Původně zaslal: kerimamals No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape To je normálka, časem si zvykneš Citovat
Sapik Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: kerimamals No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape, tak nevim jestly to nejde nekde dotahnout nebo nejak seridit:-) A nemůžou to být ty háky?? Nám na hrbolech mlátí levej hák,a jde zacvaknout lechčeji jak pravej. A mám pocit, že tam jde utáhnout ta pružina:myslim Citovat
Keejml Odesláno 13. březen 2009 Odesláno 13. březen 2009 Původně zaslal: kerimamals No když je střecha na hoře tak na hrbolech trosku klape, tak nevim jestly to nejde nekde dotahnout nebo nejak seridit:-) Zalep to modelínou a zesil si rádio Klepání střechy je prostě cena za kabrio s pevnou střechou Citovat
kerimamals Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 asi mi nic jineho nezbyde:-) a jak jste sním spokejení ja zatim uplne super:-) Citovat
MarcoH6 Odesláno 19. březen 2009 Odesláno 19. březen 2009 Já jsem spokojenej moc. Zatím jsem 2x najížděl na plaťák a dolů a asi 3x do dílny, kde jsem ho odstrojoval. Zatím jsem najezdil víc na odtahovce, ale teď už mě čeká jen cesta z lakovny a po nastrojení na technickou. Takže pevně věřím, že tuhle sezonu stihnu. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.