Návštěvník Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 tak teda pekna fotka ale neako som sa zase stratil nie som uplne v obraze o čo toje omotane:myslim:myslim:myslim Citovat
Keejml Odesláno 16. srpen 2008 Odesláno 16. srpen 2008 Okolo toho co jsem obtáhl červeně, lepší foto asi nepůjde, celkem blbě se tam dostává. Citovat
Sapik Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Nu což, stalo se, teď mě nejvíc sejří pojišťovna, která není schopná to spočítat a zaplatit. Jinak už sem to moh mít dávno z krku a vozit se v něčem jiným... Kvůli windstopu mi lidi zatím ruce netrhají, takže se klidně zeptej až vyděláš, třeba ještě bude. A na podzim se bude hodit obzvlášť Tak to se nedivím, to by mě taky štvalo...a už máš vybraný nějaký nový autí?? Na ten windstop se teda zeptám, až budeme mít love;) snad ho ještě budeš mít:) Citovat
MirasCC Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Zázraky se dějí, pojišťovna minulej tejden zaplatila. A dalo by se skoro říct, že sem byl příjemně překvapenej. Novej vůz už vybranej je, ale tady to zveřejňovat nebudu, zatím je to tajný. No, tajný, většina lidí co sem potkal osobně a tahala ze mě rozumy už to ví, ale což, oni to určitě nikde nevykecaj Citovat
Keejml Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Ale moh bys aspoň prozradit jestli bude Peugeot nebo ne Já hezky poprosim Citovat
satan1984 Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 ten cierny peugot 206 cc je este aktualny?? kolko sa za neho pyta??? strecha funguje??? dakujem za odpoved Citovat
MirasCC Odesláno 17. srpen 2008 Odesláno 17. srpen 2008 Než sem před pár minutama náladu změnil, bylo v ní psáno \"Asi to nebude Peugeot...\" Ale člověk nikdy neví Citovat
Sapik Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Zázraky se dějí, pojišťovna minulej tejden zaplatila. A dalo by se skoro říct, že sem byl příjemně překvapenej. Novej vůz už vybranej je, ale tady to zveřejňovat nebudu, zatím je to tajný. No, tajný, většina lidí co sem potkal osobně a tahala ze mě rozumy už to ví, ale což, oni to určitě nikde nevykecaj No vidíš, tak když už to ví ti, co Tě potkali, tak to klíďo můžeš říct i nám:D Citovat
vendelinek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 tak nás nenapínej ,tak jak to je,co to je,tak ven stim,honem ,honem,teď hned ,okamžitě:D:D Citovat
Návštěvník Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Nepovím, nepovím to bude určite neaka raketka:D:D Citovat
vendelinek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Původně zaslal: MirasCC Nepovím, nepovím Tak nic no,když nepovíš,tak nepovíš,......si to nech ,no..............................................................tak povídej,sem napnutej ,jak kšandy(nebo šle???) :nevim:myslim:myslim.........................................:nevim Citovat
MirasCC Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Nevím jestli raketka, ale současnýho tendru na nový policejní stíhače by se to zúčastnit mohlo Citovat
vendelinek Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Já taky.To vopravdu vypadá,že to pažoutek nebude:myslim...........................nic mě nenapadá,nechám se podat Citovat
MirasCC Odesláno 18. srpen 2008 Odesláno 18. srpen 2008 Jo vida, na 4x4 sem zapomněl, tak to bych mlžil, do tendru by to nemohlo Citovat
Keejml Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Tak jsem se zas jednou vrátil z dovolený a koukám že Miras má něco novýho Prosím máš někde na foru nějaký detailní představení auta? Nic moc jsem neobjevil... Edit: Tak už jsem objevil, gratulace ke krásnýmu autu [upravil dne 31/8/08 Keejml] Citovat
Návštěvník Odesláno 31. srpen 2008 Odesláno 31. srpen 2008 Vedel som to je to raketa.Ale naprogramuj ju na zem -zem, a nie na zem-vzduch-zem:super:super:super Citovat
MirasCC Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 Keejml: Díkec feldo: Pokusím se dát na Tvojí radu! Citovat
Maki Odesláno 1. září 2008 Odesláno 1. září 2008 tak gratuluju mirascoupe jinak jsem si dal diody na auto Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.