Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

206CC

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

tak teda pekna fotka ale neako som sa zase stratil nie som uplne v obraze o čo toje omotane:myslim:myslim:myslim

Odesláno
Původně zaslal: MirasCC

Nu což, stalo se, teď mě nejvíc sejří pojišťovna, která není schopná to spočítat a zaplatit. Jinak už sem to moh mít dávno z krku a vozit se v něčem jiným...

Kvůli windstopu mi lidi zatím ruce netrhají, takže se klidně zeptej až vyděláš, třeba ještě bude. A na podzim se bude hodit obzvlášť :super

Tak to se nedivím, to by mě taky štvalo...a už máš vybraný nějaký nový autí??

Na ten windstop se teda zeptám, až budeme mít love;) snad ho ještě budeš mít:)

Odesláno

Zázraky se dějí, pojišťovna minulej tejden zaplatila. A dalo by se skoro říct, že sem byl příjemně překvapenej.

Novej vůz už vybranej je, ale tady to zveřejňovat nebudu, zatím je to tajný. No, tajný, většina lidí co sem potkal osobně a tahala ze mě rozumy už to ví, ale což, oni to určitě nikde nevykecaj :aut

Odesláno

Zázraky se dějí, pojišťovna minulej tejden zaplatila. A dalo by se skoro říct, že sem byl příjemně překvapenej.

Novej vůz už vybranej je, ale tady to zveřejňovat nebudu, zatím je to tajný. No, tajný, většina lidí co sem potkal osobně a tahala ze mě rozumy už to ví, ale což, oni to určitě nikde nevykecaj :aut

No vidíš, tak když už to ví ti, co Tě potkali, tak to klíďo můžeš říct i nám:D

Návštěvník
Odesláno

Nepovím, nepovím :aut

to bude určite neaka raketka:D:D
Odesláno

Nepovím, nepovím :aut

Tak nic no,když nepovíš,tak nepovíš,......si to nech ,no..............................................................tak povídej,sem napnutej ,jak kšandy(nebo šle???)

:nevim:nevim:myslim:myslim.........................................:nevim:nevim

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem se zas jednou vrátil z dovolený a koukám že Miras má něco novýho :super

Prosím máš někde na foru nějaký detailní představení auta? Nic moc jsem neobjevil...

Edit: Tak už jsem objevil, gratulace ke krásnýmu autu :super

[upravil dne 31/8/08 Keejml]

Návštěvník
Odesláno

Vedel som to je to raketa.Ale naprogramuj ju na zem -zem, a nie na zem-vzduch-zem:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...