Keejml Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Je mi to jasný že 2, chlupatý mě nemaj rádi už teď Do inzerce už jsem kdysi psal, zatim nic moc, budu muset koupit nový (ne že by mě to tolik vadilo) Citovat
Sapik Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Ahoj, nevíte náhodou někdo o nějaké bourané 206cc na náhradní díly??? [upravil dne 29.5.2008 Sapik] Citovat
MirasCC Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Původně zaslal: Sapik Ahoj, nevíte náhodou někdo o nějaké bořbě 206cc na náhradní díly??? Sháníš něco konkrétního? Jak bořený by to mělo bejt, aby ti to bylo k něčemu dobrý? Citovat
Sapik Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 Máme pos*anou hydrauliku na stahovaní střechy - teče z ní olej, takže potřebujem tu hadičku co vede z jednoho pístu do druhýho. Citovat
MirasCC Odesláno 29. květen 2008 Odesláno 29. květen 2008 O-ou. Kolik za ní chtějí v Peugeotu? Můžeš případně zkusit na následujícím obrázku označit, o kterej díl se jedná? [upravil dne 29/5/08 MirasCC] Citovat
Sapik Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 MirasCC: no je to ta 5 - sada levý zvedák, ale potřebujem z toho jen tu hadičku co vede z levýho pístu do pravího, a nevíme, jestli 7 označená jako hydraulické potrubí je ta hadička. Do peugeotu jsem ještě nevolala, ale na tom servis boxu za to chtějí asi 350Eur:( Citovat
Pe.Tr Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Sapik MirasCC: no je to ta 5 - sada levý zvedák, ale potřebujem z toho jen tu hadičku co vede z levýho pístu do pravího, a nevíme, jestli 7 označená jako hydraulické potrubí je ta hadička. Do peugeotu jsem ještě nevolala, ale na tom servis boxu za to chtějí asi 350Eur:( 5- 10035,- 7- 2770,- Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr 5- 10035,- 7- 2770,- Ty kráááávo! O jednom CC vím v Autolandu - http://www.autoland.cz/PEUGEOT/. Ale v jak pokročilým stádiu rozebírání je, vážně netuším, stojí tam už minimálně rok, kdoví jestli tam vůbec ještě je. Pak sem narazil na vrakoviště Peugeot, to mám kousek od baráku - http://www.dilypeugeot.cz/. Tam bych se klidně stavit a poptat mohl, případně bych ti to i v půlce června mohl přivézt, ale potřeboval bych si bejt 100% jistej, co mám shánět. Nerad bych pak za pár tisíc přivezl něco jinýho. Je to nějak vidět, nebo je to schovaný pod tapecem? Kde přesně? Nemůžeš to nějak vyfotit? Citovat
Sapik Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: Sapik MirasCC: no je to ta 5 - sada levý zvedák, ale potřebujem z toho jen tu hadičku co vede z levýho pístu do pravího, a nevíme, jestli 7 označená jako hydraulické potrubí je ta hadička. Do peugeotu jsem ještě nevolala, ale na tom servis boxu za to chtějí asi 350Eur:( 5- 10035,- 7- 2770,- Díky, cenu tak nějak víme, jen nevíme jestli ta 7 je ta hadička co vede od toho pístu a podle obrázku to neví ani v servisu :-( Citovat
Sapik Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Pe.Tr 5- 10035,- 7- 2770,- Ty kráááávo! O jednom CC vím v Autolandu - http://www.autoland.cz/PEUGEOT/. Ale v jak pokročilým stádiu rozebírání je, vážně netuším, stojí tam už minimálně rok, kdoví jestli tam vůbec ještě je. Pak sem narazil na vrakoviště Peugeot, to mám kousek od baráku - http://www.dilypeugeot.cz/. Tam bych se klidně stavit a poptat mohl, případně bych ti to i v půlce června mohl přivézt, ale potřeboval bych si bejt 100% jistej, co mám shánět. Nerad bych pak za pár tisíc přivezl něco jinýho. Je to nějak vidět, nebo je to schovaný pod tapecem? Kde přesně? Nemůžeš to nějak vyfotit? Díky moc..Na ty www.dilypeugeot.cz jsem volala a nemají,ale objednali mi to v Peugeotu v Brně s tím, že když ta hadička nebude správná tak ju pošlou zpět. Ale zkusím si obvolat vrakáče co sem si našla i ten cos mi poradil, protože ty love se mi za to nechce dávat Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Sapik ... s tím, že když ta hadička nebude správná tak ju pošlou zpět. Tak to máš štěstí, že se ti to povedlo takhle domluvit. Kdyby se ti povedlo přijít na něco nadějnýho tady kolem Prahy, můžu se tam zkusit stavit a následně ti to přivézt - jedu do Brna někdy o víkendu 13-15.6. Citovat
Sapik Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: MirasCC Původně zaslal: Sapik ... s tím, že když ta hadička nebude správná tak ju pošlou zpět. Tak to máš štěstí, že se ti to povedlo takhle domluvit. Kdyby se ti povedlo přijít na něco nadějnýho tady kolem Prahy, můžu se tam zkusit stavit a následně ti to přivézt - jedu do Brna někdy o víkendu 13-15.6. Díky za nabídku, mám v Praze kamoša, tak bych Tě s tím asi neotravovala a 24 června valíme do Prahy,,Nechceš pak hodit echo, že by jsme si mohli dát schuka :-) když budeš v tom Brně :-) Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Původně zaslal: Sapik Nechceš pak hodit echo, že by jsme si mohli dát schuka :-) když budeš v tom Brně :-) Chystám se na okruh, mrknout na závody WTCC. Snad nás tam pojede z klubu víc Nestavíš se tam? Mám volňásek navíc, nikdo o něj zatím zájem neprojevil, tak může být tvůj Jinak zatím netuším kdy a kde se budu pohybovat mimo okruh. To bysme pak museli vymyslet nějak operativně. Citovat
Sapik Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Seš hodnej díky, ale sama bych nejela a pokud bych jela s přítelem,tak by zbalil lístek a já seděla v autě :-) zkusím se kouknout na ty lístky a domluvit se doma a dám vědět,,jo a haluzově jsem sehnala tu hadičku u nás na vrakáču :-) tak ju tam přitel dal a zatím to neteče, ale musíme tam zkusit dolít olej a uvidíme a vyšla nás na 500:-) Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Sapik: Ale vždyť jo, mě bylo jasný že sama by si nešla. Lupeny stojí někde kolem dvou až tří set, podle toho co koupíš. S volňáskem de jeden zadara a ještě dostane tričko - to se vyplatí, ne? Ale zas tak hodnej nejsem, abych vám dal oba volňásky a pro sebe si lupen kupoval K hadičce gratulace, zpočátku bylo z tvých příspěvků znát lehké rozrušení, tak sem rád, že to dopadlo takhle Dneska mám mimořádně dobrou náladu, udělal sem sobě i mazlíkovi radost, večer hodím nějaký fotky Citovat
Keejml Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Miras: Tak prosím házej, jsem děsně nasranej a potřebuju taky udělat radost Napřed auto, pro který si mám dneska jet, ráno tam volám, a prej v pondělí, zas se čeká na lakovnu...takže s nim počítám až ve čtrtek (út a st objíždim pul republiky zřejmě astrou) Pak mě eště naserou 2 lidi, o kterejch jsem si nikdy nemyslel že jsou úplně blbý Výsledek? Jsem vožralej a zejtra od 9 píšu příjmačky Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Máš ty to ale pech... Zejtra přijímačky? Jakože v sobotu? Kterej vůl to vymyslel? No, já si dělal radost následovně: Vzal jsem mazlíka na kosmetiku. Takže je nablejskanej zvenku i zevnitř 1) 2) A pak sem si pořídil stylový oblečení. Zakázková výroba, toho času v ČR zaručeně jediný svýho druhu Citovat
Keejml Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Nálepky hezký, jen to 007 bych asi radši viděl stříbrný bez rámečku...ale sháněj to že jo.... To tričko vůbec nemá chybu! Hned je mi líp Citovat
MirasCC Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Nálepky jsou jenom temporary, tisknutý narychlo na laseru - po víkendu jdou dolů. Kdybych je chtěl nechat natrvalo, asi to vyřeším ještě trochu jinak. Ale líbí se mi tam, možná že nechám něco udělat Z trička mám radost. A hned několikanásobnou. Mám jich víc, trička, polokošile a mikinu, asi v ničem jiným odteď už chodit nebudu :D Citovat
Keejml Odesláno 30. květen 2008 Odesláno 30. květen 2008 Kolik že koní ty nálepky přidávaj? Eště kalhoty a ponožky by to chtělo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.