Creams Odesláno 2. srpen 2007 Autor Odesláno 2. srpen 2007 Tak po delším rozhodování jsem STORNOVAL objednávku a peníze raději vložim do rozvodu atd... Citovat
Guest Ludweek Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 s*r na rozvody...ty nikdo neuvidi Citovat
f3Rd@ Odesláno 2. srpen 2007 Odesláno 2. srpen 2007 Původně zaslal: Ludweek s*r na rozvody...ty nikdo neuvidi :D:D Citovat
Creams Odesláno 2. srpen 2007 Autor Odesláno 2. srpen 2007 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: Ludweek s*r na rozvody...ty nikdo neuvidi :D:D Taky jsem si říkal :-D ale fakt né udělam rozvody, olej, kouknu na podvozek atd :-) ze zbytku poladim detaily... kola stejně chci trošku jiny styl :-) tak mě to jen podpořilo, že raději tech. stav :-D nechci se zabit přeci jen asi to nějak pojede Citovat
Creams Odesláno 2. srpen 2007 Autor Odesláno 2. srpen 2007 JJ Fela to není :-), ale fela už vypadala jako TuningovýProject.... ale bylo na čas vyměnit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.