C.J. Odesláno 14. červenec 2007 Odesláno 14. červenec 2007 Před dvěma týdny jsme prodali naši 405ku do bazaru v Ostravě.. Dneska si to svištím na motorce Opava-Bruntál-Šumperk a v Bruntále přímo vedle hlavničky stojí náš Pažout Tak zastavím, koukám kolem co je na něm nového nebo opraveno (nic..), v tom přišel nový šťastný majitel, tak jsem mu dal pár rad a jel dál.. Fakt náhoda, když auto prodáte a raději už jej nechcete vidět, tak na něj narazíte 3 dny po té co jej koupili o 80km dál.. Když Vám auto ukradou, tak ho už nikdo neuvidí, i když ho hkedají všichni.. Citovat
Oliver Riedel Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Já měl půl roku po koupi menší problém se zapalováním,tak sem volal původnímu majiteli a ten reagoval slovy-,,Ono to ještě jezdí?" Tak to mě taky pobavilo:D Citovat
Mišak Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 nevíš kdo v bruntale si to koupil? Jinak super přiběh:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.