KoNG Odesláno 1. srpen 2007 Autor Odesláno 1. srpen 2007 Jinak teda rozdělávat sedačku je fakt zábava. Tak ještě jedna poslední fotka. Jinak srávný postup je vydělat sedačku ven ale to se mi nechtělo z důvodu propojení (napájení napřímo) bočních airbagů [upravil dne 1.8.2007 KoNG] Citovat
KoNG Odesláno 18. duben 2008 Autor Odesláno 18. duben 2008 tak s úspěchem dnes vyměněny předpínače pásů (\"nové\" byly za symbolickou cenu 1800) Citovat
xbarney Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 Má každá 206-ka v základnej výbave pyrotechnické predpínače bezpečnostných pásov ? Schválne som bol teraz v aute odskúšať ako mi zhasínajú kontrolky a zhasne mi naraz airbag+abs+žhavenie. Citovat
KoNG Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 jo v tvém roku výroby se již předpínače dávali, ale klidně tam můžeš mít místo pásu odpory pak to nepoznáš tak jako já až fyzickou kontrolou samostatného pásu u navíjaku (diagnostika si myslí že pás je OK) [upravil dne 19.4.2008 KoNG] Citovat
xbarney Odesláno 19. duben 2008 Odesláno 19. duben 2008 a vieš mi napísať najjednoduchší postup rozobratia bočného čalúnenia aby som si to mohol preveriť ? Citovat
KoNG Odesláno 19. duben 2008 Autor Odesláno 19. duben 2008 Původně zaslal: xbarney a vieš mi napísať najjednoduchší postup rozobratia bočného čalúnenia aby som si to mohol preveriť ? No já to rozebral takto nahoře jak mám nad pásem nápis airbag tak ten jsme šroubovámek vyloupnul, tam jsem povolil 2 torxy, pak sem vytahnul ten čuplík co se sním seřizuje výška pásů(jde to zduha ale jde), povolil jsem další torx na černým plastu, pod čudlíkem seřizování, poté jsem oddělal obě těsnící gumy dveří,které překrývají plasty od vrchu až dolu. Pak jsem povolil oba šrouby 17tky dole na pásu a nahoře u štelování, poté jsem již vytahnul oba plasty. První se tahá ten vrchní a pak až ten spodní jsou tam takový zobáčky tak ať je nevylámeš. Toď asi vše bohužel takový jednoduchosti nefotím takže bez dokumentace a navíc jsme to dělal narychlo v práci trvalo to s výměnou asi 10minut strana Jo to hlavní sedačku posunout uplně dopředu lepší by ji bylo vydělat ale to se mi nechtěl opři toše snahy to není třeba Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.