Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr no jo no ,vydrž zmenšim je , dělal jsem to až dnes,ale chtěl bych vidět i fotky od PŘEMY páč se mi nezdá že se mu podařilo tam dat toho lva přes díry . Leda by ho měl totálně nakřivo. ¨ Kamo jdu to vyfotit až ted jsem se vrátil z dovolky tak jsem nebyl na netu.....hned to tam dám a nakřivo určitě není..... [upravil dne 8.7.2007 PŘEMA] Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Pro Pe.tr: Vím že už pozdě,že už to máš hotové ale přece.... tady je jedna ...... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA a tady druhá......:papa:papa ty jo super,hele kde sou ty díry? jedna je pod spodni packou vlevo a ta druha? at sem dělal co sem dělal furt mi čuhala s pod ocasu:myslim Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr Původně zaslal: PŘEMA a tady druhá......:papa:papa ty jo super,hele kde sou ty díry? jedna je pod spodni packou vlevo a ta druha? at sem dělal co sem dělal furt mi čuhala s pod ocasu:myslim Ta druhá je fakt zakryta ocasem je to malinko celé vlevo a fakt jen fous......nechal jsem ti díry z venku nezaslepené a zaslepil jsem je zevnitř at tam neteče.... Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout. Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout. Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 to jsem zvědav už těd ,každopadně se asi zhodneme na tom že s původní prdelí se to nedá srovnat! Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr to jsem zvědav už těd ,každopadně se asi zhodneme na tom že s původní prdelí se to nedá srovnat! jo jo ne:papadá se to s tím starým a zkorodovaným znakem vůbec srovnat..... Citovat
buml Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 2 Pe.Tr > vysilam te na sraz Sebetov s jasnym ukolem! Presne zmapovat a zadokumentovat Premovu prdel (samo vozidla) a pak podat zpravu, bo to ma lepe provedene nez ty:D:aut:D alespon z fotek zda se:myslim [upravil dne 8/7/07 buml] Citovat
Pe.Tr Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: buml 2 Pe.Tr > vysilam te na sraz Sebetov s jasnym ukolem! Presne zmapovat a zadokumentovat Premovu prdel (samo vozidla) a pak podat zpravu, bo to ma lepe provedene nez ty:D:aut:D alespon z fotek zda se:myslim [upravil dne 8/7/07 buml] ja to mam jen malinko napravo, bů škyt. Citovat
buml Odesláno 8. červenec 2007 Odesláno 8. červenec 2007 Původně zaslal: Pe.Tr ja to mam jen malinko napravo, bů škyt. no alespon ze tak, nalevo by to bylo netolerovanihodne:D Citovat
BIBOP Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: Pe.Tr možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout. Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim A JE TO LEPENO OBOUSTRANKOU NEBO ČIM?? NEMÁ TEN ZNAK TU OBOUSTR. UŽ NA SOBĚ ??:bojim:mad: Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: BIBOP Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: Pe.Tr možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout. Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim A JE TO LEPENO OBOUSTRANKOU NEBO ČIM?? NEMÁ TEN ZNAK TU OBOUSTR. UŽ NA SOBĚ ??:bojim:mad: Ano je to lepeno oboustrankou a je už přímo origo v tom znaku takže uplně v poho.... Citovat
BIBOP Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: BIBOP Původně zaslal: PŘEMA Původně zaslal: Pe.Tr možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout. Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim A JE TO LEPENO OBOUSTRANKOU NEBO ČIM?? NEMÁ TEN ZNAK TU OBOUSTR. UŽ NA SOBĚ ??:bojim:mad: Ano je to lepeno oboustrankou a je už přímo origo v tom znaku takže uplně v poho.... A CENA ????? Citovat
Guest PŘEMA Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Něco přes 500,- Kč u peugeotu,jestli to seženeš jinde fakt nevím,je to mazec....:myslim Citovat
buml Odesláno 10. červenec 2007 Odesláno 10. červenec 2007 Původně zaslal: BIBOP A CENA ????? vazeni, ctete thread od zacatku do konce tu cenu sem sem daval snad uz trikrat:grr Citovat
escorpion Odesláno 26. říjen 2008 Odesláno 26. říjen 2008 Chlapi tak konecne som vymenil znak aj ja. Pripajam foto. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.