Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Pe.Tr

no jo no ,vydrž zmenšim je , dělal jsem to až dnes,ale chtěl bych vidět i fotky od PŘEMY páč se mi nezdá že se mu podařilo tam dat toho lva přes díry . Leda by ho měl totálně nakřivo.

¨

Kamo jdu to vyfotit až ted jsem se vrátil z dovolky tak jsem nebyl na netu.....hned to tam dám a nakřivo určitě není.....

[upravil dne 8.7.2007 PŘEMA]

Odesláno

Pro Pe.tr: Vím že už pozdě,že už to máš hotové ale přece....

tady je jedna ......

post-0-14109595954267_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: PŘEMA

a tady druhá......:papa:papa:papa

ty jo super,hele kde sou ty díry? jedna je pod spodni packou vlevo a ta druha? at sem dělal co sem dělal furt mi čuhala s pod ocasu:myslim

Odesláno

a tady druhá......:papa:papa:papa

ty jo super,hele kde sou ty díry? jedna je pod spodni packou vlevo a ta druha? at sem dělal co sem dělal furt mi čuhala s pod ocasu:myslim

Ta druhá je fakt zakryta ocasem je to malinko celé vlevo a fakt jen fous......nechal jsem ti díry z venku nezaslepené a zaslepil jsem je zevnitř at tam neteče....:papa

Odesláno

možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout.:mrk

Odesláno

možna je tam jina rozteč ,mam dveře z 1998 , ja fakt kombinoval jak blazen nakonec mam tu diru v tom oku co je ocas, a mas to ten znak na 406 combi rok 2003? doufam že jedeš na Šebetov ,se musim mrknout.:mrk

Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim

Odesláno

to jsem zvědav už těd ,každopadně se asi zhodneme na tom že s původní prdelí se to nedá srovnat!

jo jo ne:papadá se to s tím starým a zkorodovaným znakem vůbec srovnat.....

Odesláno

2 Pe.Tr > vysilam te na sraz Sebetov s jasnym ukolem! Presne zmapovat a zadokumentovat Premovu prdel (samo vozidla) a pak podat zpravu, bo to ma lepe provedene nez ty:D:aut:D

alespon z fotek zda se:myslim

[upravil dne 8/7/07 buml]

Odesláno
Původně zaslal: buml

2 Pe.Tr > vysilam te na sraz Sebetov s jasnym ukolem! Presne zmapovat a zadokumentovat Premovu prdel (samo vozidla) a pak podat zpravu, bo to ma lepe provedene nez ty:D:aut:D

alespon z fotek zda se:myslim

[upravil dne 8/7/07 buml]

ja to mam jen malinko napravo, bů škyt.

Odesláno

Jo jo na šebetov mile rád dojedu mám to v plánu...je to 2000 tak nevím jestli ty znaky mají jinou rozteč... a je to fakt kombi od roku 2003:myslim

A JE TO LEPENO OBOUSTRANKOU NEBO ČIM?? NEMÁ TEN ZNAK TU OBOUSTR. UŽ NA SOBĚ ??:mrk:o:bojim:mad::roker

Odesláno
Původně zaslal: BIBOP

A JE TO LEPENO OBOUSTRANKOU NEBO ČIM?? NEMÁ TEN ZNAK TU OBOUSTR. UŽ NA SOBĚ ??:mrk:o:bojim:mad::roker

Ano je to lepeno oboustrankou a je už přímo origo v tom znaku takže uplně v poho....:papa

Odesláno

Původně zaslal: BIBOP

Ano je to lepeno oboustrankou a je už přímo origo v tom znaku takže uplně v poho....:papa

A CENA ?????:papa

Odesláno

Něco přes 500,- Kč u peugeotu,jestli to seženeš jinde fakt nevím,je to mazec....:myslim:myslim

• O 1 rok později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...