jirkazem Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 Nejede mi pravý ventilátor chlazení. Když do něho drcnu, tak se rozjede. V relátkách to není, proházel jsem je mezi sebou. Můžete mi poradit, jak ventilátor vyndat? V knize -Jak na to- je popsán starý model. Nový model 1,8 16V s klimou. Dík. Citovat
buml Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 nevim jestli to plati i pro dvouvrtuli, ale ja musel povolit tu vrchni pricku se zamkem (4 srouby) a pak sla sahara ven jo a tipoval bych na uhliky [upravil dne 2/6/07 buml] [upravil dne 2/6/07 buml] Citovat
jkmtrnava Odesláno 2. červen 2007 Odesláno 2. červen 2007 mal som ten problem - a po rozobraní všetkého okolo ventilátora som samostatný vetrák vytiahol. Problém je v tom že sa nedá rozobrať. Jednoducho som ho očistil a pod vrtulou som prestrekol osku kontoxom - poskladal a ... žiadny problem. Fachčí ako nový. Citovat
mirec.dk.406 Odesláno 5. červen 2007 Odesláno 5. červen 2007 niekto to tu písal oprava neopravitelné sahary, je to v tejto sekcii, skús pohľadať [upravil dne 5.6.2007 mirec.dk.406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.