vitin Odesláno 30. květen 2007 Autor Odesláno 30. květen 2007 Stačí poslat nějaké foto z toho pohledu jako na mojí fotce a můžu navrhnout několik variant ze kterých se pak vybere nejlepší. Te´d už musím vážně odjet, tak odpoledne! Citovat
vitin Odesláno 31. květen 2007 Autor Odesláno 31. květen 2007 Tak jsem byl nakoupit laminovací potřeby a nikde jsem nesehnal jemější sklolaminátou tkaninu, mají je docela hrubou a tu jsem chtěl dát až jako druhou vrstvu. V těch krámech je to někdy horší jak za komančů. Citovat
Kvasky Odesláno 15. červen 2007 Odesláno 15. červen 2007 Původně zaslal: vitin Tak jsem byl nakoupit laminovací potřeby a nikde jsem nesehnal jemější sklolaminátou tkaninu, mají je docela hrubou a tu jsem chtěl dát až jako druhou vrstvu. V těch krámech je to někdy horší jak za komančů. Používej netkanou textílii.Bude se ti s tím lépe pracovat;) Citovat
vitin Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: vitin Tak jsem byl nakoupit laminovací potřeby a nikde jsem nesehnal jemější sklolaminátou tkaninu, mají je docela hrubou a tu jsem chtěl dát až jako druhou vrstvu. V těch krámech je to někdy horší jak za komančů. Používej netkanou textílii.Bude se ti s tím lépe pracovat;) Ahoj, ty myslíš netkanou co se používá v zahrádkářství na záhony? Taková ta bílá? Citovat
Creams Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 Osobně chci koupit 17"ky a vůbec se toho nebojím ! Je to spíše o tom jak kdo umí taky jezdit .... znám lidi co maji i větší kola a jezdi bez problemu vyraznějších problemu.... takže bych to tak černě jak každy tady píše spíše 15" to je hloupost... spíše se jedna o to co chceš jako přednost svého auta.... dobré vedeni v zatáčce? design? pohodli? ja jsem pro jizdni vlastnosti ať je to přibite k cestě a to pořádně.... už mám něco odježděno s feldou na sportovnim podvozku a s 15" 195/45/15 a taky to dokaže být tvrdé, ale záleži jak kdo jezdi no .... Citovat
vitin Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Spíš záleží kde jezdíš a bydlíš, třeba na ostravsku jsou vcelku slušné silnice a proto si tam můžeš dát i ty 17", ale tady na znojemsku bys asi moc neuspěl, je tady hodně rozbitá silniční síť, jedna z nejhorších v republice. Citovat
Creams Odesláno 15. červenec 2007 Odesláno 15. červenec 2007 No tady to není taky žádna sláva, ale dá se to :-) a zvláště jak si nějaké cesty vyjezdíš :-) tak je to potom v pohodě Citovat
vitin Odesláno 15. červenec 2007 Autor Odesláno 15. červenec 2007 Původně zaslal: Creams No tady to není taky žádna sláva, ale dá se to :-) a zvláště jak si nějaké cesty vyjezdíš :-) tak je to potom v pohodě No buď rád za to co máš, tady je to tankodrom, koleje vyjezdily ještě ruský tanky v osmašedesátým. Citovat
rOMIK306xrd Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Původně zaslal: bomberfun Původně zaslal: vitin Chci dát na auto alu kola a pořád se nemůžu rozhodnout jestli dát 15 nebo 16". Když dám menší, pneu mám 195/55/14, to znamená že jsou vyšší a měkčí - hlavně na našich cestách. 16" zase líp vypadá, jsou tam nižší pneu 195/45/16 ale tím pádem tvrdší. Potřeboval bych poradit od někoho kdo jezdí 16", jestli se s tím dá na těch našich tankodromech jezdit, nebo jestli to raději nezkoušet. Dík. Jinak budu předělávat nárazník na 306, na pc jsem upravil fotku jak bych si ho představoval. Budu dělat kopyto a pokud by se líbil, můžu ho tady nabídnout. Nejde mi vložit foto, poradí někdo? [upravil dne 29.5.2007 vitin] Pred tym som mal 195/50R16 Pirelli P6000 a podlozkami rozsirene o 2cm, neuveritelne to plavalo a tahalo volant do stran:grr Teraz mam 205/40R16 Yokohama Parada a tak isto rozsirene o 2cm a je to v pohode, jazdim na tom kazdy den po bratislave, je to trochu tvrdsie ale na to sa da zviknut, tiez som sa bal ze to bude extrem ale dnes by som tiez daval take iste. Sedi to v zakrutach ako prilepene, neplava to a netaha volant do stran. Pri 150ke si jazdu vychutnavam z jednou rukou na volante:D Ty jsi asi nepřečetl moc recenzí na pnematik, viď? KDyby si srovnával třeba Pirelli s Bridgestone, nebo michelin ve stejné třídě, tak bych asi přimhouřil oči, ale Yokohamy?????? Citovat
bomberfun Odesláno 17. červenec 2007 Odesláno 17. červenec 2007 Původně zaslal: rOMIK306xrd Původně zaslal: bomberfun Původně zaslal: vitin Chci dát na auto alu kola a pořád se nemůžu rozhodnout jestli dát 15 nebo 16". Když dám menší, pneu mám 195/55/14, to znamená že jsou vyšší a měkčí - hlavně na našich cestách. 16" zase líp vypadá, jsou tam nižší pneu 195/45/16 ale tím pádem tvrdší. Potřeboval bych poradit od někoho kdo jezdí 16", jestli se s tím dá na těch našich tankodromech jezdit, nebo jestli to raději nezkoušet. Dík. Jinak budu předělávat nárazník na 306, na pc jsem upravil fotku jak bych si ho představoval. Budu dělat kopyto a pokud by se líbil, můžu ho tady nabídnout. Nejde mi vložit foto, poradí někdo? [upravil dne 29.5.2007 vitin] Pred tym som mal 195/50R16 Pirelli P6000 a podlozkami rozsirene o 2cm, neuveritelne to plavalo a tahalo volant do stran:grr Teraz mam 205/40R16 Yokohama Parada a tak isto rozsirene o 2cm a je to v pohode, jazdim na tom kazdy den po bratislave, je to trochu tvrdsie ale na to sa da zviknut, tiez som sa bal ze to bude extrem ale dnes by som tiez daval take iste. Sedi to v zakrutach ako prilepene, neplava to a netaha volant do stran. Pri 150ke si jazdu vychutnavam z jednou rukou na volante:D Ty jsi asi nepřečetl moc recenzí na pnematik, viď? KDyby si srovnával třeba Pirelli s Bridgestone, nebo michelin ve stejné třídě, tak bych asi přimhouřil oči, ale Yokohamy?????? chcel som tym povedat ze z rozmerom 195/50R16 mi to plavalo a ked som dal 205/40R16 tak je vsetko OK, podla mna na znacke az tak strasne nezalezi...... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.