comm Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Zdravim vsetkych peugeot-akov. Ja viem o tejto teme sa tu popisalo az az. Mam par problemov z brzdama hlavne predne kotuce su nove no teda uz je asi na nich nalietane cca 7000km a teraz po zime sa na nich vytvorili cierne flaky a prasklinky je mi jasne ze je to vhaji a pojdem si pre nove len by ma zajimalo preco tak sa posrali ze by som moc brzdil ale to je blbost sak tie brzdy nieco vydrzat muisa a potom brzdovy pedal reaguje az od polovycky drahy a pri silnejsom zasliapnuti aj zaflekuje ale to uz drtim pedal nova brzdovka odvzdusnene vsetko ok tak tak som vybral brzdovy valec. mam jednu otazku brzdovy valec ma priemer vnut 20 nieco je to bez abs keby som tam dal 22 prier.vnut co by sa stalo?? bolo by to lepsie alebo horsie. AKU znacku kotucov a oblozenia doporucujete. VSETKYM dik za odpovede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOMIK306xrd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Čau, Tady je jedno hezké povídání o brzdách. [upravil dne 24/5/07 rOMIK306xrd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOMIK306xrd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 No tak ten odkaz nechce nějak spolupracova, ale když ho označíš, zkopíruješ a vložíš přímo do prohlížeče, tak ho to najde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOMIK306xrd Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Pak ještě tady je hezkých pár informací: http://www.elitecat.cz/Images/Documents/TechInfo/BREMBO.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rOMIK306xrd Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 Hurá, už mi funguje i ten první odkaz [upravil dne 24/5/07 rOMIK306xrd] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
comm Posted May 24, 2007 Author Share Posted May 24, 2007 dakujem vam vsetkim som vymenil opravil vsetko je ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts