Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kik... na živo je fakt hezká :P ... na té fotce je taková vyblitá, ale na živo píše :D:D:D, teď uvažuju, že na 205-ce jsem měla zelené stínítko na předním skle a té moji žabce by taky určitě slušelo ... musím zjistit kdy má \"narozky\" a asi ji nějaké to stínítko v barvě hrášku pořídím :D :D :D :D

Miky ... sorry, na té fotce vypadá jako černé :D:D:D, ale rozhodně jsou černé folie slušivější na tmavě modré, než na pastelově zelené :o !

Odesláno

inak to \"stinitko\" je podla mna lepsie s klasickej folie, ja to mam na prednom urobene tak aje to ovela lepsie lebo je to priehladne.Za ten nepriesvitny pas ta mozu zeleny poriadne sprdnut a budes to musiet strhnut .

Tu prednu som si nalepil sam a stalo ma to 200,-

Je ale pravdou ze vo farbe to je krajsie

Odesláno

Miky ... však na té 205-ce bylo zelené, ale průhledné, takže to vypadalo dobře a řekla bych že to bylo originál, takže by nikomu nemělo vadit ... ani š?ouravému policajtovi :o, ale teď si nejsem jistá, jestli to byla fólie, nebo přímo tónované sklo (to spíš) ...

• O 2 týdny později...
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

to EliM: jak jste se ze zacatku bavili o tom kolik merite a jestli se vejdete do 106...tak vcera jsem si koupil 106 od znamyho ktery meri 215 a vazi 135 kilo (basketak) a ten v tom auticko v pohode jezdil 5 let:))) Nechapu, po tom co jsem to videl jsem se svyma 190cm uz o prakticnosti tohoto vozu vubec nepremyslel a vytahnul jsem penezenku... Mejte se

Odesláno

jarda23 ... tak to je dobré ... kámoš co mi dělá soukromého mechanika měří 190 a váží 100 a přitom lamentuje, že se tam neumí poskládat ... hmmm asi je málo přizpůsobivý ... jinak u nás měla jedna rodinka polského fiatka, byli čtyři, dohromady měli tak 500 kilo a ještě tam narvali psa (bobtaila) :D:D:D a to byla taky celkem síla :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...