Miki Odesláno 16. září 2003 Odesláno 16. září 2003 ..nemam cerne auto !!!! je tmavo modre :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Citovat
EliM Odesláno 16. září 2003 Autor Odesláno 16. září 2003 Kik... na živo je fakt hezká ... na té fotce je taková vyblitá, ale na živo píše :D:D, teď uvažuju, že na 205-ce jsem měla zelené stínítko na předním skle a té moji žabce by taky určitě slušelo ... musím zjistit kdy má \"narozky\" a asi ji nějaké to stínítko v barvě hrášku pořídím :D :D Miky ... sorry, na té fotce vypadá jako černé :D:D, ale rozhodně jsou černé folie slušivější na tmavě modré, než na pastelově zelené ! Citovat
Miki Odesláno 16. září 2003 Odesláno 16. září 2003 inak to \"stinitko\" je podla mna lepsie s klasickej folie, ja to mam na prednom urobene tak aje to ovela lepsie lebo je to priehladne.Za ten nepriesvitny pas ta mozu zeleny poriadne sprdnut a budes to musiet strhnut . Tu prednu som si nalepil sam a stalo ma to 200,- Je ale pravdou ze vo farbe to je krajsie Citovat
EliM Odesláno 17. září 2003 Autor Odesláno 17. září 2003 Miky ... však na té 205-ce bylo zelené, ale průhledné, takže to vypadalo dobře a řekla bych že to bylo originál, takže by nikomu nemělo vadit ... ani š?ouravému policajtovi , ale teď si nejsem jistá, jestli to byla fólie, nebo přímo tónované sklo (to spíš) ... Citovat
Navis Odesláno 30. září 2003 Odesláno 30. září 2003 106 bombonek??? měl jsem před tim Fiat 500 to byl mazec http://navis.wz.cz/fotaz/fiat/fiat.html Citovat
jarda23 Odesláno 27. listopad 2003 Odesláno 27. listopad 2003 to EliM: jak jste se ze zacatku bavili o tom kolik merite a jestli se vejdete do 106...tak vcera jsem si koupil 106 od znamyho ktery meri 215 a vazi 135 kilo (basketak) a ten v tom auticko v pohode jezdil 5 let:))) Nechapu, po tom co jsem to videl jsem se svyma 190cm uz o prakticnosti tohoto vozu vubec nepremyslel a vytahnul jsem penezenku... Mejte se Citovat
EliM Odesláno 28. listopad 2003 Autor Odesláno 28. listopad 2003 jarda23 ... tak to je dobré ... kámoš co mi dělá soukromého mechanika měří 190 a váží 100 a přitom lamentuje, že se tam neumí poskládat ... hmmm asi je málo přizpůsobivý ... jinak u nás měla jedna rodinka polského fiatka, byli čtyři, dohromady měli tak 500 kilo a ještě tam narvali psa (bobtaila) :D:D a to byla taky celkem síla Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.