Bohouš Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Původně zaslal: Vvitty pis si tu co chces, ja to stejne cist nebudu :super:super:D:D Citovat
Bohouš Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 aka - mě se to jenom po ránu zalíbilo :roll jinak jsem v tomto vláknu nestraník Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 tady jsou naky strany?:oa nestranici?:oto zni dost politicky:bojim Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 rozhodně, já jsem třeba úplně nestranná...jednou budu nadržovat tobě a podruhé Vvittymu a budu udržovat napětí, drajf, roztržky, hádky, pranice, kopanice.... prostě aby to tady mělo šťávu :-) :-) :-) Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 ehm...vis ja Ti to nechci kazit, ale jestli to vvitty necte, tak asi moc napeti, roztrzek, hadek, kopanic, pranic, sporu nevyvolas, ale snaha se ceni!(samozrejme silne negativne:aut) Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 tak co, deje se tady neco zajimaveho? kdyz uz jsem slibil, ze to tady nebudu cist, tak aspon napisu... jo a zdravim z Italie, je tu prijemnych 27 stupnu, vcera k veceri prisly nejake prapodivne morske priserky, ale moc dobry to bylo, zmrzlinka... jsem prezranej Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 ja teda nevim, ale pokladat otazku, co se tu deje zajimaveho, kdyz predem deklarujes, ze nebudes cist odpoved....byt to na me, skoro by se me to dotklo...... bud rad, ze Ti to jidlo taky samo neodeslo.... Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 2aka: no tak ja to teda tady cist budu, aby se ti to nedotklo, jo? kdyz jsme prichazeli do restauracky, tak se nektere kousky jeste hybaly v chladicim boxu jo a vinko bylo .... no proste skvely. jedine, co trosku kazilo vecer byla ta cena, ale co uz... clovek si musi uzit, kdyz uz musi do teho talianska. 2Netopka: jo, jen hezky nadrzuj me a ja budu udrzovat napeti :D :D Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 tak jsem koukal, ze sraz v kostelci je taky naplanovanej na uplne spatny datum takze prijde metoda vyberu, bud bude Sebetov, nebo bude Kostelec co na to rika slecna? Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 nemam duveru k jidlu, ktere Ti popreje dobrou chut a pak Ti utece z talire.... ktera slecna, ac se to nezda je jich tu vicero....? Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 2aka: na taliri uz se nehybalo. ale kdyby si chtela videt, jak jedi asiati chobotnicky, mam tu nekde krasne video. myslim, ze jedna jim malem utekla ze stolu... kterakoliv slecna, me je to jedno. sice jsem puvodne myslel ze ty, ale v zasade je to asi jedno ))) a maj tady moskyty nebo jak se ty svine kousavy jmenujou, v noci se na me ty bestie vrhly a ted vypadam jak kdyz mam vyrazku jeste ze uz jedu dneska domu jak je v praze? Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 vzdyt rikam, ze k takle pochodujicimu jidlu nemam duveru....a obcas ani k tem, kdoz se do toho pusti....jeste ze nemusim chodit na lov:D:D:D tak jestli si koukal, tak jsem byla prvni clovek, co se mu Petovo datum nelibilo....tak je asi jasno..... zatim 22 stupnu, neopovazuj se sem vozit to vedro! Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 tady je taky jasno, takze vypustime Sebetov a pojem do Kostelce? nepopletl jsem to doufam? BTW, nemel Peta puvodne jine datum? Jsem to mel v kalendari o tyden predem?? a jakto ze jsi me minuly tyden neupozornila na evidentni konflikt s WZ? Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 neboj, mel jsem uplne prazdnej kufr, kdyz jsem tu vylozil balik materialu na skoleni co nevezu zpet, tak do volneho mista Ti nejake instantni vedro pribalim Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 ja ten vyber necham na Tobe:Devidentne Ti to udela radost:D:D mel Peta jine datum a uplne to zvoral....jsem snad tvuj diar??? koukej si tam vedro nechat a privez mi neco hezkeho:aut Citovat
Vvitty Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 no tak kdyz ten vyber nechas na me... tak v cervenci bude strileni a v zari warzone jsem si rikal, jestli uz jsem tak blbej, nebo jsem jen nezaregistroval maskovanou zmenu data... protoze tam nikde neni ze by se datum zmenilo, a navic druhy zarijovy vikend je o tyden drive... no, posledni dobou mi to tak skoro prislo... chmm, chtel jsem privezt sebe, ale napada me ze to muzu tak maximalne Slecne, tak to uz teda nevim... co krabice zmrzliny? Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 spatny vyber, co budu delat ja? a co tohle: 4.3. 13:41 Peta: Červený Kostelec 14. až 16. září 2007 POZOR, POZOR, POZOR !!! Opravte si v kalendářích termín srazu. Kurta prosím o opravu názvu sekce. nedostatecne??? to se Ti jen zdalo jo, krabici zmrzliny beru:D a slecne privez sebe a mas to skvele vyreseno :DD Citovat
Netopýrka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 Vvitty: heled, a co privezes Mlade pani (aby se to lepe odlisovalo, pac tak mi nejcasteji rikaji a ja je opravuji, ze nejsem mlada pani, ale Starsi slecna ).... ??? Preferuji neco k zakousnutí, a jelikož ty jsi milý tvoreček (narozdíl od jisté osoby, která tady okupuje toto vlákno ......... jak mi to nadržování Vvitty jde? Dobré, ne? ) , tak tebe zakousnout zatím nechci....tudíž než odvezeš sebe Slečně, stavte se u nás s nějakým proviantem. Ideálně nic rozteklého (zmrzlina?!?!? Slečno, jste normální??? ), ani nic zapařeného, shnilého, smradlavého.... prostě něco dobrého Citovat
aka Odesláno 25. květen 2007 Odesláno 25. květen 2007 vochechule, mozna sis nevsimla, ale pokud hovori o mne, je to slecna, o Tobe Slecna(vsimas si rozdilu-ty mas velke pismenko), cili, ty zakousnes jeho, zatimco, ja budu mit rozteklou, ale porad zmrzlinu! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.