Netopýrka Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Tak abyste hoši neměli pocit, že "tuníte" jen vy, musím se pochlubit, co mám nově na autí...a dokonce jsem si to nekoupila sama, ale DOSTALA - takže to URČITĚ BUDE PRAVDA! :D :D .....a že si teď sakra dávám pozor, jak parkuju, aby to pak neběhalo po netu jak ti policajti parkující na invalidech apod.... Citovat
Guest ZILA Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 je to je nadhera :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Citovat
John Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 HAHA tak to nemá chybu... ale.. radši se zdržím komentáře sem do fóra..... :aut :aut Citovat
BATT Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Komentář bez komentáře - taky dobré... S tím parkováním máš pravdu, ale i tak budeš terčem posměšků rovněž inteligentních princů... Citovat
aka Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 tady tomu nikdo nerozumi :D krasne:super Citovat
Netopýrka Odesláno 21. květen 2007 Autor Odesláno 21. květen 2007 Já si myslím, že jde hlavně o srandu.... princezna jsem nebyla, ani když jsem měla ten správnej věk a teď už to nedoženu .... kdo mě zná, aspoň ocení můj třeskutý smysl pro humor, kdo mě nezná, ať si myslí, na co má chuť Posměšky se mnou už nic nedělají, období vzdoru kecům zde na clubu už mám za sebou, nyní si užívám zasloužený ignorantský odpočinek [upravil dne 21/5/07 Netopýrka] Citovat
Netopýrka Odesláno 21. květen 2007 Autor Odesláno 21. květen 2007 Jinak pro případné zájemce: cedulka byla zakoupena mojí polovičkou v Třeboni v obyčejném papírnictví, nikde jinde jsem to neviděla, ale spíš proto, že po takovýhle věcech nekoukám, možná to jde sehnat i na benzinkách apod. :-) Citovat
Mila_S Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: Netopýrka Jinak pro případné zájemce: cedulka byla zakoupena mojí polovičkou v Třeboni v obyčejném papírnictví, nikde jinde jsem to neviděla, ale spíš proto, že po takovýhle věcech nekoukám, možná to jde sehnat i na benzinkách apod. :-) No, nevím, co by to udělalo s okolím, kdybych si to za okno vylepil já :myslim:myslim Citovat
aka Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Mila_S : ja myslim, ze je to rozhodne myslenka, jiz neni vhodne zatracovat... Citovat
Vvitty Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 muzete mi nekdo rict, co je na tom obrazku? nas FW ma zrejme nejakej psychologickej problem a domu se ted tyden nedostanu.... nebo mi ho poslat na mail, co AKA? Citovat
Netopýrka Odesláno 21. květen 2007 Autor Odesláno 21. květen 2007 heh, neotroč Vendulku jooo? Citovat
Mila_S Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: aka Mila_S : ja myslim, ze je to rozhodne myslenka, jiz neni vhodne zatracovat... No, rozhodně kdybych to udělal, tak by sis Vendulko asi musela koupit nové plenky.:D Citovat
Mila_S Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 je pravda, že první slovo by mi vadilo až tak nejmíň ... Citovat
aka Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Net: tak tohle je to otroceni?:D:Dja mela uplne jiny predstavy Mila_S: ja uz je nenosim...... Citovat
Mila_S Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Původně zaslal: aka Mila_S: ja uz je nenosim...... Skutečně? Citovat
Mila_S Odesláno 21. květen 2007 Odesláno 21. květen 2007 Nechci to tvrdit, ale myslím, že v tomto případě by nebylo špatné, kdyby sis je vzala. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.