Jan Michálek Odesláno 27. červen 2002 Odesláno 27. červen 2002 HELP nemáte někdo uživatelskou příručku na 405 ku ? prosím kdo by byl ochoten mi ji nascenovat a poslat ? nebo alespon okopírovat.. Pokud jste z Prahy prijedu zapujčim a oscanuju a vrátím... Díky předem a doufám že se někdo najde. Citovat
voštík Odesláno 28. červen 2002 Odesláno 28. červen 2002 vim o jedne, ktera ase toula nekde po Telci u Masinky :-) Jestli dojedes na sraz, tak se s nim muzes domluvit..... Citovat
Roman Odesláno 29. červen 2002 Odesláno 29. červen 2002 Nevím přesně,co máš na mysli uživatelskou příručkou.Já mám knihy dvě:Jak na to a Jezdíme s vozem Peugeot 405. A su z Prahy,pokud tě některá kniha zajímá,tak mi e-mailni na fidovin@volny.cz Čau Fido Citovat
georg Odesláno 18. prosinec 2002 Odesláno 18. prosinec 2002 Mam komplet dokumentaci k 405 sedan i break. Je bohuzel v nemcine. Pokud mas zajem, ozvi se na email. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.