Jan Michálek Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 HELP nemáte někdo uživatelskou příručku na 405 ku ? prosím kdo by byl ochoten mi ji nascenovat a poslat ? nebo alespon okopírovat.. Pokud jste z Prahy prijedu zapujčim a oscanuju a vrátím... Díky předem a doufám že se někdo najde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 28, 2002 Share Posted June 28, 2002 vim o jedne, ktera ase toula nekde po Telci u Masinky :-) Jestli dojedes na sraz, tak se s nim muzes domluvit..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted June 29, 2002 Share Posted June 29, 2002 Nevím přesně,co máš na mysli uživatelskou příručkou.Já mám knihy dvě:Jak na to a Jezdíme s vozem Peugeot 405. A su z Prahy,pokud tě některá kniha zajímá,tak mi e-mailni na fidovin@volny.cz Čau Fido Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg Posted December 18, 2002 Share Posted December 18, 2002 Mam komplet dokumentaci k 405 sedan i break. Je bohuzel v nemcine. Pokud mas zajem, ozvi se na email. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts