michal.andrysek Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 koupil jsem 206 1,4 hdi s original radiem a hlasi mi radio locked. co ted s tím? PORADI MI NEKDO Citovat
MPavel Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 A nemáš někde u manuálu štítek s kódem. Prohledal si to důkladně? Pokud ne tak jsou takové možnosti. Existují kalkulátory na vygenerování kódu. Nějaké mam ale nikdy jsem je nevyzkoušel takže funkčnost nemohu zaručit. Další možnost je s tím jet přímo do puegeotu a tam se na kód zeptat. Zjistí ho podle VIN čísla. Zde ale mohou být dva problémy. První je, že si to nechá servis zaplatit a druhý je, že rádio které tam máš nemusí být původní, které v autě bylo tedy podle VIN se kód těžko zjistí. PS: co je to za rádio? [upravil dne 9.5.07 MPavel] Citovat
michal.andrysek Odesláno 9. květen 2007 Autor Odesláno 9. květen 2007 m,yslim že je to blaupunkt Citovat
Miku Odesláno 9. květen 2007 Odesláno 9. květen 2007 mi naučtovali 1/2 hod. práce v Peugeotu , ale kod byl Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.