Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 jen tak dál poměr cena/efekt je koukám výbornej, že bych si taky počmáral kolečka? Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Ještě tady detail http://www.ykas.kx.cz/DSC08439.JPG[/img] Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 téda... vypadá to moc pěkně akorát ten nápis je mrňavej, nemáš na kolečku ještě něco, co by šlo obtáhnout? protože si o to přímo říkaj jsou tam viděl nějaké nuly nebo co to je, já bych to vybarvil taky [upravil dne 3/5/07 fox.chosen] Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 je tam P3000, ale už se bojim aby to nebylo přeplácaný...spíš teď přemejšlim co s tim zadkem Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver je tam P3000, ale už se bojim aby to nebylo přeplácaný...spíš teď přemejšlim co s tim zadkem Já bych je vybarvil všecky... Bude to vypadat pěkně a že tam je jinej nápis přeci nevadí není to předváděcí vůz A co se týká toho, co vše vybarvit, tak já jsem pro všecko, to Pirelli samotný mi přijde málo... můžeš si sem dát anketku jak to vidí ostatní Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver Jdeš do toho taky? :) ještě před 10minutama ne ale teď jsem takovej nějakej nakousnutej mám černé autí a jedinej tuning co na něm je jsou 16" kolečka... tohle by jim možná i prospělo Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen Původně zaslal: secouver Jdeš do toho taky? :) ještě před 10minutama ne ale teď jsem takovej nějakej nakousnutej mám černé autí a jedinej tuning co na něm je jsou 16" kolečka... tohle by jim možná i prospělo Ještě je otázka co to vydrží, ale zatím se mi to fakt líbí. Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 i pokud se to za pár týdnů oloupe, za kilčo nebo kolik stojí ta fixa to bolet nebude nevím, co myslíš? Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: secouver úplně to tam vidim :D že jo :D:D kurňa, teď abych sháněl fixu Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Já jsem to právě viděl na nějaký 206tce na parkovišti a hned jsem pro to musej jít :-)))) Citovat
M.a.R.i Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 fox.chosen : Co máš prosímtě za rozměr pneu? 205/???/16 ??? Zbytek sem nepřečetl Citovat
AKCZ Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Ja mel v tomhle rozmeru 205/45 16" ..... ale co to zavazi??????!!!! :o:o Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: M.a.R.i fox.chosen : Co máš prosímtě za rozměr pneu? 205/???/16 ??? Zbytek sem nepřečetl to kdybych věděl tuhle krásku mám sotva druhý měsíc, ještě ani pořádně nevím, co je co pod kapotou Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Tady z dálky http://www.ykas.kx.cz/DSC08445.JPG[/img] [upravil dne 3.5.2007 secouver] Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 A tady ten zadek, ten se mi moc nelíbí http://www.ykas.kx.cz/DSC08448.JPG[/img] Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 mě jo stejně bych počmáral i ty specifika, takhle je ten nápis takovej osamocenej ale zase to dělá pěknej efekt když se to točí, ne? Citovat
secouver Odesláno 3. květen 2007 Autor Odesláno 3. květen 2007 Původně zaslal: fox.chosen mě jo stejně bych počmáral i ty specifika, takhle je ten nápis takovej osamocenej ale zase to dělá pěknej efekt když se to točí, ne? Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo. Citovat
Guest fox.chosen Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 podle času tvých příspěvků jedna hodina na kolo? jak jsem postupně koukal na tu tvou malou evoluci tak jsem přemýšlel jestli objednat fixu hned a na jisto nebo počkat a zítra ji někde koupit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.