Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest fox.chosen
Odesláno

jen tak dál :super poměr cena/efekt je koukám výbornej, že bych si taky počmáral kolečka? :mrk

Guest fox.chosen
Odesláno

téda... vypadá to moc pěkně :potlesk akorát ten nápis je mrňavej, nemáš na kolečku ještě něco, co by šlo obtáhnout? protože si o to přímo říkaj ;) jsou tam viděl nějaké nuly nebo co to je, já bych to vybarvil taky :aut

[upravil dne 3/5/07 fox.chosen]

Guest fox.chosen
Odesláno
Původně zaslal: secouver

je tam P3000, ale už se bojim aby to nebylo přeplácaný...spíš teď přemejšlim co s tim zadkem :myslim

Já bych je vybarvil všecky... Bude to vypadat pěkně a že tam je jinej nápis přeci nevadí :) není to předváděcí vůz :aut

A co se týká toho, co vše vybarvit, tak já jsem pro všecko, to Pirelli samotný mi přijde málo... můžeš si sem dát anketku jak to vidí ostatní :papa

Guest fox.chosen
Odesláno

Jdeš do toho taky? :):)

ještě před 10minutama ne ale teď jsem takovej nějakej nakousnutej :D mám černé autí a jedinej tuning co na něm je jsou 16" kolečka... tohle by jim možná i prospělo :mrk

Odesláno
Původně zaslal: fox.chosen

Jdeš do toho taky? :):)

ještě před 10minutama ne ale teď jsem takovej nějakej nakousnutej :D mám černé autí a jedinej tuning co na něm je jsou 16" kolečka... tohle by jim možná i prospělo :mrk

Ještě je otázka co to vydrží, ale zatím se mi to fakt líbí.

Guest fox.chosen
Odesláno

i pokud se to za pár týdnů oloupe, za kilčo nebo kolik stojí ta fixa to bolet nebude :aut

nevím, co myslíš?

206_wheel.jpg

Guest fox.chosen
Odesláno

úplně to tam vidim :D:D

že jo :D:D:D kurňa, teď abych sháněl fixu :super

Guest fox.chosen
Odesláno
Původně zaslal: M.a.R.i

fox.chosen : Co máš prosímtě za rozměr pneu? 205/???/16 ??? Zbytek sem nepřečetl

to kdybych věděl :aut tuhle krásku mám sotva druhý měsíc, ještě ani pořádně nevím, co je co pod kapotou :papa

Guest fox.chosen
Odesláno

mě jo :) stejně bych počmáral i ty specifika, takhle je ten nápis takovej osamocenej :aut ale zase to dělá pěknej efekt když se to točí, ne? :super

Odesláno
Původně zaslal: fox.chosen

mě jo :) stejně bych počmáral i ty specifika, takhle je ten nápis takovej osamocenej :aut ale zase to dělá pěknej efekt když se to točí, ne? :super

Tak to nevim, já jsem s tim ještě nejel :-))) Ale je to fakt na zmagoření. Úplně mě z toho bolí břicho, jak tam u toho jsi skrčenej. Je to jak omalovánka. Ještě že to docela dobře teklo.

Guest fox.chosen
Odesláno

podle času tvých příspěvků jedna hodina na kolo? :D jak jsem postupně koukal na tu tvou malou evoluci tak jsem přemýšlel jestli objednat fixu hned a na jisto nebo počkat a zítra ji někde koupit :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...