Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak vám děkuju za radu a za pomoc. Jen bych někomu přál aby mu ložisko v zadní nápravě chrastilo jako mě. Přední nápravu mam zmáklou ale ložizka na zadku jsem ještě nedělal. Díky moc MAXIM

Odesláno

sorry, ale tim ze budes po hodine cekani na odpoved kolem sebe prskat, ze tu nic neni......... Az bude mit nekdo chut odpovedet tak odpovi..... Jinak je to hracka, takze to klidne rozhod a vymen......

PS: zdraviiime dety

Odesláno

Ložisko je pod brzdovým bubnem zadního kola. To staré lož. chci sundat třírameným stahovákem, ale mam obavy s následné montáže. Nové ložisko jsem koupil v AUTOBENEXU v Ústín. L.. Ložisko chci nahřát na el. vařiči a pak si nejsem jist jestli nejš?astnější způsob je ho tam rvát pomocí kladiva. Jak to dělaj v servisech? Maj na to nějakej ruční lis. Poradte.

Dík MAXIM

Odesláno

hele... delali jsme to na 306ce a slo to i bez nahrivani, akorat sundat to slo trochu hur.. na to bys mel mit ten stahovak.... narazit to tam jde v pohode pres nejakou trubku nebo neco podobneho...... cest praci a rukam klid

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...