Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera jsem přišel po práci k pažoutkovi a málem mě trefil šlak:( Boční okýnko vymlácené a vypáčený zámek dveří a to tak dokonale jako by na to šel krumpáčem:mad::mad::mad: Plné auto skla no hrůza! Takže sháním na 405 okýnko od řidiče a zámek. Kdybyste náhodou o někom věděli prosím dejte vědět:(:(. Je mi z toho na nic. Prostě swině!:mad::mad:

Odesláno

No je to kapku z ruky, ale dneska jsem žhavil telefon a sehnal jsem to na vrakáči tady u nás:P Teď to jen dát do kupy:o,

Manuálek a pojedem:D Chudák pažoutek:(

Kéž by jim pracky upadli:mad::mad:

Guest Tomáš1
Odesláno

Zabít hned na místě. Prosím Tě a po čem šli? Rádio? Museli to bejt nějaký hovada mongoloidní.:mad:

Odesláno

No jasně po radiu, ve 405 je ten zavírací kastlík, no a ten jsem měl zavřenej, takže chorý mozek napadlo se tam podívat jestli tam není radio:mad::mad: Celkem ale musel být sklamaný pač radio tam nebylo takže narazil akorát na dráty, ale pro jistotu ještě prohledal skřínku u spolujezdce, kde našel jen autoatlas (ten tam nechal taky asi nevěděl co to je ), takže nevzal vůbec nic! :mad: Jen nadělal škody. Možná jsem tam měl dát cedulku \"nemám radio\":mad::mad:

Odesláno

vareka: hlasim se k tobe do clubu. Parkoval jsem asi hodinu pred bowlingem, vratim se k autu - okno u spolujezdce na sedacce a radio v ... . (vcetne ramecku) Mam taky 405 a kastlik byl taky zavrenej. Fakt, ulamat jim prsty.:mad::mad:

Odesláno

jo ta schovka radia je zajimava... na jednu stranu je to dobry napad, ale nedotazeny... radio sice neni videt, ale ten cudlik na otevirani s ikonkou noty bije do oci... to kazdymu hned dojde vo co go kdyz se na to podiva...

Odesláno

Jo nechávat otevřený kastlík mně napadlo, ale pozdě:mad::mad: Seženu si šuplík nechám otevřený kastlík a budu doufat že se jim třeba nezalíbí něco jiného popřípadě celý pažout to už bych asi fakt vraždil:mad::mad::mad:

Pažoutek mi ale zůstal jen ho spravit a jedeeem:D:D:D:D

Guest Tomáš1
Odesláno

Mám cd přehrávač a taky šuplíkáč takže při pohledu do interieru je vidět pouze díra myslím si, že je to tak nejlepší.

Nech? zhynou Ti kteří kdy poškodili nějakého Peugeotka parchanti a samozřejmě ostatní auta nevyjímaje.

Odesláno

panove, me se ztratilo radio behem hodiny na parkovisti pred bowlingem. To opravdu vyndavate radio vzdy, kdyz nekde zaparkujete? Vzdyt tem grazlum staci par minut.. . Kam jsme se to dostali.:(

Jestli nebylo lip za komancu, jezdilo se skodovkama, bez radii, myslim, ze se tolik nekradly auta jako ted. ALe nejsem pametnik.. .

Odesláno

tak to mám v kupě, krom zámku ten ještě nasadím, ale byly chvíle kdy jsem francouze proklínal:mad::mad:

Hlavní ale je že je to v cajku:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...